woensdag 31 maart 2021

ASCENSIE & DESCENSIE JOURNAAL Woensdag 31 maart 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


ASCENSIE & DESCENSIE JOURNAAL
Woensdag 31 maart 2021

WAUWWWWW WAT EEN ENORME VLOEDGOLF AAN GENEZEND LICHT BEREIKT ONS VANDAAG! De zon wint fors aan UV kracht!
Voorspelling Kp-index
Min. Max.
woensdag Kp2 Kp3
donderdag Kp1 Kp2
vrijdag Kp1 Kp2

De voortdurende en dagelijks opbouwende hoge instroom aan fotonen energie in je aura=verbonden aan je zenuwstelsel , kan ervoor zorgen dat je je zonder aanwijsbare reden nerveus voelt, angstig, bezorgd, duizelig, geïrriteerd, prikkelbaar, hoofdpijn, onder hoogspanning staan, slaperig of vergeetachtig. Ook hartkloppingen kunnen getriggerd worden door een zonnestorm .Met behulp van de zonnestormen krijgen wij toegang tot nieuwe energie en wordt de oude energie uit onze cellen verwijdert= dit herken je aan een overbelast zenuw -en orgaanstelsel! Overgave en in Vertrouwen blijven dan kan de genezende energie ook zijn werking doen!

We transformeren in een rap tempo van een 2 strengen DNA in een 12 strengen DNA.
De 12 strengen DNA is verbonden aan je thymus. Bij activatie ervaar je symptomen van je hoger hart= hartritmestoornissen, verhoogde hartslag, hartfladderen, benauwdheid, dichtgeknepen keel oiv druk op de nervus vagus die reageert op de spieren van spanning en ontspanning. Bij ontspanning kan de helende energie zijn werk doen. Bij angst=spanning juist niet. Dit kan hevige angst geven als je niet weet waar het vandaan komt.

Nog geen recente data bekend

De binnenkomende energieën activeren volledig je oorspronkelijke goddelijke blauwdruk en laten je zuivere essentie vrij. De unieke codes van licht en energie, die je ziel bepalen, verschuiven de patronen van subtiele energieën die je zielen vorm en ervaringen heeft gevormd. Met deze verschuiving breidt je energieveld zich natuurlijk uit en verbindt zich met je multidimensionale bewustzijn.

Noodzaak is hierbij om je aan te passen wil jij je goed voelen en dat vereist overgave en in een tred bewegen die goed voelt voor jou. Goed dus letten op je balans!

Ons lymfesysteem van de oude ik-3D overleven-vorm/figuur vol met oude en vergane energie komt op gang en is voor velen al voelbaar; met name de linkerkant van je bovenlichaam inclusief beide benen en voeten. Je linkerborstkas zit er vol mee en dat is de angst die je via je oud zeer naar jezelf toe communiceert via de Thymus [gekwetste kind in ons] en zo kan je hart zich niet openen.

Dus de communicatie naar jezelf wordt nu heel belangrijk!!!!Als je opruimt gaat je hartchakra zich in kleine porties openen [ en ook weer dicht, dat gaat op en neer tot alle angst omgezet is in stroming] wat je merkt aan het hartfladderen/ritmestoornissen en de druk op je borst= tgv de borstbuis die het lymfe vervoert en vlak onder je borstbeen ligt.

Langzaam aan gaat je hart meer en meer resoneren met de kosmische hartslag!

Onder je linker oksel loopt een belangrijk lymfekanaal die je hele linkerkant incl. je hele onderlichaam en beide benen en voeten vervoert. Onder je linker oksel zit nl heel veel embryonaal darmweefsel .Je kunt bij het op gang komen van deze gestagneerde lymfestroom last krijgen van je benen, voeten, heupen, buik, onderlichaam en mn vd linkerborst; pijnlijk, gezwollen, kriebelig, jeukerig, dit is het kanaal van de aarde=moedermelk ahw en herbergt ook de angsten van je moeder die je letterlijk opzoog en je immuunsysteem beïnvloedde. [Karma-opruiming dmv doorleven van vele generaties].

We doorleven vele levens en generaties om voorgoed het oude te verteren en los te laten, om ons weer te mogen verbinden met ons lichtlichaam.

Een ongekend wonder en geschenk aan ons! We leven in hele bijzondere tijden en lopen voorop al voelt het alsof je achteruit gaat maar dat is puur je verleden en de vele levens die je uit je systeem verwijdert!

Even weer een stampotje uit de losse pols; ik sta zelf te schokken en te trillen van de energie alsof het epileptische aanvallen zijn= SLOW DOWN DUS!!

UPDATE: persoonlijke ervaringen met de producten van www.Naturalupgrade.nl

Deze energetische producten brengen je tijdens de BARRE en zeer vermoeiende DOORTOCHT van ascensie een verloren stuk van jezelf terug waardoor je gelijk in een verhoogde trilling-dimensie belandt en gelijk beter aarden kunt dan is de doortocht fysiek nog loodzwaar maar snuif je letterlijk de hemel op! Een warm kado aan jezelf tijdens ascensie, helpt ook je overprikkeld zenuwstelsel gelijk te kalmeren en kom je weer dicht bij jezelf!!!