zaterdag 29 oktober 2022

Waar We Aan Werken & Wat De Mensheid Nu Te Wachten Staat ~ 29 oktober 2022 ~ Daniel Scranton


Waar We Aan Werken & Wat De Mensheid Nu Te Wachten Staat

Gechanneld door Daniel Scranton – 23 Oktober 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Wij zijn bezig de juiste timing te kiezen om energieën aan de mensheid te leveren die jullie zullen helpen je te herinneren wie jullie in de hogere en met name de niet-fysieke werelden zijn geweest. We weten dat jullie een bestaan hebben gehad voordat jullie daar op Aarde in het vlees incarneerden en de meesten van jullie weten dit ook, en misschien hebben jullie ideeën over wie en wat jullie in de niet-fysieke dimensies van dit universum zijn geweest. Maar de energieën waarop we jullie nu voorbereiden zullen jullie helpen ervaringen te hebben waarbij jullie je herinneren hoe het was om die niet-fysieke versie van jezelf te zijn.

Jullie dienen het intellectueel te weten en ook ten diepste te ervaren. Jullie dienen dat in jullie lichaam te ervaren zodat het echt kan voelen voor jullie. Voor jullie allemaal gaat het er in dit leven in veel opzichten om het niet-fysieke met het fysieke samen te smelten, want het fysieke heeft veel te lang te grote nadruk gekregen en van het niet-fysieke geloofden jullie dat het veel te hoog gegrepen was voor jullie en totaal niet toegankelijk voor het fysieke bestaan op Aarde. Daar komt nu verandering in; jullie ontdekken allemaal de waarheid dat er geen afscheiding bestaat en sluiten die volledig in. Het activeren van meer van jullie niet-fysieke zelf zal zich op een aantal manieren voordoen.

Wanneer we jullie deze energieën sturen en jullie ervaren jullie herinneringen, zal dat een van de belangrijkste manieren zijn waarop jullie het niet-fysieke met het fysieke samenbrengen. Jullie zijn daar om het sterrenstelsel te verenigen, om de Hemel naar de Aarde te brengen, om jezelf te kennen als wezen die voortkomen uit de energie ban de Bron. Het is niet gering wat jullie in dit leven op je hebben genomen. Daarom duurt het langer dan velen van jullie lief is om dit alles te doen, maar het hoeft helemaal niet veel langer te duren nu jullie zo wakker zijn en zo bewust van wie jullie werkelijk zijn en wie jullie zijn geweest.

Jullie kunnen jezelf ook meer toegang tot deze ervaringen verschaffen door te besluiten meer van die informatie uit jullie astrale reizen mee terug te nemen. Jullie kunnen ook meer ervaren hoe de Bron door jullie heen stroomt als jullie wakker zijn. Het enige wat jullie hoeven te doen is de intentie te hebben om de wereld door de ogen van de Bron te zien. Jullie kunnen jezelf ook afvragen hoe jullie onder iedere denkbare situatie kunnen verschijnen als de Bron. Jullie kunnen de liefde van de Bron zijn in het vlees, wat altijd al jullie intentie was voor dit leven. Het is ook de meest bevredigende manier om te zijn terwijl jullie je in wat voor fysiek lichaam, op welke planeet, in welk sterrenstelsel ook bevinden.

Deze twee werelden samenbrengen zal jullie de grootste bevrediging, de grootste vervulling en de grootste ervaringen brengen die jullie kunnen hebben. Daarom zijn we heel erg enthousiast over dit project waar we nu mee aan het werk zijn en we weten dat velen van jullie enthousiast zijn om meer van jullie zelf te ervaren. Het enige wat jullie hoeven te doen is de hulp te accepteren die wij bieden. Vertrouw, ontspan en laat het allemaal gebeuren, laat het allemaal binnen. Jullie zijn het die verandering brengen in wat het betekent om mens te zijn daar op Aarde, omdat jullie ontwaakt zijn en omdat jullie al zo ver gevorderd zijn op jullie reis. Wij zijn heel blij voor jullie allemaal dat jullie zo ver gekomen zijn en dat jullie klaar zijn voor deze volgende stap in jullie spirituele evolutie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we vonden het fijn met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org