maandag 31 oktober 2022

Ons morfogenetisch veld genezen ~ Ramona Lappin


Ons morfogenetisch veld genezen

Vandaag hebben we daar tot nu toe krachtiger Diamond Plasma-licht, Gramma en Kosmische Stralen die ons overspoelen, samen met KP5-geomagnetische stormen voor het eerste deel van de dag, nu terug naar 3,67 LOL, zoals weergegeven als een aantal zeer interessante metingen op de Spaceweather-app! Samen met zonnewinden en enkele kleine C-Klasse fakkels. Het perfecte realiteitsverschuivende type kosmisch weer zoals ik het noem, terwijl we doorgaan met het hergeboorten van onszelf als onze ene ware diamanten AVATAR ZELF & NIEUWE EDEN, die allemaal vanuit ons binnenste worden ontstoken in dit tijdloze NU!

Decimale getallen gisteren en eerder vandaag, nog nooit eerder gezien, en het toonde ook de KP5 in geel in plaats van de gebruikelijke rode kleur. Ik heb ook gemerkt dat de Radio Blackout-grafiek de afgelopen twee dagen boven Amerika lijkt te hangen en niet over de hele wereld beweegt. Dit alles bevestigt de enorme definitieve kwantumsprong tussen de oude kunstmatige Matrix-realiteiten en het Nieuwe Organische Goddelijke Creatrix-veld, die aan het navigeren waren, terwijl we bleven samensmelten, springen en afstemmen op onze Ene Ware, reeds geascendeerde, Diamanten Avatar Zelf en Nieuwe Ascentie Aarde-realiteiten.

Tijdens de Activering van Vrijdag, die Collectief van aard is en we helpen verankeren namens ALLE gewillige Harten, waarbij we onze eigen, evenals Planetaire en Kosmische Ascentie assisteren, zag ik het volgende zich ontvouwen en de focus zijn op dit moment, samen met wat is geschetst in de evenementbeschrijving:

Speciale aandacht ging uit naar het oplossen en overschrijven van oordelen, gecompartimenteerde overtuigingen en gedachtevormen die ervoor zorgen dat we ons afgescheiden van elkaar voelen. Zegels, membranen, muren rond ons hart, afweermechanismen, gevoelens van verraad, angsten, twijfels, zorgen, nervositeit, wrok, schuldgevoel, schaamte, enz.

VOOR EENS EN VOOR AL, ALLES LOSLATEN!

De gedachten en overtuigingen waardoor we ons beter of minder voelen dan alle andere, totale gelijkheid keert terug omdat we delen van onszelf in elkaar kunnen zien. Het oplossen van alle valse projecties en percepties, gebaseerd op afscheiding en angst.
Goddelijke Vereniging met AL het leven overal is ontstoken in het veld en wordt volledig uitgerold.

Zoals altijd moet alles wat wordt opgeruimd naar boven en naar buiten komen. Weet wat het is, geloof de negatieve gedachtevormen en overtuigingen niet als ze opkomen om te worden gezuiverd als onderdeel van de cellulaire opruimingen. Observeer ze voor wat ze zijn met zo veel neutraliteit als je kunt, en voed ze niet, geloof ze niet, ze zijn niet waar, om het allemaal volledig uit je veld en lichamen te laten verdwijnen!

Al ons niet-weten lost op in de Boeddhische niet-geest als we ons overgeven aan de Bron. Ons openstellen voor pure Kosmisch Bewustzijn Belichaming terwijl we onze lineaire herinnering en valse ego Zelf volledig loslaten, in dit tijdloze nu, ons herinnerend wie we werkelijk zijn. Zuiver Bronbewustzijn toestaan ​​om ons te herschrijven en te resetten op het diepste cellulaire, atomaire en moleculaire niveau. Terugkerend naar ons Ware Zelf.

Verankering PURE EENHEID.
KOSMISCHE CHRISTUS/ KRYST-ALL-IN-E-BEWUSTZIJN.
VERZOEN MET BRON EN ALLES!
ALLE RESTERENDE ILLUSIES VAN AFSCHEIDING, samen met DEZE VALSE MATRIX-WERKELIJKHEID, LOS NU OP!
ALS WE ONTWAKEN VAN BINNEN DE DROOM, WAS DAT NOOIT ECHT TE BEGINNEN.
Terwijl we ons weer volledig herinneren en ontwaken.
Terugkerend naar wat altijd was, HET ENE Ware Zelf en ons Ene Ware Organische Goddelijke Creatrix-veld.

Mij ​​werd getoond dat we doorgaan met het lopen van de Trap naar de Hemel, dat is dat wij alle multidimensionale lagen en rijken van materie en antimaterie samensmelten en vermengen tot EEN. Terwijl we samensmelten met ons multidimensionale Zelf en de Bron. Hemel en aarde samenvoegen tot één.

Goddelijke Innerlijke en Uiterlijke Verbintenissen zijn voltooid en maken dit mogelijk, als we terugkeren naar het begin. Het resetten van onze Blauwdrukken naar van voordat de Val in Bewustzijn plaatsvond, maar met de geleerde lessen en het bewustzijn uitgebreid.

We navigeren door een diep cellulair en atomair herschrijven en resetten, keren terug naar de Goddelijke Oorspronkelijke Cel Blauwdruk, overschrijven alle koolstofmaterie, KRACHTIG KRISTALLISATIE & DNA-ACTIVATIEPROCES VOLGT EN VERSNELT ENORM, samen met ons Merkaba en Diamanten Regenboog Plasma Lichtlichaam!! De komende dagen extra goed voor onszelf zorgen is aan te raden. Of het nu gaat om suiker (helpt bij Kristallisatie), zout, magnesium, zoutbaden, massage, yoga, veel water en frisse lucht om je atomen en cellen te ioniseren, maar ook voldoende rust en ontspanning ondersteunen allemaal!

Concentreer je op een diepe verzorging van jezelf alsof je voor een pasgeboren baby zorgt of op het punt staat te bevallen! Waar je lichaam ook echt om vraagt, alleen JIJ WEET wat goed voor je is en ieder lichaam is anders en dit is Quantum en niet lineair. Omarm die gekke gravures!

Pure Goddelijke Liefde van de Bron opent onze heilige Kristallen Harten volledig, overschrijft en lost alle resterende implantaten, gehechtheden, entiteiten, dichtheid en blokkades in ons veld op.

WIJ claimen NU ONZE OVERVLOED volledig, ons geboorterecht, terwijl we beseffen dat we heel zijn! Allemaal van diep van binnen terwijl we onze macht en verantwoordelijkheden van onze realiteit volledig opnieuw opeisen! Ontgrendel de Overvloed, Vrijheid, Goddelijke Eenheid en Liefde, Edenische/ Paradijselijke, Soevereiniteit en Ascentie sleutels en codes nu volledig!!

OPEN JE WIIIIIDE OM alles te ONTVANGEN wat je bent terwijl je je afstemt op de Frequenties van de Realiteiten die je wilt co-creëren, en blijf HET VOORUIT BELLEN!! HET IS VAN JOU OM TE CLAIMEREN!!

Je open, heilige Kristallen, genezen hart IS DE SLEUTEL TOT ALLES!!

WIJ WORDEN OPNIEUW GEBOREN!
Volledig thuis in ons lichaam en hart. Nu - hier om naar toe te gaan !!

Nu claimen we volledig de HAPPY EVER AFTER die we zo hard verdienen! Maar we moeten echt diep van binnen geloven dat we dat doen en onze eigen waarde en overvloed claimen! Zonder gehechtheid aan hoe en zelfs wat zich precies zal manifesteren! We vieren alles wat ontstaat terwijl we ons herinneren dat alles altijd VOOR ons gebeurt, dus we kunnen niet verder in ons meesterschap en bekrachtiging stappen. Al onze gaven, capaciteiten, kracht, wijsheid en kwantum terug claimen!!

Wij richten de pijl, de rest is aan de wind/Bron!

Nu is het tijd om af te maken waar we aan begonnen zijn en wij geloven dat we dit kunnen laten gebeuren, wat het mogelijk maakt!
Totale overtuiging dat we het kunnen en dat het gebeurt, evenals volledige overgave aan de Bron en het Goddelijke Plan. Het is en-en. Wij zijn de laarzen op de grond om de magie te laten gebeuren. Wanneer we één worden met de Bron, is er toch niemand die hier iets doet. We worden vaten voor de Bron om door ons heen te werken en dat is wanneer de valse ego-persoonlijkheid oplost en opgaat in de oceaan van de Ene Hart-Geest, het Eenheidsveld activerend, één en in Goddelijke Vereniging met zichzelf en AL het leven overal.

Soevereiniteit betekent ook dat we niet langer iemand anders de schuld geven van onze Realiteiten en waar we ons bevinden. Dat is onze kracht weggeven, als we een ander verantwoordelijk maken voor hoe we ons voelen. Geen enkele andere persoon kan ons op een bepaalde manier laten voelen. Het is hoe we erop reageren en andermans acties of inactiviteit waarnemen, vaak gebaseerd op onze eigen overtuigingen en projecties. De enige manier om door de Ogen van God te kijken is door één te worden met de Bron en ons valse, kunstmatige ego volledig in trance te brengen, wat het kunstmatige Matrix-hologram oplost.

Dit is een innerlijk alchemistisch proces en transformatie dat niemand voor ons kan doen of wij voor een ander.

Dat brengt me ook bij de herinnering dat geen enkele Activering of Healing dit volledig voor je kan doen. Er zijn geen snelle oplossingen, maar het is er allemaal om je te ondersteunen, om het een beetje sneller en gemakkelijker te laten gaan, maar wat er nog van je veld moet worden gewist, komt naar voren en op dit moment is dat alles wat ons nog verhindert om volledig Ontwaken uit de droom. De illusies en valse percepties, gedachtevormen en overtuigingen worden nu snel overschreven. Maar we laten het ook gebeuren als we Superbewust worden en verantwoordelijk zijn voor elke gedachte, elk woord, elke overtuiging en elke actie die we ondernemen.

Dat is de enige manier waarop we volledig SOEVEREIN en onoverwinnelijk kunnen worden, als we onze wonden en trauma's genezen, genezen we ons morfogenetische veld, wat het Planetaire Morfogenetische veld geneest, dat onze Goddelijke Blauwdrukken is. Dat bevat de instructies voor ons DNA en Krystar SAPhiRA Diamond Rainbow Plasma Lightbody. Dat is wat onze volledige kracht, gaven, bekwaamheden, wijsheid en her-innering ontsteekt, evenals ons Nieuwe Eden. Het is allemaal met elkaar verbonden. Dit alles terwijl we in Bewustzijn verschuiven, als we de manier waarop we naar dingen kijken en waarnemen veranderen, de dingen waar we naar kijken veranderen.

Het trauma wordt vastgehouden als energie, informatie en sjablonen in onze lichamen en cellen die moeten worden gezuiverd, en ook om ons Bewustzijn te laten verschuiven. Oordeel er niet over en weet wat het is en het zal veel sneller en gemakkelijker verdwijnen.
Herinner je wat echt ECHT is en wat niet.
Nu ontwaken we volledig uit de kwantumdroom en begroeten we de dageraad van ons Nieuwe Eden, wenkend van diep binnenin onze eigen heilige Kristallen Harten.
Het enige wat je hoeft te doen is luisteren naar zijn wijsheid en de oproep volgen.

Eeuwige liefde,
**Door Ramona Lappin