zondag 30 oktober 2022

WORDT JIJ WAKKER IN VROEGE OCHTEND OM 4? ~ Kristel Lenaerts en Philippe Donvil via Marjolein Ingrid Soulpursang


WORDT JIJ WAKKER IN VROEGE OCHTEND OM 4?

Sinds een paar weken kan IEDEREEN die met het Licht werkt en de mensen die gefocust zijn op de evolutie, slaapproblemen hebben, we kunnen niet goed rusten.
Soms worden we tussen 2 en 4 uur ' s ochtends wakker, in deze korte periode van de nacht gaan de Kosmos open en worden velen gewekt zodat ze kunnen bidden, contact maken met de Goddelijke energieën of met hun Lichtgids.
💙Ook wij ervaren dat de tijd sneller voorbij gaat en dit komt doordat de zon actiever is dan ooit.
💛Andere symptomen zijn om een heftige energie te voelen, dat komt doordat je je materie en al je energievelden aanpast naar een hogere trilling.
💜Als je je gedesoriënteerd voelt, komt dat doordat je stilaan het samenleven in de derde fysieke en aardse dimensie in de steek laat, om te anticiperen op de 4 e. D. Wat is Liefde, Perceptie en Intuïtie.
💚Ongebruikelijke pijn en pijn in verschillende delen van het lichaam is het gevolg van het feit dat je jezelf zuivert en de energie van de 3 e.d. vrijmaakt.
💜Het verlies van kortetermijngeheugen is te wijten aan het feit dat we in meer dan één dimensie tegelijk zijn. En terugkomen en vooruitgaan hoort bij de overgang.
💙In het Nu zijn is het systeem van de Nieuwe Wereld en de enige echte ruimte-tijd.
💛Een plotselinge verdwijning van vrienden, relaties, activiteiten, gewoontes, dit gebeurt omdat je verder evolueert dan je gewend bent; aangezien de Ziel andere energieën en omgevingen nodig heeft om haar expansie voort te zetten. De verandering zal beter en positiever zijn.
💜De dagen van extreme vermoeidheid, dat gebeurt omdat je lichaam de dichtheid verliest en door een heftige herstructurering gaat. Daarom worden slapen en eten soms belangrijke taken om de trilling te verhogen.
💚Een behoefte om vaker te eten is omdat je symptomen van een daling van suiker voelt. Gewicht winnen met het onvermogen om het te verliezen, ongeacht wat je doet; het is een van de typische ervaringen. Vertrouw erop dat je lichaam weet wat het doet.


💗Een van de meest voorkomende symptomen is een emotionele opkomst en val, vaak met het verlangen om te lachen, huilen, boos te worden.
Ik wil kunnen helpen met deze publicatie aan alle mensen die deze symptomen ondervinden.

Tekst gekopieerd!
Met dank aan Kristel Lenaerts en Philippe Donvil