vrijdag 28 oktober 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Het is vandaag een portaaldag 28/10 = 1/1.

Dat houdt in dat er een krachtige energie zal zijn. Wij zijn voortdurende in een krachtig energieveld en wij worden nog steeds omhoog gestuwd. Je zal voelen dat jij in een hoog tempo aan het veranderen bent. Je kan het gevoel hebben, jezelf volledig kwijt te zijn. Leg je daarbij neer en voel van moment naar moment hoe jij op de momenten reageert. Dan zal je jezelf opnieuw gaan herkennen. Je zal oude sporen vinden in een nieuw jasje. Het is allemaal veel gemakkelijker dan je denkt. Je wordt geleid.

----> Zonnestormen
Zonnestormen beïnvloeden het centrale zenuwstelsel, alle hersenactiviteit (waaronder evenwicht), alsook gedachten en alle mentaal-emotionele fysieke reacties. Niet zo gek dus dat je tijdens een zonnestorm merkt dat er meer gedachten activiteit is en emoties plotseling heftig kunnen opspelen.

Zonnestormen kunnen er ook voor zorgen dat je nerveus bent, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, slaperig, vermoeid, gejaagd of vergeetachtig. Het is nieuwe informatie die binnenkomt en via het zenuwstelsel door je lichaam verdeeld wordt. Het lichaam moet zich aanpassen aan deze nieuwe informatie en dat kost veel energie.

Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons cel-geheugen ontwaakt en opgeschoond wordt. Je kunt dit ervaren in de vorm van een hitte aanval. Je lichaamstemperatuur stijgt letterlijk. Het ondersteunt je ontwaken en bewustwording.
Een zonnestorm trekt als het ware als een magneet oude energieën omhoog laat deze uiteen vallen.

Vanavond doen wij weer onze gelijktijdige meditatie. Tijd 20.22 -20.35 uur. Ook zullen wij dan onze kaarsjes branden. Lekker op je eigen plekje verbonden met elkaar via een krachtige energie. Zo gemakkelijk, zo heerlijk en krachtig.