maandag 29 maart 2021

Energie Update ~ Judith Kusel



We zitten midden in een diepe zuivering, en wees niet verrast als veel van de oude dingen beginnen te duiken die nog moeten worden losgelaten, gereinigd en opgelost.

Vooral familiezaken, en binnen de grotere menselijke familie en stam. De stam hier betekent de collectieve families en de grotere samenleving in het algemeen.

Wanneer men in de hogere rijken wordt getild en van daaruit opereert, zal men inderdaad vaak merken dat oude lichamelijk ongemak ontstaat, nadat men in de aanwezigheid van anderen is geweest. Vaak downloaden mensen hun problemen en hun negativiteit op één - en meestal is dit in de vorm van familie of zelfs familievrienden.

Het is niet dat men niet kan luisteren, noch sympathiek is, gewoon dat onze eigen energievelden (hoe hoger we in trilling zijn) de neiging hebben om terug te worden getrokken in de lagere energievelden en dit kan leiden tot ongemak in het fysieke lichaam.

Het beste is om meteen werk te maken van het reinigen en opruimen van de energievelden, van het doen van de vergevingsgraad (die ik zo vaak heb gedeeld) en dan ook, om je eigen lichaam te vragen, waarom het getriggerd is. Vaak zijn deze triggers zo diep begraven, en bewusteloos dat we de trekker in moeten gaan en dan de negatieve programma ' s en overtuigingenystemen opgraven die we nu moeten erkennen, vergeven en loslaten en loslaten, aangezien we geen bagage mee kunnen nemen wij de nieuwe aarde in en nieuwe belichaming.

Dit is waarom het belangrijk is, om echt het innerlijke toevluchtsoord, de innerlijke tempel te zoeken en stille tijd te zoeken, en om echt te worden opgeheven boven alles wat je ooit eerder hebt ervaren, in eenheid en oneness met het Goddelijke.

Meer dan dit, om bewust te beginnen luisteren naar je eigen fysieke lichaam, en de behoefte aan meer rust op dit moment. Waarom dan? Omdat we op dit moment aan het overstappen zijn tussen twee lichamen, en er zich al nieuw vormt rond de nieuwe ruggengraat en het oude lichaam, is dus nog steeds aanwezig.

Het betekent dat we niet alleen door heftige zuivering gaan, maar ook transmutatie, en dit heeft effect op onze fysieke lichamen, of we hier bewust van zijn of niet.

Ik zelf merk dat ik meer rust nodig heb, en meer in stilte, stilte en zelfs geleid worden om dat te doen. Ik leer luisteren en uit de oude programmering te komen, en me echt aan de begeleiding die ik krijg gegeven. Als ik de begeleiding negeer, merk ik wel dat mijn fysieke lichaam reageert en dan ben ik genoodzaakt om te rusten.

We zitten in de cruciale tijd van immense transities. Dit escaleert de komende maanden en inderdaad de rest van het jaar.

Toch is het tijd dat we constateren dat terwijl we de stilte en meer rust zoeken, we opnieuw verbinden met de diepste kernwaarheden in de binnenkant en we worden opgeheven boven alles wat eerder bekend is. Inderdaad, wanneer men Oneness, Unity, Blessings, Joy en inderdaad immense Goddelijke Liefde en Omnipresence ervaart, wordt men inderdaad in een totaal andere staat getild, en bewustzijn, of zijn - hoe je dit ook wilt noemen - wat inderdaad het nieuwe is en Veel hogere levenswijze en leven wat de norm zal worden voor degenen die het nieuwe Lichtlichaam aannemen en opstijgen naar de Nieuwe Aarde.

We worden voorbereid op heftige transformatie in de hoogste mate en dit brengt inderdaad een uitstroom van wat we nog nooit eerder hebben gekend, maar inderdaad in herrijzen.

Judith Kusel