vrijdag 28 oktober 2022

Empaten: Jullie Bereiken De Zielen Van Alle Mensen ~ 28 oktober 2022 ~ Daniel Scranton

Empaten: Jullie Bereiken De Zielen Van Alle Mensen

Gechanneld door Daniel Scranton – 22 Oktober 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

Wij zijn er voor jullie voor de lange termijn; wij lopen heel geduldig met jullie mee op de zeer belangrijke reis die jullie daar op planeet Aarde maken. Wij beschouwen het als een eer dat jullie ons hebben uitgenodigd voor jullie feestje en vol verwachting bewandelen we samen met jullie dit pad vanwege de prachtige draaiingen en bochten die jullie te wachten staan om jullie in een hogere frequentie te brengen.

Zoals velen van jullie weten, is de vijfde dimensie niet een plek waar je naar toe gaat; het is een staat van zijn die je vasthoudt. Het is een trilling die je voortdurend aanbiedt en wanneer jullie transformatie in bewustzijn compleet is, hoeven jullie niet te proberen om in de staat van de vijfde dimensie te komen. Het zal automatisch gaan, maar het zal automatisch gaan omwille van wat jullie nu op dit moment doen.

Velen van jullie dompelen van tijd tot tijd jullie tenen onder in het hete badwater dat de vijfde dimensie is en jullie blijven daar zo lang jullie kunnen. Wanneer jullie dat doen, brengen jullie iets van die energie mee terug naar de vierde dimensie. Jullie komen omlaag, maar jullie zijn veranderd door de ervaring en jullie projecteren een ander soort bewustzijn, een ander niveau van bewustzijn, en de rest van de mensheid voelt dat.

Jullie beseffen dat jullie alleen al met jullie aanwezigheid anderen kunnen helpen om te transformeren. Gewoon door de liefde van jullie zijn uit te stralen helpen jullie iedereen daar op Aarde. Deze transformatie gaat niet over doen, en we denken dat we duidelijk hebben gemaakt dat het niet gaat over dingen die buiten jullie plaatsvinden, maar dat het gaat over jullie en de trilling die jullie aanbieden. Consequent een hogere trilling aanbieden heeft een groter effect dan al het andere dat jullie nu zouden kunnen doen. Dit is wat degenen onder jullie die werkelijk ontwaakt zijn inzien, zelfs zonder dat wezens en collectieven zoals het onze jullie dat vertellen. In feite stralen heel veel van jullie die deel uitmaken van de new age gemeenschap gewoon liefde uit omdat jullie weten dat jullie je zo willen voelen.

Jullie zijn gevoelig geboren; jullie zijn als empaat geboren. En daarom konden jullie het niet lang verdragen om in de buurt van iets te zijn wat van een lagere trilling was. En de wereld heeft het nu meer dan ooit nodig dat jullie dat licht uitstralen, dat jullie die hoge trilling uitzenden en dat jullie dat voorbeeld stellen voor de rest van jullie medemensen die nog steeds geloven dat wat er buiten hen gebeurt machtiger en invloedrijker is dan wat afkomstig is van hun eigen energievelden. Jullie zetten de toon voor deze transformatie steeds wanneer jullie een hogere trilling bereiken en jullie je medemensen uitnodigen zich met jullie te verbinden.

Jullie zijn daar niet alleen om de overgang naar 5D te maken; jullie zijn daar om van de reis die jullie ondernemen te genieten. En wij zijn hier om jullie te helpen en te steunen; wij zijn hier om jullie te herinneren aan wat jullie al weten maar wat jullie soms vergeten omdat jullie verstrikt raakten in de ideeën van anderen over wat de transformatie allemaal inhoudt.

Nu is het jullie tijd om te stralen omdat mensen die jullie nooit zullen ontmoeten, die nooit een boek of een blog hebben gelezen dat jullie hebben geschreven en die nooit een video bekijken die jullie hebben gemaakt, jullie zo hard nodig hebben. En wij zeggen dat omdat we willen dat jullie weten dat jullie meer mensen bereiken dan alleen  zij die over jullie horen of lezen. Jullie bereiken de zielen van jullie medemensen omdat jullie zielen altijd dat contact voelen met ieder ander mens die op dit moment op planeet Aarde bestaat.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we vonden het fijn met jullie in contact te komen.”

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org