maandag 31 oktober 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Update Energie Portaal 5e Dimensie

DIEPE KARMISCHE COLLECTIEVE REINIGING: GEEFT VERSNELDE DETOX VAN LEVER-DARMEN-LONGEN-NIEREN EN HUID, VAAK KORTDURENDE AANVALLEN VAN MISSELIJKHEID-KRAMPEN-DIZZY-KORTADEMIGHEID-ONRUST EN STRESS

***Het kosmisch weerbericht***
KP 2-4
Zonnewindsnelheid
:478.3km/sec
dichtheid: 6.69protonen/cm3
KP 2-4
X-ray Zonnevlammen
6-uur max: B90813 UT Okt31
24-uurs:C10248 UTOkt31

We bereiken collectief een keerpunt van samensmelting van de dimensionale tijdlijnen met een enorme uitstroom van duistere gestagneerde energie uit de diepgewortelde stuitchakra=activering van de nervus terminalis oftewel de 13e Straal vanuit de kern van de galactische zon= genezend UV licht en is verbonden aan het fijnstoffelijk capillair netwerk=haarvaten.

Dit uitrollen van de 13e straal veroorzaakt een krachtige druk tussen de schouderbladen en vlak onder het borstbeen waardoor de thymus op steeds hogere snelheden gaat draaien en de oude gestagneerde lymfe vol negatieve deprimerende gedachten eruit slingert richting chakra 5, dit geeft weer verhoogde druk op de nervus vagus die in de kramp schiet en stress en angstreacties veroorzaakt= de reactie vanuit het reptielenbrein=hersenstam met automatische vlucht en vecht reacties tot gevolg. Dit herken je aan stress, opgejaagdheid, paniek, hoge benauwende ademhaling.

Een extreme Vortex instroom van hoogfrequente kosmisch licht spiraalt via onze kruinchakra door onze wervelkolom tot onderaan bij de stuit= O point of stillpoint.

Deze krachtige kosmische lichtgolven duwen ons in onze oorspronkelijke vorm =blauwdruk o.i.v het sacro craniaal ritme, het licht duwt zich door alle zenuwkanalen en lichaamscellen heen t/m de huid en huidzones hier laadt het de gedachtenvormen op die nu de hele dagen op en door je heen te lijken gaan, ook als je buiten loopt; alles komt tegelijk en van alle kanten binnen= multidimensionale bewustzijnsvelden en dat kan zeer vermoeiend zijn!

De krachtgolven lijnen onze wervelkolom uit zodat alle wervels weer keurig op rij staan en de energie weer vrijuit en ongehinderd kan stromen.

Dit kristalheldere licht beïnvloedt ons enorm en resoneert met onze kern van wie wij echt zijn. Alles wordt losgetrild door dit witte licht.

Het witte kristallijnen licht komt binnen via onze kruin[fontanel] en verbindt zich met onze hersenvocht= vloeibaar licht en vervolgt zijn weg middels het cranio sacraal ritme door de 12 hersenzenuwkanalen en vervolgens naar ons gehele zenuwstelsel langs de wervelkolom, die nu snel overbelast raakt door vrijgekomen afval uit ons energiesysteem. We worden gezuiverd tot in iedere cel!

Terwijl je je voorbereidt om de nieuwe energie te ontvangen, ervaar je opnieuw een snelle verschuiving in het bewustzijn. Je vibrationele frequentie versnelt opnieuw - en velen ervaren fysieke symptomen van het zuivering- en reinigingsproces.

***Intense fysieke pijn en de portaal-healing van het reptielenbrein. Intense fysieke pijn die zich specifiek op en/of rondom het gelaat, hals, tanden, kaken= gemene kies en /of tandenpijnen, bloedend tandvlees, kauw-problemen, druk op de holten, snotterigheid, keelpijn die komt en gaat, hoesterig en hoofdpijn met spanning op de nek en schouders, én aan een specifieke zone aan de achterkant van het hoofd, het reptielen brein aan de bovenkant van de verbinding met de ruggengraat met andere delen van je brein. Dit kan zich voordoen wanneer je diep aan het uitbreiden bent in de universele geest. Pijnen en ongemak op die plaats kunnen zich voordoen wanneer diepe oude cellulaire healing dingen losmaakt. Vele lichtdragers en heilige code-dragers zijn nu op groepslevel-frequentie oude trauma's aan het loslaten uit de Akasha-records geschiedenis. Hier kun je nu ook heel veel energetische aanvallen ervaren om angst te zaaien =vervuilde lymferasters vol negatieve entiteiten,
Extreme moeheid en uitputting, dikwijls gekoppeld aan slaapmoeilijkheden.
Pijn in de gewrichten, speciaal de benen, heupen en knieën.
Pijn en drukgevoelens in het Hart Chakra gebied.
Misselijkheid en krampen, zuurbranden en spanning in de maag.
Pijn aan de basis van de nek en hoofdpijn en drukkende pijn tussen de schouderbladen=ascensie portalen, hier wordt de invloed van onze opvoeders pijnlijk voel-en zichtbaar,
Depressie.
Duizeligheid en Sufheid, wanneer je Hoger Chakra's geactiveerd worden door de krachtige Hogere Energieën.
Wat wankelheid wanneer de energieën het hele systeem binnenstromen en druk uitoefenen op de meridianen wanneer ze integreren.
De Symptomen van Ontgifting wanneer de vibratie van je lichaam toeneemt en het giffen uitstoot. Deze omvatten hoofdpijn, diarree, misselijkheid, etc...
Uitputting, wanneer je lichaam eraan werkt de nieuwe energieën te integreren en in evenwicht te brengen. Het zal energetisch overbelast zijn. Dit kan ook ervaren worden als een korte termijn geheugenverlies, vergeetachtigheid en problemen met tijd die te kort lijkt te zijn.
Intense dromen 's nachts, wanneer je psyche je Akasha kronieken doorkijkt en de energieën en lichtcodes integreert. Dit is verbonden met intense zuivering ter hoogte van de Sacraal Chakra wanneer de mensen zich voorbereiden om deze chakra weer in heilige dienstbaarheid te gebruiken.
Diep verdriet en Depressie, vooral betreffende relaties. Dit komt omdat de mensen als Collectief oude patronen en energieën van misbruik en negativiteit in de Sacraal Chakra loslaten en plaatsmaken voor nieuwe positieve relatiepatronen.

TIP Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade van Nicole Jansen. Ze geven bv gelijk een goede aarding aan je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken.
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

***Een samen gestampt herfststampotje uit de losse pols
Ik voel me geestelijk goed en vrolijk en fysiek voel ik de groeispurten trekken en drukken aan mijn geraamte met aanvallen van ontgifting dmv plots heel misselijk, plots heel dizzy, plots moe, maar even rusten en herstelt zich ook snel weer***
Marjolein Ingrid Soulpursang