vrijdag 28 oktober 2022

Belangrijke Energie Update van de Galactische Federatie ~ 27 oktober 2022 ~ Aurora Ray


Belangrijke Energie Update van de Galactische Federatie

Gechanneld door: Aurora Ray, 25 oktober 2022

Het vermogen om de heilige geometrie van je hart waar te nemen is een geschenk dat je als menselijk wezen hebt gekregen.

En wanneer je deze unieke inprenting gebruikt en toepast op de manier waar op je je leven leidt, zal je in staat zijn jezelf uit te drukken op manieren die je dichter bij het ervaren van je Goddelijkheid zal brengen.

Het vermogen om te creëren via je hart is iets dat voor het grootste deel van de mensheid verborgen gehouden werd.

De huidige planetaire overgang door de verschuiving naar een Nieuwe Aarde werkelijkheid heeft het nodig gemaakt dat alle dingen over de hele wereld in balans worden teruggebracht.

Het licht van de Zon krijgt in toenemende mate toegang tot gebieden van jullie werkelijkheid die vele jaren lang verborgen waren en verlicht gebieden van jullie planeet die afgeschermd waren tegen dit licht.

Deze overgangsenergieën zijn nu dieper in jullie wereld werkzaam, wisselwerken met de diepgaande structuren van duisternis en brengen ze op één lijn met de harmonische frequenties van de Nieuwe Aarde vibratie.

Wij zijn hier om jullie reis terug naar eenheid/heelheid met wie je bent te ondersteunen en we zijn ook hier om jullie terug te leiden naar eenheid/heelheid met al-dat-is.

Dit is de tijd om een keuze te maken voor JEZELF want daardoor zal je gaan zien hoe zorgvuldig je hart is ontworpen door het Universum en hoe elke cel van je lichaam een heilige structuur bevat.

Door een bewuste keuze te maken maak je het jezelf mogelijk te luisteren naar en te voelen wat er elk moment aan je gepresenteerd wordt, je begint te begrijpen wie je bent, je wordt je meer bewust van je energie die zich tot ver buiten je fysieke lichaam uitstrekt.

Je wordt gevoeliger met betrekking tot het jezelf toestaan om in de energieruimte van een ander te voelen, die op zijn/haar beurt jou toestaat de vervormde illusies en energieën te voelen.

Dit potentieel van voelen in de energieruimte van een ander kan het sommige mensen mogelijk maken een energetische brug te creëren tussen alle mensen, wat een verbinding brengt die verenigt en een terugkeer brengt naar evenwicht.

Als deze verbinding dan door beide partijen wordt erkend en als ze beiden hun unieke Goddelijke uitdrukkingskracht van zichzelf omarmen, dan ontstaat er een zuiverheid van liefde en verbindt deze twee personen met elkaar.

Eenieder van jullie heeft een unieke imprint die in je cellen gecodeerd is, en met behulp van deze unieke blauwdruk navigeer je door het Universum.

Deze informatie heeft altijd verborgen gelegen in je wezen, maar nu is er een gelegenheid voor je heilige gecodeerde licht om bevrijd te worden uit je cellen.

Het Heilige Licht in je heeft altijd zijn eigen leiding gezocht, daar er kosmische krachten aan het werk zijn die ook helpen met het bevrijden van het gecodeerde licht.

Jouw gecodeerde licht is jouw sleutel tot het herinneren van wie je werkelijk bent en wat je hier op Aarde kwam doen.

Je werd op deze planeet geboren met specifieke instructies, waarvan we kunnen zeggen dat ze niet alleen afgestemd zijn op de evolutie van de planeet maar ook op de evolutie van de mensheid zelf.

Het is een prachtig deel van je reis waarvoor eenieder van jullie hier gekomen is met een soortgelijke intentie en doel.

Er stromen constant veel prachtige golven in en uit met toenemende kracht, frequentie en duur. Velen van jullie zijn in staat deze sterker te voelen naar mate de oude fundering van overtuigingen erodeert en verandert, wat nieuw besef voortbrengt van je eigen zuivere uitdrukkingskracht.

Dit is een tijd waarop de actie de sleutel tot succes is, de sleutel tot het door deze reis van integratie en belichaming gaan.

Het is zo belangrijk dat je er aan denkt dat je hart een manier van leven verlangt die in harmonie, balans en vrede is met alle wezens inclusief jezelf.

Je hart zal je altijd terug naar huis leiden, naar de waarheid van wie je bent als eeuwig wezen. Er is altijd van je gehouden, je bent altijd beschermd en vastgehouden door de Goddelijke Aanwezigheid.

De waarheid van je multidimensionale werkelijkheid heeft altijd bestaan in je wezen, maar is nu veel voelbaarder, echter en praktischer voor je om toegang te krijgen tot deze hogere wijsheid om je dagelijkse leven te ondersteunen.

Als je omhoog gaat op de dimensionale schaal en door de tijd, zal je in staat zijn je doel waarom je hier naar toe ging te herinneren en je zult in staat zijn je te bewegen op een manier die steun biedt op elke schaal die verlangd wordt, van individu tot groep.

Jullie als multidimensionale mensen, die leven als één terwijl jullie nog altijd op jezelf staan. Maar jullie harmonie met elkaar is een indicatie hoe ver de dingen al vooruit gegaan zijn.

Jullie verrijzen als planeet in vol bewustzijn als een proces en dit proces is niet alleen geïsoleerd voor de Aarde. Andere planeten in jullie zonnestelsel en daar buiten stappen nu ook in hogere niveaus van bewustzijn.

Dit is de juiste blauwdruk voor de ascensie van de Aarde. Het gaat niet alleen om wat er gebeurt op Aarde maar ook om wat er gebeurt in het hele zonnestelsel en het Universum.

Dit is een heel nieuwe paradigmaverschuiving waarmee rekening wordt gehouden door hen die weten wat er plaatsvindt.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie