woensdag 31 maart 2021

Een boodschap voor alle Sterrenzaden & Lichtwerkers ~ 31 maart 2021 ~ Alexander Quinn

Een boodschap voor alle Sterrenzaden & Lichtwerkers

Aurora – Galactische Federatie – Alexander Quinn – 29 Maart 2021

Dierbare Sterrenzaden en Lichtwerkers,

Hebben jullie enig idee wat een ongelooflijk werk jullie allemaal doen op dit moeilijke moment in de tijd? Jullie sterrenfamilies en Engelen applaudisseren voor jullie. Jullie zijn in bed en in de nacht en ze zijn allemaal om jullie heen om te vieren wat jullie aan het overwinnen zijn en waar jullie je in aan het ontwikkelen zijn!

De veranderingen die jullie allemaal doormaken op mentaal en fysiek gebied, veranderingen in jullie carrière, veranderingen in jullie relaties, veranderingen in jullie dieet, wakker worden is ongelooflijk.

Sterrenzaden, jullie worden zo snel wakker dat sommigen van jullie niet eens weten of het dag en nacht is! Geef jezelf een bijzonder flink schouderklopje en kijk in de spiegel en zeg deze woorden:

“Je doet een ongelooflijke job – Het is tijd om mezelf de eer te geven kijk nu waar ik ben in vergelijking met slechts 6-12 maanden geleden!”

En tenslotte, wil ik eindigen met de oude zielen.

Ik ben een oude ziel ET. Ik ben hier al vele malen geweest. Ik ben door de fase gegaan waarin ik hier niet wilde zijn, de fase van zelfhaat, de fase van gebrek aan zelfvertrouwen. Ik ben uit al die fases gekomen. Ik weet nog dat ik ’s nachts naar de sterren keek en smeekte of ze me mee wilden nemen, totdat ik mijn pad vond.

Lieve oude zielen, sommigen van jullie vinden deze tijd van grote overgang zo moeilijk. Er zijn zo veel veranderingen en zovelen van jullie zijn moe. Jullie hebben het gevoel dat je je missie volbracht hebt, dat je er genoeg van hebt en dat je gewoon wilt gaan. Wanneer zal de pijn ophouden? Ik was daar eens. Dit is het nieuws dat ik heb.

Belangrijke informatie begint bekend te worden. Grote waarheden komen NU al naar buiten. Wanneer je een marathon loopt voel je je moe aan het einde omdat het een lange loop is geweest. Je staat op het punt de eindstreep te halen. Het universum is op dit moment elementen van jouw leven aan het herstructureren zodat je in een betere positie komt dan ooit tevoren. Jullie transformeren in een nieuw persoon en helen je eigen identiteit.

Ik weet dat zo velen van jullie op dit moment pijn lijden omdat zo velen van jullie mij schrijven en ik voel jullie allemaal. Ik zie al jullie berichten.

Houd alsjeblieft vol. Deze tijd is nodig. Dit moet naar de oppervlakte komen voor afwijzing. Neem een dag tegelijk.

Allllll mijn liefde.

Jullie grootste fan, supporter van alle Sterrenzaden en Lichtwerkers. Ik zal er voor jullie allemaal blijven zijn zo goed als ik kan, zoals ik dat nu al vele maanden ben.

Alexander Quinn (volg onze broer op FB)

Bron

Vertaling: Martien