woensdag 31 maart 2021

De Toegangspoort naar Sirius: VERBIND JE MET JOUW HOGERE ZELF31 maart 2021

DE TOEGANGSPOORT NAAR SIRIUS
Channeling Met De Engelen van Sirius.

Gechanneld door: Thea Grace Sirius – 5 Maart 2021

VERBIND JE MET JOUW HOGERE ZELF

Maak contact met je hogere zelf, of dat nu het Universum, God, De Ene of gewoon jezelf is.

Er zijn vele hogere wezens beschikbaar om je te helpen. Bv. Engelen, Goden, Godinnen, Opgestegen Meesters en vele planetaire wezens in de verschillende Dimensies. Levend in de 3de Dimensie op Aarde, je kunt leren om je te verbinden met wezens in Hogere dimensies. Open je geest voor de hogere dimensies door helderziendheid, heldervoelendheid en helderhorendheid. Zien, voelen en horen. Leer te praten en te luisteren naar deze hogere wezens om te helpen met je eigen problemen. Vraag om advies .

Als je stil zit en een vraag stelt zul je altijd een antwoord krijgen. In deze moderne wereld zijn veel mensen gewend om zich te haasten zonder ooit stil te zitten en in de stilte te zijn. Geef jezelf In deze tijd van Transformatie,  de kans om naar binnen te gaan en je te verbinden met andere dimensies. Er zijn vele, vele liefdevolle wezens in deze dimensies met wie je je kunt verbinden. Ze kunnen zich niet met jouw leven bemoeien tenzij je het vraagt. Sta open om hen te channelen maar vraag altijd om dit te doen in Onvoorwaardelijke Liefde.

Wees je ervan bewust dat er enkele negatieve entiteiten kunnen zijn die problemen kunnen veroorzaken door valse informatie te geven. Een echte helper zal alleen begeleiding bieden en zal je nooit vertellen wat je moet doen. Je hebt de vrije wil om te doen wat je wilt met het advies dat je krijgt. Het belangrijkste wezen is je eigen hogere zelf die deel uitmaakt van alles wat is en ooit is geweest. Je hoeft alleen maar te VRAGEN en te luisteren.

VERBIND JE MET JE HOGERE ZELF.

MEDITATIE OM JE TE VERBINDEN MET JE HOGERE ZELF.

Houd een blocnote en pen naast je. Ga zitten of liggen met rechte rug. Sluit je ogen en stel je een prachtig Zilverblauw helend Licht voor dat vanuit het Universum neerdaalt en je hele lichaam overspoelt, van de kruin van je hoofd tot aan de toppen van je tenen. Stel je voor dat dit Licht alle 7 hoofdchakra’s in je lichaam van voor tot achter heelt en reinigt.

Kruin, Derde Oog,  Keel,  Hart,  Zonnevlecht,  Heiligbeen, Wortelchakra

Stel je nu voor dat dit helende licht naar beneden gaat via de wortels, die groeien vanuit je voetzolen, en het naar beneden stuurt naar het Grote Kristal dat de kern van de Aarde is. Stuur je Liefde naar de Aarde en stel je voor dat de Liefde van de Aarde terugkomt in je lichaam via je voeten naar je Hartchakra. Baad in deze Onvoorwaardelijke Liefde zo lang als je wilt. Nu ben je totaal ontspannen, je bent in contact met je hogere zelf en kunt elke vraag stellen of advies vragen om met elk probleem dat je hebt om te gaan. Stel je voor hoe je hogere zelf eruit zou zien.

Het kan een Wijze zijn, een Engel, een God, een Godin, een vogel, een dier, een mythisch wezen, een oudere versie van jezelf of een buitenaards wezen. Vertrouw alles wat het eerste in je opkomt. Ga zitten met je hogere zelf en leer hem/haar kennen en praat met hem/haar zoals je met een vriend zou doen. Vraag je hogere zelf zijn/haar naam. Hoe ziet hij/zij eruit, hoe klinkt hij/zij en hoe voelt hij/zij zich. Wees volledig op je gemak met deze nieuwe wijze vriend. Stel je voor dat jullie tweeën omringd zijn in een bel van roze licht. Vraag om begeleiding in onvoorwaardelijke liefde.

Vertel je hogere zelf over alle problemen die je in je leven hebt en luister naar de wijze raad die je gegeven wordt. Je kunt je hogere zelf ook elke vraag stellen waarop je het antwoord niet weet of je helpen iets te vinden dat je kwijt bent. Wanneer je klaar bent, ontspan je dan een poosje en neem alles wat je gehoord hebt in je op, wetende dat je je alles zult herinneren wat je verteld is wanneer je wakker bent. Als je klaar bent, stel je dan voor dat al je chakra’s geheeld en gereinigd zijn en dat je hele lichaam bedekt is met Aartsengel Michaëls prachtige blauwe mantel van bescherming. Je kunt je ook voorstellen dat je aura beschermd wordt op elke manier die in je opkomt, het kan een harnas zijn, een onzichtbare mantel, een spiritueel embleem zoals een kruis of een piramide. Als je klaar bent, kom dan terug tot volledig waakbewustzijn en grond jezelf.

Schrijf al jouw ervaringen op in je notitieboekje. Wees niet verontrust als de antwoorden niet onmiddellijk komen, jouw vragen zullen altijd beantwoord worden. Dit kan in een droom zijn of in een flits van inspiratie als je wakker bent. Soms krijg je beelden te zien die je onderbewustzijn zal begrijpen. Soms zal een andere persoon in je leven je vraag beantwoorden. Je hogere zelf staat in contact met alles wat bestaat en weet alles wat ooit is geweest. Jouw hogere zelf is jouw hoogste gids die je kent en je allerbeste vriend. Hij/Zij weet alles over jou. Als je deze meditatie herhaalt kan je merken dat het beeld van je hogere zelf verandert.

Als je wakker bent kun je jouw hogere zelf om raad vragen over alles wat praktisch is, zoals welke kleren en kleuren je moet dragen als je je ’s morgens aankleedt. Je kunt vragen waar je heen moet, wat je moet doen of wie je moet zien. Oefen het luisteren naar het advies van deze wijze raad, heb plezier en je zult verbazingwekkende resultaten in jouw leven beginnen te zien, er zijn geen grenzen aan. Vertrouw op deze speciale intuïtie, die je op elk moment kunt raadplegen.

VRAAG, VERTROUW EN GELOOF.

VERBIND JE MET JE HOGERE ZELF.

De Engelen van Sirius.

Thea Grace Sirius

Vertaling: Martien