zaterdag 27 maart 2021

Kosmos & Ascensie Journaal Zaterdag 27 MAART 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Kosmos & Ascensie Journaal
Zaterdag 27 MAART 2021

WOWWWWWW EEN ZEER STERKE FREQUENTIESTIJGING!!!!!!!!
We zijn massaal aan het ONTWAKEN in het LEVENSLICHT!!
Een stijging van bijna een TREDEZILLIARD!!, een getal met 80 nullen!!
Ter vergelijking; donderdag ; > 1 miljard
vrijdag : 40 nullen
vandaag : 80 nullen

SR pieken tot 28 Hz; deze pieken zuiveren het onderlichaam en onder buikorganen, baarmoeder, inwendige en uitwendige geslachtsorganen, heupen, benen, knieën, scheenbenen, kuiten, voeten, het kleine en grote bekken.

De immense vloedgolven en SR pieken brengen onze gevoelssnaren [gevoelszenuwen] op de juiste spanning en lijnen de heiligbeenzenuwen rap uit. Zoals je een snaar instrument op de juiste spanning brengt. Het vrouwelijke heilige neemt weer haar plek in , de fluweelzachte vrouwelijke energie, die we kwijtraakten in de levensstijl van 3D van vele levens en voorouderlijke lijnen en opgeslagen in ons DNA-celgeheugen. Sexueel misbruik van het vrouwelijke dmv dierlijke lagere instincten= de 4 lagere aardse lichamen.

Geeft grote gevoeligheden vd sensuele en erogene zones zelfs tot aan blauwe plekken en wondjes aan toe als het zuiverende kristallijnen licht nu doordringt in iedere cel en misbruik van vele levens/generaties en ingehouden brandende pijn uit onze cel geheugen duwt.

KP =1 rustig dus

Alsof we steeds hoger en hoger de trap naar de hemel betreden en alles wat niet langer resoneert en vibreert op dat niveau losgetrild wordt vanuit ons aards lichaam.

Dit lostrillen kun je ervaren als trillen, schudden, beven, koude rillingen, diepvrieskou en verkrampingen. Het voelt bij mij alsof mijn ziel oftewel lichtlichaam groeit terwijl mijn aards lichaam nog wat achter blijft om op te ruimen.

Met mijn hoofd in de zon en met mijn lichaam nog geworteld in stukken oude aarde.
En die oude stukken komen vanuit mijn via de benen omhoog en die hardnekkige oude stukken worden vervolgens in de baarmoeder -ruimte geslingerd om te zuiveren.

De milt werkt als een spons en zuigt het bloed aan uit de voeten benen en heupen en stort dit uit in de buikholte die als een groot netwerk of wiel van ragfijne webdraden [het neuro-vasculair netwerk] het bloed filtert, verdeeld en zuivert via de uitscheidingsorganen.

Deze organen maken in deze tijden overuren en hebben we ons dus steeds aan te passen.
Bij dat aanpassen hebben we ons hoofd los te laten en ons te ontspannen zodat het oude en verbruikte ook letterlijk opgeruimd kan worden. Dat druist uiteraard in tegen ons ego die geprogrammeerd is in ons dagelijks leven.

Dit geeft innerlijk steeds een machtsstrijd tussen voelen en denken. Die strijd ervaar je intens als je aan het ontwaken bent en noodgedwongen een time-out in acht hebt te nemen. Je innerlijke dialoog wil controle houden en alles bij het oude vertrouwde houden alleen dat werkt nu averechts en dwingt je tot een ommekeer. We zien dit nu uitvergroot gebeuren in de wereld om ons heen; zo snel mogelijk weer terug naar het ""normale"" leven, de consumptiemaatschappij. Moeder aarde huilt en schudt nog heviger op haar grondvesten!!!

Het is een eenzame en heilige=helende weg die we bewandelen en we ruimen onderweg meer en meer op dat ons niet langer dient.
We hebben behoefte aan stilte, eenvoud, rust en vrede en die begint diep in onszelf. D

De grip loslaten van je denken op je gevoel maakt veel spanningen vrij met name in je armen. Alsof je rechterhand je linkerarm vasthoudt en erin knijpt om maar niet te voelen hoeveel pijn en kwetsuren er nog zitten vanuit ons kind zijn. [het huis vd gewonde healer, chakra 4 en thymus]

Als de grip wat minder stevig wordt komt er veel pijn vrij wat zich kan uiten in steenkoude verkrampte vingers, pijnlijke bovenarmen, keelpijn, tanden en kiezen pijn,een stikkend gevoel, huiduitslag.

Letterlijk dus de grip loslaten op jezelf. Jezelf niet langer stevig willen vastgrijpen om de pijn en kwetsuren niet te hoeven voelen oftewel jezelf steeds onder controle willen houden dmv je denken ipv voelen. Die weg bewandelen we nu tijdens onze ascensie ; een heilige en helende eenzame weg op weg naar eenheid in onszelf! Alles begint in onszelf!

De wortels van onze jeugd/kinddrama mogen gezuiverd worden!
Symptomen vibrationele griep, hoge drukpan gevoelens borstbeen, hartritmestoornissen, hevige onderdrukte emoties en ziele pijn, aanvalsgewijs momenten van het gevoel te gaan sterven en aan het eind van je latijn te zijn gekomen =overgang naar het licht= Schumann Resonantie pieken= frequentiesnaren en bandbreedtebereik!
Veel pijn en drukgevoelens van het heiligbeen, liezen stuitje en hele perineum= gebied van de opgeslagen trauma"s = stress uit vele generaties en levens.

De energiekoorden [zenuwportalen] worden gereinigd en losgemaakt uit deze verouderde tijdslijnen van de 3e Dimensie generaties.

DNA geheugens komen vrij uit de cellen en dit geeft veel herinneringen en ervaringen die veelal niet eens van onszelf zijn geweest maar die we overgenomen hebben van onze [voor]ouders.
We doorleven deze ervaringen alsof ze van ons zelf geweest zijn om ze daarna los te laten en ons langzaam te verbinden met ons 12 strengig DNA waarbij mededogen en compassie geboren worden voor alle levens en generaties.

We nemen onze heilige plek weer in en halen flink de bezem erdoorheen; de grootstee lymfe detox ever die ons zuivert van oude niet ontwaakte geesten=entiteiten.

We zijn hard nodig in deze zeer sterke ascensie tijden van moeder aarde, angst slaat letterlijk op de luchtwegen, liefde opent en bevrijdt!

Weer een heerlijk rommeltje weer vandaag

Marjolein Ingrid Soulpursang