zaterdag 27 maart 2021

Jezus: Jullie intentie om te zijn wat Jullie zijn – Liefde – brengt enorme vrede en genezing naar allen ~ 27 maart 2021 ~ John Smallman

Jezus:
Jullie intentie om te zijn wat Jullie zijn – Liefde – brengt enorme vrede en genezing naar allen.

March 23, 2021/ Door John Smallman

De mensheid is aan het ontwaken uit een tijdperk en lange diepe slaap, tijdens welke jullie enkele verschrikkelijke nachtmerries hebben gehad en nu is het de tijd om die schijnbaar eindeloze ervaring van afscheiding en verlatenheid, die zo veel pijn en angst veroorzaakt heeft, tot een einde te brengen. Het leven is bedoeld om gevuld te zijn met vreugde, maar, vanaf te tijd dat jullie er voor gekozen hebben om afscheiding van Moeder/Vader/God te ervaren, is dat voor een heel lange tijd niet geweest wat jullie ondervonden hebben. Afscheiding is een beproeving geweest waarin jullie herhaaldelijk intense pijn, lijden, onzekerheid en angst ondergaan hebben en nu hebben jullie dan eindelijk collectief besloten dat genoeg , genoeg is, dat jullie wakker zullen worden en nogmaals leven in de staat van vreugde die Eénheid met God is.

Rond de hele wereld vormen mensen nu liefdevolle ondersteuningsgroepen om elkaar te helpen omgaan met de chaos, de verwarring en de intense onzekerheid van de recente tijden. Dit samen komen is het belangrijkste aspect van het proces van ontwaken want in het samen komen met liefdevolle intentie komen jullie onvermijdelijk tot het besef dat jullie allemaal één zijn, dat ieder van jullie afhankelijk is, niet alleen van Bron en van elkaar, maar ook van de aardse omgeving die jullie op ieder moment van je menselijke bestaan liefdevol ondersteunt. 

Bewustzijn van de aard van het ecosysteem dat de Aarde is en dat leven in een vorm mogelijk maakt, groeit al tientallen jaren en wereldwijd komen groepen samen om hun stemmen te laten horen en maken een einde aan de liederlijke vernietiging die het industriële tijdperk op de planeet teweeg heeft gebracht.

Dit is Liefde in actie, dit is een wezenlijk aspect van het collectieve ontwakingsproces van de mensheid. Besef dat jullie heel zeker aan het ontwaken zijn uit de nachtmerrie en de illusie die jullie zo veel leed heeft gebracht. Liefde is Vreugdevol! Wat jullie via je ego’s ervaren is dat niet. Jullie ego’s kiezen voor afscheiding – in menselijke termen lijkt dit op tieners die blijven vasthouden aan hun afhankelijkheid van hun ouders –  en die zichzelf alleen en verlaten voelen en volledig afgescheiden van Liefde, van Moeder/Vader/God, de Bron die Alles is Wat Is. Dit is een angstwekkende en slepende ervaring, die jullie geprobeerd hebben te ontkennen of te begraven buiten het zicht of herinnering, totdat jullie er uiteindelijk voor kozen om de begeleiding en de richting die jullie ego’s jullie doorlopend in de vorm van angst, oordeel in jullie geest uitstortte en de noodzaak om actie te ondernemen om jezelf te beschermen, af te danken.

De ENIGE ACTIE die nodig is, is te zijn wat jullie op ieder moment zijn – LIEFDE! Diep in jullie harten kennen jullie deze Goddelijke Waarheid, maar toen jullie er voor kozen om je ego’s je te laten leiden en je gedachte, woorden en acties als menselijke wezens te beheersen, trokken die ego’s met succes een sluier of duister gordijn tussen jullie en Bron en jullie bleven achter zonder de toegang tot Liefde, jullie ware aard.

Nu, uiteindelijk, groeit het besef snel dat het tijd is om wakker te worden uit de droom van afscheiding en om terug te keren naar liefdevol leven – de enige manier van leven – op ieder moment. Zoals ik al zei, zijn er over de hele wereld tekenen van dit prachtige ontwaken die heel gemakkelijk te zien zijn wanneer jullie ophouden je aandacht te richten op het wijdverspreide en uitgebreid gerapporteerde pijn lijden en conflicten terwijl het “spul” dat de mensheid collectief moet erkennen, loslaten en vergeven voor dit doel bij jullie naar boven komt. Ben je er van bewust, maar focus er niet op, of maak het onderdeel van jezelf. Dat doen veroorzaakt jullie veel totaal onnodige pijn en lijden en tapt zodoende de energie af die nodig is om jullie intentie te plaatsen om alleen maar liefdevol te zijn, wat er ook gebeurt.

Jullie intentie om te zijn wat Jullie zijn – Liefde – brengt immense vrede en genezing naar allen en daarom kozen jullie om te incarneren op dit moment in het proces van ontwaken. Niemand anders kan dat behalve jullie, want jullie hebben allemaal je eigen en persoonlijke gekozen hoofdtaken in deze uiterst wonderlijke gebeurtenis. Wanneer jullie twijfelen aan Bron, wanneer jullie twijfelen aan jezelf, wanneer jullie er aan twijfelen dat anderen ware Liefde zijn, herinner je dan zelf aan je diep innerlijk weten – zelfs wanneer je het betwijfelt – dat er alleen maar Liefde is, Bron, Moeder/Vader/God, JULLIE! Er is alleen maar die ENE en die Ene is LIEFDE!

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

https://johnsmallman2.wordpress.com/

Vertaling: SJra