zaterdag 29 oktober 2022

Een Dieper Begrip Van Het Leven ~ 29 oktober 2022 ~ Kenneth Schmitt

Een Dieper Begrip Van Het Leven

Door: Kenneth Schmitt – 27 Oktober 2022

Als mensen hebben we onszelf opgesloten in een gevangenis van bewustzijn, die we creëren om te kunnen leven in een realistische empirische wereld van dualiteit. Maar het zijn alleen onze overtuigingen die ons in dit beperkte gebied hebben gehouden. Niets buiten onszelf weerhoudt ons ervan ons bewustzijn uit te breiden en te beseffen wat deze menselijke ervaring inhoudt vanuit een perspectief dat buiten dit gebied leeft. Het is een perspectief van absolute verbetering in elk opzicht voor het hele leven. Het gaat veel verder dan woorden kunnen uitdrukken en moet intuïtief gekend worden.

Vanuit een hoger perspectief van intuïtief weten gaat het er in het leven als mens om ervaringen op te doen die buiten onze beperkingen niet mogelijk zouden zijn. We leren hoe we onze creatieve kracht op betrouwbare en levensbevorderende manieren kunnen inzetten. We reguleren onze creatieve krachten door niet te geloven in hun realiteit. Dit weerhoudt ons ervan intergalactische terroristen te worden.

Wanneer we klaar zijn om te leven in een rijk van levensverbetering voor iedereen, kunnen we zelfvertrouwen en intuïtief weten krijgen. Het menselijk leven wordt de kunstmatige constructie die het voor ons is. We hebben het voortdurend herschapen in elk moment dat we de realiteit ervan voor ons realiseren. We hebben geen idee van het potentieel van ons bewustzijn, omdat het voorbij het ego-bewustzijn ligt.

We kunnen spreken over oneindig bewustzijn, maar de realisatie ervan is een andere ervaring. Wij zijn wezens van stralend licht voorbij het fysieke lichaam. Wij zijn onze aanwezigheid van oneindig bewustzijn binnen het bewustzijn van Al wat IS. Door onze realisaties zijn wij de scheppers, de modulatoren van energetische patronen, die de uitdrukkingen zijn van universeel bewustzijn. Realisaties van leven in een hogere energetische dimensie zijn mogelijk door onze beperkende overtuigingen over onszelf op te lossen en te overstijgen.

Door te oefenen om onze aandacht en emoties naar believen te controleren, kunnen we prachtige visioenen creëren van een rijk van schoonheid en magische energieën en voelen dat we daarin leven. We kunnen beginnen het licht te zien in iedereen in ons leven en ons verhouden tot een hoger niveau van zijn. We kunnen elk aspect van onszelf opzettelijk uitdrukking geven aan levensverbetering voor iedereen. Met ons groeiend intuïtief weten breidt onze aanwezigheid van bewustzijn zich uit naar een dimensie voorbij dualiteit, waar alleen onvoorwaardelijke liefde iedereen en alles vervult. Het is in deze staat van Zijn dat we onze ware oneindige creativiteit kunnen uitdrukken.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org