vrijdag 28 oktober 2022

Update Energie Portaal 5e Dimensie ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Update Energie Portaal 5e Dimensie

10-10 Portaal: Sterke krachtig energie!

WE BEREIKEN COLLECTIEF EEN KEERPUNT VAN SAMENSMELTING VAN DE DIMENSIONALE TIJDLIJNEN MET ENORME UITSTROOM VAN DUISTERE GESTAGNEERDE ENERGIE UIT DE DIEP GEWORTELDE STUITCHAKRA WAARBIJ KRACHTIGE DRUK VOELBAAR WORDT TUSSEN DE SCHOUDERBLADEN-BORSTBEEN..

***De zon activiteit intensiveert met uitstroom zonnewindstromen uit 3 coronale gaten op de zon die 29/10 de aardoppervlakte zal bereiken. Dit veroorzaakt geomagnetische onrust en dat beïnvloedt onze emoties-psyche en lichaam. De fotonen energie infuseren onze auralagen die direct verbonden zijn aan ons zenuwstelsel en die is weer verbonden aan ons orgaanstelsel. Geeft dus turbulentie in ons systeem alsof we zeeziek zijn vanwege de disbalans.

***Een energiestijging van 920 x*** Kp 2-3 met zonnewindsnelheden van 400 km/s blazen ons vervuilde lymfesysteem schoon die ons diende als een beschermjas voor onze kwetsbaarheid***SR pieken tot 8 Hz trillen diepe aardse collectieve lagen los van vele levens die zijn opgslagen in ons DNA geheugen=akasha archief. We rollen ahw de historische gebeurtenissen uit en schonen dit voorgoed op uit ons collectief geheugen om plaats te maken voor een leven vanuit de bron

De zon deelt zon partikeltjes uit op onze huid die is verbonden aan ons lichtlichaam=ragfijne kristallijnen web en verbrandt karma die opgeslagen liggen in onze poriën die als antennes werken en zo de omgeving detecteren. Negatieve entiteiten liggen opgeslagen in onze poriën =mee-eters dus of black hats, ze worden door de verhoogde energietrillingen uit de poriën gedrukt en veroorzaken een trigger bij het vrijkomen van de duistere negatieve entiteit. Vooral de rug-nek-schouderpartij zit vol met verstopte huidpunten= verbonden aan de nier energie=psyche van de ouders/voorouders van vele generaties en voorouderlijke tijdlijnen.

We starten vandaag met een sterke krachtige 10-10 portaal en een stijging van 920 x aan bronlicht, deze Goddelijke lichtkrachtgolven zullen extreem verder groeien en zullen sterk voelbaar zijn! We lijnen -en breiden nu razendsnel uit=expansie van ons lichtlichaam en worden in een nieuwe lege ruimte geduwd die voor ons bestemd is=onze ware vorm=blauwdruk.

Bij expansie van ons lichtlichaam komen er hele grote hoeveelheden aan vergane en gestagneerde lymfe vrij =oude gedachtenvormen en denkpatronen vanuit angst, schuld, schaamte=afbraak van 3D tijdperken van vele levens en generaties vanuit onze celgeheugen met daarbij uitstoot van veel stress en stresshormonen.

Het betekent dat de energie diep in de celkernen doordringt met daarbij uitstoot van oude 3D geheugendata in het omringende weefselvocht=bio plasma! Deze uitstoot aan oude energie geeft het gevoel alsof je onder een zware koude modderlaag bedolven ligt.

Ons lichaam maakt overuren om al die oude cel geheugens op te ruimen! Nu snel getriggert worden! Geeft griepklachten, banden -en pezenpijn, innerlijke onrust, hyperactiviteit en onbalans en versterken de ascensie symptomen!

Deze ware explosies van extreem sterke, krachtige en Goddelijke lichtgolven van het allerfijnste soort komen onze aura [immuunsysteem] binnen via chakra 3, ons etherisch web en zo ragfijn als een spinnenweb. Dit web is verbonden aan ons linker energiekanaal= voelen, vrouwelijke kant en hormoonstelsel oftewel het verstopte kanaal en behelst de voorkant van ons lichaam= emotionele kant. Vandaar de heftige schommelingen in emoties tgv detox vd organen en de hormoon schommelingen!

Het ragfijne web voedt ons hele fysiek lichaam met dit zuivere licht tot diep in iedere cel. Het binnenstromende licht draait als een draaikolk in je bekken/baarmoeder rond en spoelt daar vele levens en generaties schoon uit de cellen. Hier maak je ook de vele energiekoorden/tijdslijnen los.

Tevens spoelen deze hoogfrequente golven en losse deeltjes rondom en langs je botten, zoals een rivier zijn weg baant rondom de rotsen. Dit geeft de banden-en pezenpijn=aanhechtingsplekken. Hier zit heel veel stress opgeslagen!

We laten onze oude overlevingsvorm/gestalte los en nemen een nieuwe lege ruimte in die voor ons bestemd is oftewel onze oorspronkelijke vorm waarin we nu in geduwd en gedrukt worden door de hoge krachtgolven vanuit de kosmos naar de aarde. We verschuiven van plek. Dit geeft rouw.

We willen echt niet meer terug naar wie we ooit waren, maar toch knagen/kleven/plakken er nog oude en onderdrukte emoties aan ons. De kosmos geeft ons letterlijk een duw in de holte van de rug oiv het cranio sacrale ritme.

Terwijl je oude gietvorm afbrokkelt en afsterft activeert de thymus oftewel het lichtlichaam en galactisch lichaam[= lymfe zuivering van het levensbronwater] en loslaten van negatieve geesten uit je porien= gedachtenvormen= de lagere frequenties. Dit geeft pijnlijke lymfeklierzwellingen [detoxen]. Negatieve geesten "'prikken"' of "drukken"' op je huidpunten [poriën]. Ze hebben je ooit beïnvloed, maar kunnen niet overleven in het kristallijnen licht die nu sterk geactiveerd is!

De energie komt binnen via onze aura [etherisch web] drukt op de 71.000 huidpunten, dan via de 12 meridianen [gevoelsnaren] en de 2 hoofdkanalen om alles in het licht te zetten zodat alles transparant mag gaan worden en ons mag verlichten van alle emotionele bagage die we meetorsen op onze schouders van vele levens en generaties. We worden steeds zichtbaarder, in eerste instantie voor onszelf.

We kunnen nu nog het gevoel hebben ingeklemd te zitten in een veel te krappen ruimte! Door de druk van de omgevingsculturen [borstkas] en de [nog niet] ontwaakte en gewonde delen van subpersonages/fragmenten in onszelf en sterk weerspiegeld in een ander!

Door ze te intregreren=hart=huid circulatie= stofwisseling=warmte=liefde vuur energie herstel je de gewonde delen van je gekwetste kind en kan de energie weer onbelemmerd stromen ipv het blokkeren van je natuurlijke levenstroom!

De onrust op de zon beïnvloeden onze emoties, psyche en lichaam.
Symptomen;
Verstoorde slaap
Omhoogkomen van sterke oude emoties, verloren en verlaten gevoel, gevoel te gaan sterven= dood van het ego=linker long onderkwab activatie vol duistere energie.
Spierpijnen, stram en stijf, pijnlijke gewrichten
Extra snel geprikkeld zenuwstelsel en kort lontje
Verhoogde vermoeidheid, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, wankel, wazig zien, extreme brandende plekken op de huid
Hartritme uit balans o.i.v de sterke geladen energie, gespannenheid
benauwend gevoel, grote onrust
Pijnlijke herinneringen uit celgeheugen worden als een magneet omhoog getrokken en hopen zich op rondom je keelchakra=vergane lymfe met daardoor druk op de nervus vagus=dichtgeknepen keel, benauwdheid, angst en paniek, hartkloppingen en, opgejaagd, controle willen houden over van alles en nog wat, multitasken alsof je voortdurend aan het zappen van van tv zenders,

Hsp-ers en dieren voelen dit ook sterk aan.

TIP Een echte aanrader tijdens ascensie zijn de speciale en bovenal goed aardende wellness producten van Natural Upgrade van Nicole Jansen. Ze geven bv gelijk een goede aarding aan je voeten mbv de Feetcare of bv de Bodybutter die je energetisch beschermt. Ik ben er enorm dankbaar voor dat ik ze ben gaan gebruiken.

www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FEETCARE-lotion = werkt fantastisch, geeft gelijk een sterke
aarding,!
De LEGCARE-lotion = bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke
benen!
De BODYBUTTER = helpt geweldig bij overprikkeling!
De AURASPRAY = zuiveren de omgeving /aura zodat je
dichtbij jezelf blijft in deze
MAGNESIUM SPRAY = fantastische 1 hulp bij stress, paniek
de olie kalmeert direct de verkrampte
nervus vagus, geweldig om onder de
voetzolen te sprayen!

***Een samen gestampt herfststampotje uit de losse pols
Ik voel me geestelijk goed zolang en fysiek voel ik de groeispurten trekken en drukken aan mijn geraamte***

Marjolein Ingrid Soulpursang