zaterdag 27 maart 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Er komen Hogere en Hogere Frequentie Energieën aan ~ 26 maart 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
Er komen Hogere en Hogere Frequentie Energieën aan.

Gechanneld door Daniel Scranton – 25 Maart 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij geven jullie het beste van onszelf elke keer dat wij jullie energie zenden en transmissies van wijsheid sturen via dit en andere kanalen. Wij weten dat diegenen die ons ontvangen klaar zijn voor het beste wat wij te geven hebben. Wij weten dat jullie je voldoende hebben afgestemd op de waarheid van wie jullie werkelijk zijn om onze transmissies zuiver en zonder vervorming te ontvangen. Wij weten ook wat jullie doen met wat je gegeven wordt en wij houden bij hoe jullie de energieën en de wijsheid delen. Wij weten dat er niet veel individuen in overeenstemming met deze waarheden, nodig zijn om een enorme impact op het collectief te maken.

Wij willen dat jullie weten hoeveel wij jullie waarderen en van jullie houden. Wij willen ook dat jullie weten hoeveel meer er nog komt, want wij zijn echt nog maar net begonnen om te werken met diegenen die klaar zijn voor ons. Er is zoveel meer voor jullie om te ervaren en te begrijpen. En als jullie goed voor jezelf zorgen, voor je fysieke lichaam en je emoties, dan maak je jezelf klaar voor de steeds hogere frequentie energieën die er aankomen.

Dit zijn de energieën die jullie zullen gebruiken om jullie gloednieuwe levens mee te creëren. En dit zijn de energieën die jullie met anderen zullen delen, terwijl jullie hen inspireren om voor zichzelf nieuwe levens te creëren. De mensheid is klaar voor enorme veranderingen en zij zullen naar jullie allen kijken om hen te leiden, net zoals wij naar jullie kijken om te ontvangen wat wij jullie te bieden hebben. Dit is een tijd om je uit te spreken, jezelf naar buiten te brengen en je diensten aan te bieden aan hen die het nodig hebben. Dit is een tijd voor jullie allen om te erkennen dat wanneer jullie je afstemming hebben gevonden, jullie krachtig en sterk zijn. En met jullie dagelijks groeiende aantal creëren jullie een nieuwe gemeenschap van zielen die via jullie vibratie met elkaar verbonden zijn.

Jullie hebben zoveel te geven, zoveel te delen, en zoveel meer te voelen. En we beloven jullie dat we alle mogelijke stappen nemen om ervoor te zorgen dat jullie klaar zijn voor elke nieuwe energie transmissie die we sturen. Wanneer  je onze hulp nodig hebt, weet dan dat dit tweerichtingsverkeer is. Als je je eenmaal met ons verbindt via deze energietransmissies, ben je voor altijd verbonden. Die pijplijn staat wijd open, en wij willen weten wat jullie op Aarde willen en nodig hebben. Wij willen van jullie horen, zodat wij het beste van onszelf kunnen blijven geven en kunnen toekijken hoe jullie het verspreiden onder hen die het nodig hebben.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke