dinsdag 30 maart 2021

5 Manieren om Jouw Lichaam te Helen door Jouw Gedachten te Veranderen ~ 30 maart 2021 ~ Losha

5 Manieren om Jouw Lichaam te Helen door Jouw Gedachten te Veranderen

Door: karen Noe – 3 Juli 2015 – Herplaatst door Losha op 27 Maart 2021

Jouw gedachten zijn erg krachtig. Heb je ooit gemerkt dat wanneer je je al slecht voelt, alles om je heen niet zo goed lijkt te gaan? Of wanneer je je geweldig voelt, de hele wereld voor je open gaat? Dit komt omdat je gevoelens verantwoordelijk zijn voor jouw realiteit. En wat is verantwoordelijk voor jouw gevoelens? Jouw gedachten!

Dus als je jouw gedachten verandert, zal jouw realiteit veranderen – ten goede of ten kwade. Kun je deze kennis gebruiken om een betere werkelijkheid voor jezelf te maken, en zelfs je lichaam te genezen van lichamelijke kwalen? Absoluut!

Begin met bij jezelf te rade te gaan.

Luister goed naar de gedachten die door je hoofd gaan. Zijn er herkenbare die je al een lange tijd denkt? (“Mijn rug doet pijn”, “Ik ben nog steeds boos op mijn baas”, of “Ik zal nooit rijk worden”, bijvoorbeeld). Breng je gedachten tot rust en maak de balans op van jouw interne dialoog. Vraag jezelf af welke gedachten verantwoordelijk zijn voor jouw sterke emoties.

Herinner jezelf eraan dat je zoveel meer bent dan alleen maar een fysiek wezen.

Velen van ons raken zo verstrikt in onze fysieke realiteit dat we onze geest en onze ziel vergeten. God is binnenin je, en de essentie van jouw geest is wie je werkelijk bent. Begin het verband te zien tussen geest, lichaam en ziel, zodat je kunt beginnen te begrijpen hoe de een de ander beïnvloedt.

Herprogrammeer je gedachten.

Als je een inventarisatie hebt gemaakt van jouw gedachten en ze zijn niet 100% levensbevestigend en positief, vervang dan de oude gedachten door prachtige nieuwe! We hebben veel gedachten van familie, vrienden en de wereld geleerd die niet echt van ons zijn. Creëer hoopvolle, helende nieuwe gedachten en kom er zo vaak als nodig op terug tot ze een tweede natuur worden.

Bereid je voor op genezing.

Als je eenmaal begint met het gebruiken van prachtige, liefdevolle gedachten, zul je grote veranderingen gaan zien in hoe je je voelt, emotioneel en lichamelijk. Maar veranderingen, zelfs als ze goed zijn, kunnen beangstigend zijn als ze als een verrassing komen. Dus wees voorbereid om liefde, vrijgevigheid en genezing te ontvangen, en je zult ze ontvangen!

Dank God, zelfs voordat de genezing plaatsvindt.

Om jouw lichaam te genezen door je gedachten te veranderen, moet je er zeker van zijn dat God naar je luistert en je op dit moment beter maakt. Twijfel niet aan de kracht van God door te smeken of te pleiten voor genezing; heb vertrouwen dat het op het perfecte moment zal komen. Dank God voordat de genezing plaatsvindt. Stem je af op jezelf en luister naar boodschappen van God en de engelen – en onthoud dat je nooit alleen bent op je genezingsreis.

Het veranderen van je gedachten kost tijd; dus geef de hoop niet op als oude gedachtenpatronen tijdelijk terugkeren. Ik raad je ten zeerste aan om het klassieke boek van Louise Hay te lezen, You Can Heal Your Life, waarin de mentale oorzaken voor lichamelijke ziekten worden beschreven en de verschillende manieren om ze te overwinnen. Weet diep van binnen dat er elke dag wonderen gebeuren, en dat jij ook je eigen wonder kunt ervaren. Heb diep vertrouwen en geloof dat het zal gebeuren, en het zal gebeuren!

Engel zegeningen voor jou!

 

Geplaatst door Losha op 27 Maart 2021

 

Vertaling: Martien