zaterdag 29 oktober 2022

Ontwaken uit je reptielenbrein ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Ontwaken uit je reptielenbrein
Intense fysieke pijn en nieuwe portaal-healing van het reptiliaanse brein. Intense fysieke pijn die zich specifiek op en/of rondom het gelaat, tanden, kaken, kauw-problemen voordoet, en hoofdpijn met spanning op de nek en schouders, én aan een specifieke zone aan de achterkant van het hoofd, het reptiliaanse brein aan de bovenkant van de verbinding met de ruggengraat met andere delen van je brein.

Dit kan zich voordoen wanneer je diep aan het uitbreiden bent in de universele geest. Pijnen en ongemak op die plaats kunnen zich voordoen wanneer diepe oude cellulaire healing dingen losmaakt. Vele lichtdragers en heilige code-dragers zijn nu op groepslevel-frequentie oude trauma's aan het loslaten uit de Akasha-records geschiedenis.

Dit kan ook een combinatie zijn van energetische aanvallen zijn en van loslaten van oud cellulair historisch afval. Velen op het pad ervaren nu het healende loslaten van Atlantis in het lichaam, spirit met Gaia en de energiegrids.

Energetische aanvallen zijn er niet om angst te creëren, maar eerder om je tot groter bewustzijn van je energetische grenzen aan te zetten, om in je Goddelijke kracht te staan en om deze pijn aan te pakken. Pijn is een signaal, en zet je ertoe aan er iets aan te doen. Al wie dit of andere symptomen die hierin vermeld werden, zoals de DNA-upgrade, ervoeren, zullen ten zeerste de weldaad kunnen gebruiken van de hulp van een gezondheidswerker of holistisch beoefenaar, een vertrouwde vriend(in), een energetisch healer, healing-groep of cirkel, healing van de natuur, onze lieve spirit enz...

Luister naar je lichaam en intuïtie, en maak een keuze uit al die bronnen die nu tot jouw beschikking staan.

Duizeligheid.; dat kan komen van aanpassingen aan het planetair elektromagnetisch grid. Als een sensitieve frequentie-gevoelige, stem je op die resonanties af en balanceer je ermee. Opmerking: de duizeligheid duurt nooit erg lang.

Marjolein Ingrid Soulpursang