donderdag 6 oktober 2022

Boodschap van de Engelen – Leven In Je Eigen Stroom ~ 6 oktober 2022 ~ Ann Albers

Boodschap van de Engelen

Leven In Je Eigen Stroom

Gechanneld door: Ann Albers – 1 oktober 2022

Mijn lieve vrienden, we houden zoveel van jullie,

Ieder van jullie bestaat in een prachtige stroom van energie. De stroom wordt gecreëerd en bijgewerkt met elk verlangen dat je hebt – met elke wens, elke intentie, en zelfs met elk probleem dat je opmerkt. Elke situatie inspireert nieuwe verlangens.

Elke keer dat je ook maar het kleinste liefdevolle verlangen hebt, voeg je een nieuwe stroom toe aan je stroom. Deze stroom is jouw stroom – jouw persoonlijke geleide pad naar alles waar je om gevraagd hebt. Deze stroom neemt de gemakkelijkste en meest vreugdevolle weg, zoals een fysieke stroom zijn weg zoekt langs de weg van de minste weerstand.

De stroom past zijn koers vaak aan. Misschien had je gisteren geen zin om het huis te verlaten, maar vandaag kun je niet wachten om naar buiten te gaan. Misschien kun je vandaag de persoon van je dromen ontmoeten als je die wandeling maakt waar je zin in hebt. Morgen gaan ze misschien naar de kruidenier, dus de stroom geeft je misschien een blije drang om naar de winkel te rennen voor een bak ijs. De stroom past zich aan veranderende omstandigheden aan – zowel binnenin je als in de buitenwereld. De stroom, beste vrienden, ben jij – de toekomstige jij, het energetische model van de beste, meest liefdevolle, meest tevreden toekomstige zelf. Hij wenkt je vooruit en past zich aan bij elke keuze die je maakt.

Je stroom kan zich verbinden met andere trillingscompatibele stromen en dan weer scheiden. Je zegt dat je “paden zich kruisen” en dat is inderdaad energetisch zo, zelfs voordat het fysiek manifest wordt.

Als je je goed voelt, weet je dat je in je stroom bent, afgestemd op de gelukkigst mogelijke versie van jezelf. Als je je slecht voelt, verzet je je tegen je stroom en de gelukkigste versie van jezelf.

Stel dat je een relatie wilt. Alleen al door dit verlangen heb je een energiestroom gecreëerd die al kruist met de energiestroom van een ander die, op dezelfde manier, roept om het type persoon dat jij werkelijk bent. Jullie stromen leiden jullie naar het soort relatie dat jullie beiden willen. Deze kruising van energiestromen kan spoedig plaatsvinden in lineaire tijd of verder op je pad, afhankelijk van hoe consequent je bent in je eigen stroom. Als je gelukkig bent, richt je je recht op elkaar. Als je overstuur, gefrustreerd, eenzaam of boos bent, stel je je eigen vreugde uit. Als je bijvoorbeeld iemand wilt die leuk en opwindend is, maar voortdurend gefocust bent op hoe saai je leven is, ben je nog geen match. Als je iemand wilt die je woest aantrekkelijk vindt, maar jezelf vaak bekritiseert, ben je nog geen vibrationele match. Je moet manieren vinden om je hier en nu goed te voelenzodat je je kunt afstemmen op de stroom die je naar je ideale match voert. Je wilt niet in een negatieve stroming zitten die je naar een match brengt.

Stel dat je een nieuwe baan wilt. Je hebt een energiestroom gecreëerd die samensmelt met de stromen van degenen die iemand als jij willen voor die baan. Jullie zullen beiden naar een wederzijds aanvaardbare en perfecte situatie geleid worden.  Je kunt je overgeven, op je gevoel vertrouwen, alleen solliciteren op de banen die goed voelen, en je authentieke zelf naar elk gesprek brengen. De interviewer kan ook op zijn gevoelens over jou vertrouwen. Hier, in deze wederzijds compatibele vibratie, heb je een perfecte werksituatie. Als alternatief kun je jezelf pushen, je begeleiding negeren, en een baan vinden die past bij je gevoel van urgentie … die waarschijnlijk niet zo ideaal is.

De kruising en dans van deze stromen is onvoorstelbaar mooi. Het is zo mooi als je centrale zenuwstelsel, zo ingewikkeld als de dans van de sterren, en nog mooier omdat het voortdurend verschuift en verandert. Daarom verschijnt je leiding in het huidige moment in plaats van in een vijfjarenplan. Daarom moet je vertrouwen op je gevoel bij de beslissingen die je nu neemt. Daarom is mindfulness zo belangrijk. Wanneer je in contact bent met jezelf en je op dit moment gelukkig voelt, ben je in de stroom en vaar je het leven op het meest vreugdevolle pad.

Je stroomt niet altijd gemakkelijk met je stroom mee. Soms stroom je helemaal niet mee. Niettemin, wanneer je voor nieuwe uitdagingen komt te staan of situaties die je niet bevallen, voeg je nieuwe verlangens en dus nieuwe stromingen toe aan je stroom. Op het moment dat je je blik richt op je verlangens en weg van de uitdaging, spring je in de stroom en laat je jezelf stromen naar nog grotere liefde.

Vertrouw op je gevoelens, lieve vrienden. Zij zijn je indicatoren of je al dan niet in een stroom bent naar alles wat je verlangt en alles wat je al, door je verlangen, energetisch hebt gecreëerd. Ga niet mee met “de stroom”. Ga in plaats daarvan met je stroom mee. Het roept je op via je eigen natuurlijke impulsen en je eigen vreugde.

God Zegene jullie! We houden zoveel van jullie.

De Engelen

Vertaling: wakkeremensen.org