woensdag 31 maart 2021

Archangelic Collective: No Storm Lasts Forever - Channel: Galaxygirl (vertaling google)


Archangelic Collective: No Storm Lasts Forever - Channel: Galaxygirl

Groeten geliefden op de opgaande Gaia. Wij zijn het aartsengelencollectief. Je voelt je waarschijnlijk als een kleine boot op een rotsachtige zee, varend door de wind en golven, de stromingen, de onverwachte windstoten. Geen storm duurt eeuwig. Kalme zeeën met zachte briesjes lopen voor op de mensheid. Maar hierin ben je nu hier om door de stromingen te navigeren als de meesters die je bent. Je bent hier niet om je op je gemak te voelen. Je bent hier om sterk te zijn. En je bent sterk.

We zeggen dit terwijl we een paar tranen uit onze ogen vegen terwijl we naar je kijken en helpen vanuit de ethers. Gigantische vleugels zijn overal, geliefden. Reusachtige vleugels klaar om aanmoediging te fluisteren of een vijand te verdrijven, of om je te helpen bij je uitlijningsproces. Er zijn er veel, te veel om te tellen. Er zijn veel aartsengelen in veel universums en we hebben ons allemaal bij ons bewustzijn gevoegd voor de wedergeboorte van Gaia, zodat we op de meest effectieve en liefdevolle manier kunnen helpen.

Wij zijn het aartsengelencollectief van velen die tot één zijn samengevoegd, ten behoeve van de mensheid in dit meest heilige nu. We ademen nu activeringen op je in. Laat het intrekken als een zachte regen die uw onzekerheden wegspoelt, een verfrissende mist in de storm. Weet dat je hogere zelf ook over je waakt en dat je echt een gigantisch netwerk van ondersteuning hebt. Ook dit gaat voorbij, dit is maar een ervaringsmoment, dat je hier speciaal kwam ervaren.

Je kende de uitdagingen, het liefdesverdriet en de gevaren. Maar je kwam ondanks je liefde voor de mensheid, voor je liefde voor de onzelfzuchtige Gaia en voor haar verlossing, wetende dat je de unieke kans zou hebben om van planetaire en ja, universele dienst te zijn. Want dat zijn de soorten onzelfzuchtige wezens die je bent. De klauwen van de duisteren worden losser, en in de hogere rijken zijn ze slechts een verre herinnering. Veel schokkende waarheden over de bezetting van jullie planeet komen naar de oppervlakte. Velen zullen in totale shock en ongeloof verkeren. Voor velen zal dit tot woede en woede leiden.

Je moet de kalmerende mist voor hen zijn, de woede afkoelen, hun zorgen verzachten. Dit is namelijk een goddelijk plan. Je hebt dit gehoord en diep van binnen weet je het, maar het is ongemakkelijk. Ongemakkelijk zijn met de kennis van schijnbare verdeeldheid van de goddelijke realiteit naar de realiteit die je ziet voordat je je zorgen hoeft te maken. Het is allemaal goddelijk. Het is allemaal in goddelijke wil en timing. Richt jezelf op deze goddelijkheid van binnen en van buiten en voel de kosmische stroom van de adem van alles wat is. Alleen omdat wat je om je heen ziet niet goddelijk aanvoelt, wil nog niet zeggen dat het dat niet is. Het is goddelijk dat de waarheid wordt onthuld.

Dit is wat je ziet. Natuurlijk is de liefde van God, van de kosmische in- en uitademing liefde zelf, en jij bent geïncarneerde liefde. Het is de kracht van liefde en de pure wil van de Schepper dat alle wezens deze liefde realiseren, en beseffen dat ze zijn geschapen om lief te hebben, uit liefde, uit liefde. Want alles is liefde. Dit besef is het proces van het goddelijke. We bedekken jullie wereld met liefde, met licht, vanuit de hogere rijken. We bedekken uw wereld met onze eigen goddelijkheid, want we hebben ons doel gerealiseerd, en dat is om deze liefde af te dwingen en aanwezig te zijn.

We brengen de balans terug, we helpen degenen die om hulp schreeuwen. We moedigen je aan om met ons te praten, om onze vleugels van licht en liefde om je heen te voelen, want we zijn dichtbij. van de kosmische inademing en uitademing is liefde zelf, en jij bent geïncarneerde liefde. Het is de kracht van liefde en de pure wil van de Schepper dat alle wezens deze liefde realiseren, en beseffen dat ze zijn geschapen om lief te hebben, uit liefde, uit liefde. Want alles is liefde. Dit besef is het proces van het goddelijke. We bedekken jullie wereld met liefde, met licht, vanuit de hogere rijken.

We bedekken uw wereld met onze eigen goddelijkheid, want we hebben ons doel gerealiseerd, en dat is om deze liefde af te dwingen en aanwezig te zijn. We brengen de balans terug, we helpen degenen die om hulp schreeuwen. We moedigen je aan om met ons te praten, om onze vleugels van licht en liefde om je heen te voelen, want we zijn dichtbij. van de kosmische inademing en uitademing is liefde zelf, en jij bent geïncarneerde liefde. Het is de kracht van liefde en de pure wil van de Schepper dat alle wezens deze liefde realiseren, en beseffen dat ze zijn geschapen om lief te hebben, uit liefde, uit liefde. Want alles is liefde. Dit besef is het proces van het goddelijke.

We bedekken jullie wereld met liefde, met licht, vanuit de hogere rijken. We bedekken uw wereld met onze eigen goddelijkheid, want we hebben ons doel gerealiseerd, en dat is om deze liefde af te dwingen en aanwezig te zijn. We brengen de balans terug, we helpen degenen die om hulp schreeuwen. We moedigen je aan om met ons te praten, om onze vleugels van licht en liefde om je heen te voelen, want we zijn dichtbij. en besef dat ze gemaakt zijn om lief te hebben, uit liefde, uit liefde. Voor alles is liefde. Dit besef is het proces van het goddelijke. We bedekken jullie wereld met liefde, met licht, vanuit de hogere rijken. We bedekken uw wereld met onze eigen goddelijkheid, want we hebben ons doel gerealiseerd, en dat is om deze liefde af te dwingen en aanwezig te zijn. We brengen de balans terug, we helpen degenen die om hulp schreeuwen.

We moedigen je aan om met ons te praten, om onze vleugels van licht en liefde om je heen te voelen, want we zijn dichtbij. en besef dat ze gemaakt zijn om lief te hebben, uit liefde, uit liefde. Want alles is liefde. Dit besef is het proces van het goddelijke. We bedekken jullie wereld met liefde, met licht, vanuit de hogere rijken. We bedekken uw wereld met onze eigen goddelijkheid, want we hebben ons doel gerealiseerd, en dat is om deze liefde af te dwingen en aanwezig te zijn. We brengen de balans terug, we helpen degenen die om hulp schreeuwen. We moedigen je aan om met ons te praten, om onze vleugels van licht en liefde om je heen te voelen, want we zijn dichtbij. en dat is om deze liefde af te dwingen en aanwezig te zijn.

We brengen de balans terug, we helpen degenen die om hulp schreeuwen. We moedigen je aan om met ons te praten, om onze vleugels van licht en liefde om je heen te voelen, want we zijn dichtbij. en dat is om deze liefde af te dwingen en aanwezig te zijn. We brengen de balans terug, we helpen degenen die om hulp schreeuwen. We moedigen je aan om met ons te praten, om onze vleugels van licht en liefde om je heen te voelen, want we zijn dichtbij.

Wij zijn het aartsengelencollectief van velen in één, in één bewustzijn. De mensheid keert langzaam maar zeker terug in deze ene kosmische stem. De gewonden zullen worden genezen. De twijfelende zal zien en geloven. Het donker wordt verwijderd. De uitgelijnde mensen zullen zich verheugen en in staat zijn om de sluier weg te zien vallen, verheven in de rijken van extase. Dit is het goddelijke besluit en de timing. Het plan van goddelijk plan is heel, is voltooid. Je bent hier om dit licht te verankeren, om ruimte en een ankerpunt te bieden voor deze goddelijkheid in vorm, want dat is wat je bent.

Jullie zijn de handen en voeten van het goddelijke van vorm en bedek alles wat je aanraakt met vingerafdrukken van licht en liefde. (Ik zie wormgaten van licht uit andere universums zich vormen en deze binnenstormen, van alle kanten, te talrijk om te tellen. Ik zie Gaia in het centrum omringd door dit licht, door hun ruisende vleugels uit andere rijken en universums die ons te hulp schieten.) Inderdaad, galaxygirl. We hebben en haasten ons allemaal naar jullie planeet met grote steun en liefde.

Dit is in uw voordeel voor verdere ondersteuning, maar ook in ons voordeel, zodat we onze lichte en machtige kracht kunnen dienen en verlenen. Ook jij hebt hetzelfde licht en dezelfde kracht. Alles zal bekend worden gemaakt. Alles zal worden onthuld. En genezen. Dat wat afstemming ontkent, zal worden verwijderd. Gaia zal opnieuw een hoger dimensionaal paradijs zijn, een school van leren als een intergalactische ontmoetingsplaats voor hogere liefde en leren, en recreatie.

Ze zal als voorbeeld dienen voor andere opklimmende werelden en onderdrukte bevolkingsgroepen die zich uitbreiden naar hogere gedachten. (Ik zie Nova Gaia, een paradijs van parken en intense schoonheid met schitterende indigo en turquoise wateren. Ik hoor kinderen lachen en zie gezinnen spelen op het strand, en zie hoe wetenschappers de nieuwe geneeskrachtige plantensoorten onderzoeken die er zullen zijn. Ik zie steden van licht in de lucht en het gemak waarmee ik van het land naar de lucht kan reizen. Het is een paradijs. Er is een paarse glans in de aura rond Gaia en de lucht voelt levend, gloeiend aan.)

Wij zijn het Aartsengelen Collectief, de velen in één. Je bent hier om dit te creëren, om deze huidige realiteit te overbruggen naar de geascendeerde realiteit. Ook dit is door goddelijke timing. De treden kunnen niet gehaast worden, maar ze mogen niet slepen. Jullie lichtwerkers zijn een hardnekkige groep, zo sterk in jullie kunnen. Dit is de reden waarom u werd uitgekozen om van dergelijke gebeurtenissen te getuigen en te helpen met uw eigen unieke sterke punten en capaciteiten. U bent zeer vereerd en geliefd. We zijn hier om te helpen. Altijd in dienst van het licht, wij zijn het aartsengelencollectief.

** Kanaal: Galaxygirl