zaterdag 27 maart 2021

Sommige Families Kunnen Hun Eigen Weg Gaan.26 maart 2021

Sommige Families Kunnen Hun Eigen Weg Gaan.

Door: Steve Beckow – 23 Maart 2021

Dit is geen deel van het boek over het lot van de duisternis, maar een apart artikel.

Zullen sommige families hun eigen weg gaan?

Mike Quinsey’s Hogere Zelf: Men realiseert zich dat dit betekent dat sommige families hun eigen weg zullen gaan, en deze mogelijkheid zou zijn voorzien voordat zij incarneerden.

Begrijp dat je soms bij andere zielen wordt geplaatst omdat jouw aanwezigheid hen vooruit helpt door jouw voorbeeld. Het is ook mogelijk dat je contact met hen houdt als een van hun Gidsen, en wij weten dat gehechtheid aan elkaar zeer sterk kan zijn. (1)

Matthew Ward: Er zal geen massale uittocht zijn, maar gedurende het hele jaar zullen er grotere aantallen mensen sterven dan tot nu toe, en het is waarschijnlijk dat onder hen leden van jouw familie, vrienden, collega’s of buren zullen zijn.

Als ze jou bijzonder dierbaar zijn, troost je dan met de wetenschap dat er langs het ascensiepad door de vierde dichtheid naar de vijfde, vreugdevolle fysieke herenigingen zullen zijn tussen zielen op de planeet en die in het Nirvana. (2)

SaLuSa: Denk niet aan het verliezen van je contact met degenen die je liefhebt, want [je] zult altijd één met hen zijn, waar zij zich ook bevinden. In de hogere dimensies zijn tijd en afstand geen belemmering voor reizen of communicatie. (3)

Geliefde broeders en zusters van de Aarde, de afscheiding is begonnen. Gaia is het achtste segment van transformatie binnengegaan; ze is nu op het punt waar geen weg meer terug is.

Verdeling is begonnen op derde-dimensionaal niveau, en de groepen van frequenties aanwezig op jullie vlak van bestaan worden gehergroepeerd. Van nu af aan zullen jullie veel tekenen van verdeeldheid en hergroepering in jullie werkelijkheid zien verschijnen.

Bedrijven zullen zich opsplitsen, vrienden zullen elkaar niet meer zien, families zullen uit elkaar gaan, groepen zullen worden opgedeeld, enz. En tegelijkertijd zullen jullie het absolute tegendeel zien; jullie zullen je aansluiten bij nieuwe groepen, jullie zullen je dichter dan ooit bij je geliefden, familie en vrienden voelen.

Deze verandering is noch positief, noch negatief. Het is existentieel.

Dit is een natuurlijke stap in het massa-ascensieproces.

Bestaan bestaat alleen uit vibraties, en wanneer de vibraties die je wereld opbouwen veranderen, verandert jullie hele werkelijkheid dienovereenkomstig.

Wanneer jullie je bewustzijnsfrequentie veranderen naar een hoger tempo, stemmen jullie je wezen af op hogere vibraties, verankeren ze in je materiële realiteit, en helpen zo Gaia in haar reis naar de vijfde dichtheid. Onthoud dat geven en ontvangen gelijktijdig gebeuren, dus als je Gaia helpt, word je zelf ook geholpen.

Als zij de ascensie maakt, zal er een monumentale verandering plaatsvinden in het universum, en jullie zullen er deel van uitmaken. De laatste keer dat een verandering van deze omvang plaatsvond in een derde-densiteit wereld was 21 miljard van jullie jaren geleden. …

Aan het einde van Gaia’s ascensieproces/scheiding zullen twee inter-dimensionale poorten opengaan, de ene leidt naar de vijfde-dichtheid en de andere eindigt in de derde-dichtheid, jullie bewustzijn zal jullie afstemmen op de poort die jullie meest dominante bewustzijnsfrequentie het beste ondersteunt.

De hereniging is begonnen. Beetje bij beetje zal jouw groepsziel weer samenkomen. In dit proces kun je je van anderen afscheiden, maar de gedeelde momenten en het leren dat je in het gezelschap van anderen hebt opgedaan, zullen altijd in je blijven als een geschenk van gene zijde. (4)

Heeft een ouder die ervoor kiest om achter te blijven wanneer ascensie plaatsvindt, omwille van een echtgenoot of een kind, zijn/haar kans verspeeld om op te ascenderen voor de komende 26.000 jaar, of zullen zij ascenderen bij de dood van het fysieke lichaam?

Aartsengel Michaël: Natuurlijk zullen zij bij de dood van het lichaam ascenderen.

Steve: Goed. Dus het is niet zo dat er een venster is dat kortstondig open gaat en dan weer dicht en deze mensen hebben het helemaal verloren?

AAM: Waarom zouden we ooit straffen? Wij zitten niet in bestraffende zaken. En we zouden zeker nooit straffen voor liefde. Als iemand blijft omdat zijn liefde en zijn zorgzaamheid zo intens is, zijn toewijding zo intens is – daar wordt altijd rekening mee gehouden. Ze zullen hun kans krijgen.

Steve: Dat is heel geruststellend. (5)

Voetnoten:

(2) Mike Quinsey, Dec. 7, 2018, at http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.

(3) Matthew’s Message, Jan. 4, 2012, at https://matthewbooks.com.

(4) SaLuSa, Nov. 5, 2012, at http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.

(5) Emmanuel, March 16, 2010, at http://www.emmanuelmessages.com/?p=668

(6) “Archangel Michael on NESARA, Opposing the Cabal, and Ascension – Part 3/3,” Oct. 3, 2011,

(6) “Archangel Michael on NESARA, Opposing the Cabal, and Ascension – Part 3/3,” Oct. 3, 2011, Door Steve Beckow

Golden Age of Gaia

Vertaling: Martien