zaterdag 27 maart 2021

Ivo van Vega: Hoe Groepsbewustzijn Werkt ~ 27 maart 2021 ~ Sharon Stewart

Ivo van Vega: Hoe Groepsbewustzijn Werkt

Gechannelt door: Sharon Stewart – 25 maart 2021

Hoe beïnvloeden we elkaar via het collectief onbewuste?

Sharon: Ivo, in onze laatste video zei je:

“Jullie hebben zoveel macht, en als jullie verenigd zouden zijn in bewustzijn, zouden jullie mensen in staat zijn om de problemen te overwinnen die op dit moment voor jullie gecreëerd worden door het DS. Als jullie één bewustzijn zouden hebben, zouden allen hetzelfde winkelen en allen zouden afkerig worden van de vergiftigde laboratoriumproducten die in jullie schappen liggen. De aankoop ervan zou stoppen en de focus zou liggen op gezond voedsel, geen GMO voedsel en geen gemodificeerde fabrieksproducten.  Maar jullie zijn niet allemaal van één bewustzijn. En het duurt een hele tijd voordat meer en meer mensen het voordeel inzien van het eten van biologisch voedsel. Jullie invloed op het bewustzijn van anderen laat op zich wachten.”

Sharon: Vandaar de kracht van de verdeel en heers agenda die de duisteren op ons gebruiken. Daarom doen ze het, want als we een verenigd bewustzijn zouden hebben, zouden we zo machtig zijn dat ze ons niet zouden kunnen raken.  De enige manier waarop ze over ons kunnen heersen is door ons te verdelen en ons met elkaar te laten vechten. Daarom zie je zoveel verschillende meningen over wat goed is en wat het juiste is om te doen. Vanwege verdeel en heers. Waarom denk je dat Ivo hier kan komen en namens alle welwillende ET’s kan spreken zoals hij doet? Omdat ze verenigd zijn in de waarheid. Zij hebben het door. Wij nog niet.

Dit is wat er nu aan de hand is. Deze wereld wordt aangepast zodat mensen sneller “wakker” worden en dit wakker worden heeft te maken met het verenigen van ons denken en collectief bewustzijn. Je ziet mensen opsplitsen in niveaus van ontwaken en zich beginnen te groeperen en rond te hangen in gelijkgestemde groepen met dezelfde ideologie.

Ivo: En ik ben hier, mijn liefste.

Sharon: Ivo, kunnen we eens kijken naar de gewoonte van het roken van sigaretten hier op Aarde?

Ivo: Dat kunnen we als voorbeeld gebruiken.

Sharon: Ik heb zelf gerookt, maar ben in 1987 gestopt.

Ivo: Ja, en de reden waarom jij stopte, mijn liefste, was omdat je het bewustzijnsniveau bereikte dat overeenkwam met dat van de anderen die gestopt waren met het roken van sigaretten. Jij was op dat bewustzijnsniveau.   Je ziet nu dat niet zoveel mensen sigaretten roken. Waarom is dat? Omdat het algemene niveau van bewustzijn van de mensen op aarde is ontstaan, maar specifiek rond het roken van sigaretten als onderdeel daarvan.

Sharon: Interessant. Het was niets toen we tieners waren om met sigaretten te gaan experimenteren maar ik neem aan dat tieners nu geen moeite meer doen.

Ivo: Correct. Drugsexperimenten zijn echter toegenomen.

Drugs zijn betaalbaarder geworden terwijl sigaretten in prijs zijn gestegen.

Laten we het houden op het roken van sigaretten. Alleen mensen met een lagere frequentie roken sigaretten. Als je eenmaal het frequentieniveau van niet-rokers hebt bereikt, ben je geneigd om te willen stoppen.

Sharon: Ergens klinkt dat niet goed.

Ivo: Niettemin mijn lief, het is waar.

Sharon: Hoe zit het met drinken? Zoveel mensen drinken en eigenlijk zou dat ook gestopt moeten worden. Betekent dat dat een aan drugs verslaafde drinker vaker voorkomt dan een sigarettenroker?

Ivo: Nee, dat is niet zo. Waar ik op doel heeft alleen betrekking op het onderwerp sigaretten roken.

Sharon: O, oké, dat is logisch.

Ivo: De DS zal je een of twee gunsten verlenen, met dien verstande dat ze je kunnen verslaven aan andere programma’s waarvan ze willen dat het collectief eraan deelneemt. Ze hebben bijvoorbeeld gereageerd op de toename van de frequentie van het roken van sigaretten met meer gemakkelijke en goedkopere soorten drugs.

Sharon: Dus iemands frequentie is in feite een gemiddelde van alles wat hij denkt.

Ivo: Je kunt op verschillende frequenties resoneren, afhankelijk van hoeveel waarheid je in dat gebied van het onbewuste vasthoudt. Je bent je ervan bewust, mijn liefste, dat wanneer je je concentreert op een gebied waar je nog van een lage frequentie bent, je in frequentie zult dalen.

Iemand kan heel scherpzinnig zijn met zijn kennis over onderwerp A, maar zijn beoefening van onderwerp B kan van veel lagere frequentie zijn.

Sharon: Dus eigenlijk leven we op een continuüm.

Ivo: Dat doe je. Het is een kwestie van Licht brengen op alle gebieden van je leven, zoals je hogere zelf met jou probeert te doen.

Je moet af van het idee dat mensen heel spiritueel of niet heel spiritueel zijn, want sommige mensen kunnen op sommige gebieden heel ver gevorderd zijn en op andere gebieden heel onverlicht. In jouw geval, omdat je een meester bent, zijn er veel gebieden waarin je al ver gevorderd bent en waarin je jezelf niet hoeft te onderwijzen of je frequentie hoeft te verhogen. Dus kwam je naar de aarde om meer te leren over de negatieve polariteit en leerde je die te begrijpen en leer je nu hoe je die kunt overstijgen. Dit is waarom er zoveel levens nodig zijn voor de ziel.

Sharon: Oké.

Ivo: Het is wel mogelijk dat je frequentie over het algemeen rond een bepaald niveau zal vibreren. Afhankelijk van hoeveel werk je hebt gedaan.

Nu, hoe het collectief werkt is grotendeels op dezelfde manier. Degenen onder jullie die verder gevorderd zijn, vormen de hogere frequentieniveaus met betrekking tot een bepaald onderwerp, zoals het roken van sigaretten. Degenen die nog steeds roken vormen duidelijk de lagere niveaus. Jullie invloed werkt echter altijd door op deze rokers.

En dat is waarom ik zei wat ik zei over biologisch eten. Jaren geleden begonnen sommige mensen biologisch te eten en door de jaren heen, naarmate de collectieve frequentie in het algemeen en vervolgens specifiek met betrekking tot gezondere eetgewoonten toenam, hebben meer mensen dezelfde gewoonte aangenomen – en dat was omdat ze dat konden nu hun frequentie hoog genoeg was.

Wanneer je frequentie nog lager is, zul je de oudere, lager frequente gewoonten blijven onderhouden. Dit is met name het geval bij voedsel, roken, alcohol en drugs omdat deze het fysieke lichaam beïnvloeden.

Sharon: Heeft niet alles invloed op het fysieke lichaam?

Ivo: Ja. Maar deze zijn vooral giftig.

Sharon: Oké, ik begrijp het.

Ivo: Het punt is, mijn lief, dat degenen in het collectief die gestopt zijn met het roken van sigaretten een hogere frequentie rond die kwestie genieten; anderen die nog steeds roken lijden onder een lagere frequentie. Elk van hen kan de ander beïnvloeden. Op dezelfde manier dat de persoon die gestopt is nog steeds de drang voelt om te roken op sommige momenten, bijvoorbeeld.

Wanneer de collectieve frequentie hoog genoeg is, zullen veel meer mensen stoppen met roken. Veel meer mensen zullen stoppen met drugs, veel meer mensen zullen biologisch voedsel gaan eten. Het is een kwestie van het verhogen van de vibratie van het hele collectief, en dat is wat er nu gebeurt. Dus je zult een versnelling zien van gezondere gewoontes en deugdzamer denken.

Als iedereen op hetzelfde hoge niveau van bewustzijn zou zijn met betrekking tot het roken van sigaretten, zou die industrie zijn ondergang tegemoet zien. Dit is wat er op jullie planeet zal gebeuren als de trillingsfrequentie van allen blijft stijgen. Naarmate het bewustzijn toeneemt, komt er meer nadruk te liggen op de gezondheid van het lichaam, want die twee zijn zeer nauw met elkaar verbonden.

Sharon: Dat is logisch. Dus dat is waarom mensen van verslaving veranderen, is het niet? Misschien hebben ze door te stoppen met drinken of zo hun vibratie iets verhoogd, maar niet genoeg om te beseffen dat de donuts en koffie die ze blijven eten gevaarlijk voor hen zijn, maar op een andere manier.

Ivo: Correct. En jullie gezondheidsindustrie houdt de waarheid van jullie frequentie voor jullie verborgen. Verhoog jullie frequentie. Verlicht jezelf door dokters te vinden die de waarheid vertellen en hoogfrequent advies geven, en je zult op een hogere frequentie vibreren, genoeg om de gewoonte te doorbreken.

Waarom denk je dat de dieetindustrie vol staat met boeken die tegen je liegen? Iedereen schrijft zijn beste advies vanuit zijn eigen trillingsperspectief voor één ding. En andere boeken zijn geschreven om desinformatie door te geven en om je frequentie laag te houden, om je vast te laten zitten, en om de voedingsindustrie in leven te houden om geld te verdienen, en door te gaan met je te vergiftigen.

Sharon: Ik geloof niemand die zegt dat ik naar een gewone dokter moet gaan. Ik verwacht dat wanneer ik het hoogste niveau van informatie heb bereikt over deze lever- en hormonale problemen die ik heb, ik een arts of iemand zal vinden die nog hogere informatie heeft.

Ivo: Ja. De lever slaat de woede op. Dus, om het samen te vatten, als alle mensen op aarde een hoge frequentie zouden hebben rond een bepaald onderwerp, zoals roken, dan zou niemand meer roken en zou de maatschappij moeten veranderen. Dat is al gebeurd. Om het nu nog onaangenamer te maken voor degenen die nog steeds verslaafd zijn, moeten zij in Canadese winters van min twintig graden buiten staan om een sigaret te roken. Ze worden nu behandeld als lepralijders, terwijl het het systeem was dat hen in de eerste plaats verslaafd heeft gemaakt. Ja, de Matrix bevordert “normaliteit” en je huidige normaliteit is giftig. De Matrix bevordert ook de onderdrukking van emoties, waarvan ze beseffen dat die tot verslaving zal leiden om dat te kunnen doen. Het is de Matrix die de schuldige is. Maar om uit die spagaat te komen, moet ieder van jullie persoonlijke verantwoordelijkheid beoefenen. Er is geen andere manier dan jezelf weer te bekrachtigen.

Sharon: Dus zo werkt het collectief. Als genoeg mensen aandringen op het gebruik van schonere fossiele brandstoffen, of schonere brandstoffen, dan zullen we dat zien veranderen.  Op dit moment heeft iedereen macht omdat ze koopkracht hebben, maar ik denk niet dat ze dat bewust in praktijk brengen. Als meer mensen datgene zouden boycotten waarvan ze weten dat het giftig voor hen is, dan zou er een verandering in de maatschappij komen.

Ivo: Die dag zal komen, mijn lief. Het internet verbindt zoveel mensen die elkaar voorheen nooit gekend zouden hebben, en dit is dus jullie kracht die tot bloei komt. Met de toekomstige nadruk op vrije meningsuiting, transparantie en ethisch zakendoen, zullen meer mensen zoals jij hun zegje kunnen doen en gehoord worden.

Sharon: Ja. Dank je, Ivo.

Ivo: Mijn liefste, ook wij hebben dit allemaal al eens meegemaakt. Alles. Daarom is het zo gemakkelijk om jullie te begeleiden. Jullie hebben al deze problemen ooit in je verleden meegemaakt en jullie hebben ze overwonnen. Zo ook de rest van jullie die deze video bekijken. Daarom zijn jullie hier, helpen nu de aarde – omdat jullie ervaren zijn.

https://sharonandivo.weebly.com/

Vertaling: Martien