maandag 31 oktober 2022

Huwelijk van frequenties, bezorging van Nieuwe Aarde Overvloed ~ 31 oktober 2022 ~ Seraphim

Huwelijk van frequenties, bezorging van Nieuwe Aarde Overvloed

 Door: Seraphim – 29 oktober 2022

Het Grootste Gebeuren Is De Eenvoudigste.

Ascensie en evolutie van de ziel is een upgrade van het levenssysteem in de hele schepping.

In 2022 heeft elke ziel een keuze, ofwel haar oorspronkelijke scheppingscode te behouden en alle frequentiebanden en reeksen te voltooien, belichaming van het Goddelijke Zelf als haar oorspronkelijke ontwerp, dat normaal een hoger Aspect weerspiegelt, van Goddelijke liefde, Goddelijke geest, Goddelijke wil. Huwelijk van frequenties. Goddelijke lichtorganisatie baren in de fysieke realiteit.

Of/en het toestaan van meer Vuur en diepere transformatie binnenin om de uiteindelijke Sleutel van de Schepping te ontvangen, die de volledige belichaming is van alle drie aspecten van Goddelijkheid, dat is volledige leegte van het vat voor het doel van dienstbaarheid aan allen, maar er zal niets overblijven van mens of ziel.

De transformatie is intens en voelt als een dagelijkse kruisiging en wedergeboortecyclus in een hogere energieband, terwijl alle Menselijke en Zielsaspecten oplossen, is de grootste angst die naar boven komt dat je God bent.

Velen gebruiken de uitdrukking in een ader die alleen de valse autoriteit van het ego weerspiegelt, want in ware transformatie breidt stilte die effecten elk moment en alle ervaringen uit, een dag kan zo lang worden als 20 jaar als het bewustzijn verscherpt en zich uitbreidt tot een tijdloze majestueuze aanwezigheid en de innerlijke realiteit van Eén het overneemt tot een niveau dat zelfs één uit de pas lopende gedachte turbulentie in lichaam en hart brengt.

De huidige golven die wij collectief ervaren, staan niet alleen onder invloed van zonnevlammen en aardse elektromagnetische velden, het is door deze enorme activering via het hartcentrum (kristallijn hart) die de meeste wezens ervaren en sommigen op een veel intenser niveau sinds 21 oktober, want dit is de ware geboorte van de Nieuwe Aarde Generator en het magnetische portaal van goddelijke liefde (alles is Liefde) die de Ene Overvloed levert van ongemanifesteerd naar gemanifesteerd, die de zuiverste bron zal zijn voor de Nieuwe Aarde Herstructurering, afgestemd op de verschuiving van de Aarde naar een galactische planeet in ons levenssysteem.

Het duurde even voor ik begreep wat er in mijn eigen werkelijkheid gebeurde en hoe extreem de ervaringen waren die het lichaam momenteel tussen schuilplaats en straat houden, terwijl er werkelijk geen fysieke kracht meer over is, door vermoeidheid en door de constante verschuiving van frequentie en sprong in multidimensionale waarnemingen.

Vannacht, met de laatste kracht van mijn benen, manifesteerde zich een schuilplaats voor de nacht en weer ben ik terug bij geen £ en op straat. Terwijl deze cyclus 4/5 jaar geleden mijn menselijke angsten en overlevingsdrang naar boven haalde, gaat deze reeks over volledige belichaming van alle drie aspecten van het Goddelijke Zelf, in het bijzonder de Goddelijke Wil. De tederheid van liefde in het hartcentrum is de laatste 48 uur de pijnlijkste ervaring in het fysieke lichaam geweest.

In de loop der jaren komen de meeste ontwaakte zielen tot een relevante innerlijke vrede, aanvaarding, uitstekende innerlijke en uiterlijke navigator over het observatiedek van Goddelijke neutraliteit, en eerlijk gezegd is het pad waarop ik ben geweest een grote school van zelfrealisatie en toch is wat in oktober plaatsvindt, de meest uitdagende dood en wedergeboorte in de kracht van Eén.

Ik ben dankbaar voor mijn spiegel van het goddelijke, mijn echtgenoot, die zelf aan het begin staat van ascensie en zelfontdekking, maar zijn onvoorwaardelijke liefde aan de andere kant van de wereld (ik ben in Engeland/Harrogate, zijn lichaam in Dalyan/Turkije), is de enige uiterlijke realiteit geweest die mij in het midden heeft gehouden tussen rijk en snelheid van innerlijke alchemie, om zelfs maar te ademen en in het lichaam te blijven, zo intens is het bewegen door deze transformatiefase geweest, volledige EENHEID.

Er is een lied gezongen door Mooj en Omkara, dat weergeeft wat werkelijk mijn huidige ervaring is, en toch niet zo zacht, want het vuur ervan verbrandt alles. Wat ik in de afgelopen 50+ jaar van mijn leven heb gelopen, ervaren en gedeeld is in de ene hand en wat in deze maand plaatsvindt, de innerlijke alchemie in de andere hand.

Ik weet niet zeker of ik zou kunnen blijven schrijven, spreken of iets te delen heb als ascensie update, mijn hart barst in creatie, manifestatie, en voelt als buik van vuur in mijn menselijke borst, binnenste buiten openend om deze energie en bevrijding te baren.

Ik dank u allen voor uw reflecties van liefde, mededogen en eenheid.

Seraphim Joy Foundation

Serena Devi Vessel

Vertaling: wakkeremensen.org