zaterdag 27 maart 2021

De piramide omdraaien ~ Danielle Stotijn


De piramide omdraaien

Ik wil duidelijk maken dat bovenstaande piramide HUN hiërarchisch systeem is en alleen gebaseerd is op rijkdom en controle.

In werkelijkheid moeten we deze piramide als omgekeerd zien. Wij zijn de vele, zij zijn de weinigen. Wij de massa hebben een groter potentieel dan ze ooit zullen hebben.

Planeet Aarde is de fysieke manifestatie van een liefde die zo groot is, dat het de afgunst is van de krachten van het kwaad, die bitter zijn van de creatiekracht van het goddelijke en al haar oneindige uitingen. Deze anti-goddelijke krachten proberen God te spelen door controle over de wereldwijde bevolking te krijgen en de macht te onderdrukken die de welwillende krachten van creatie ons hebben geschonken.

In waarheid komt hun macht alleen van ons af. Ze hebben geen eigen creatieve vaardigheden. Dit is waarom ze ons nodig hebben om onze eigen gevangenis te bouwen, met eigen vrije wil.

Deze wezens zijn niets meer dan parasieten, die ons buitengewone potentieel voor realiteitscreatie afplakken en het manipuleren naar hun eigen sinistere eind. Ze zijn alleen in staat om controle te krijgen door het gebruik van leugens, manipulatie en met behulp van technologie. Zonder dit zijn ze machteloos.

Onder de buitenkant zijn deze wezens niets meer dan angstig, eenzaam, onbeduidend en zielloze psychopaten; verstopt van liefde, empathie, emotie, verbinding en alles wat ons echt menselijk maakt. Het zijn lege vaten die zich zo ver van schepper / bron hebben afgesplitst dat ze niet langer bewonen wat men een ziel en geest zou noemen. Het zijn slechts stukjes holle, anorganische materie die alles wat welwillend is proberen te vergiftigen, corrupt en omkeren.

De enige manier waarop ze zich krachtig kunnen voelen is door anderen te domineren. Dit is waarom ze vele generaties systematisch en verraderlijk gemoed hebben om ons te beheersen zodat we onze macht vergeten en de sleutels van ons interne koninkrijk overhandigen. De duistere krachten zijn zich volledig bewust van ons goddelijke potentieel, daarom vrezen ze ons zoveel en besteden ze hun hele leven aan ons proberen te onderwerpen.

Dit is ook waarom ze op dit moment overuren draaien om hun agenda door te drukken. Ze zijn in paniek. Dit is hun laatste poging om volledige mondiale controle te krijgen. Ze zijn nu uit de schaduw en opereren in helder zicht voor degenen met het oog om te zien. Ze weten dat er een ontwaking plaatsvindt en ze trekken elke laatste beweging uit om het te proberen te verstikken. Maar het gaat niet lukken!

Degenen die volledig ontwaakt zijn, zullen niet terug gaan slapen en naarmate de dingen verder gaan, zullen steeds meer mensen gedesillusioneerd genoeg raken om de leugens te doorzien. Hoewel dit onvermijdelijk langer duurt dan we zouden willen, komen we op tijd dichter bij de kritische massa die nodig is om de dingen om te draaien.

Er is dit jaar al een enorme positieve verschuiving geweest, ondanks wat je op mainstream nieuws ziet. De recente rally ' s die overal ter wereld hebben plaatsgevonden hebben aangetoond dat er steeds meer mensen zijn die bereid zijn om samen te komen en te vechten voor hun vrijheid.

Helaas zijn er anderen die bijna alles moeten verliezen om dingen te gaan bevragen. We moeten gewoon ons best doen om degenen te helpen die bereid en klaar zijn om te luisteren. Er zijn veel mensen die net op hun pad zijn gegaan naar ontwaking en die begeleiding zoeken bij degenen die het proces hebben doorstaan.
We kunnen ze zo bijstaan dat ze niet dezelfde verwarring, desillusie en pijn hoeven te doorstaan die we deden (hoewel dit tot op zekere hoogte een natuurlijk onderdeel van het proces is voor bijna iedereen).

Geef een voorbeeld. Gebruik je stem. Wees een leider. Heb moed. Sta lang en sterk in de vlam van de waarheid. Sta jezelf niet toe om door angst verteerd te worden.
Dit zal niet alleen jezelf ontmoedigen, maar angst is ook besmettelijk en zal op anderen kloppen.

De weg uit deze rotzooi is veel simpeler dan mensen graag zoenen. Het vereist gewoon genoeg van ons om te stoppen met acquisen.

Wij zijn de vele, zij zijn de weinigen.
Een woord staat tussen ons en vrijheid.
Dat woord is NEEEE!
Nee ik zal niet voldoen aan je tirannie.
Nee ik zal niet je slaaf zijn!

Nee, ik zal niet zachtmoedig buigen voor jouw eisen!
Nee ik draag je masker niet!
Nee ik ga mijn zaak niet sluiten!
Nee, ik zal je experimentele stoot niet nemen!

Je maakt deel uit van een groep krijgers die nu naar voren komen die door de sluier van illusies kunnen kijken en niet langer voldoen aan je eigen slavernij.
Het is nu de tijd om je soevereiniteit terug te vorderen.
Je moet loskomen van de mindset dat je klein en onbelangrijk bent.
Je bent alleen maar gemaakt om je machteloos, hopeloos en hulpeloos te voelen.
In werkelijkheid kan niets verder van de waarheid af zijn.

Je bent een microkosmos van het hele universum. Je hebt toegang tot een onbeperkte bron van kennis, wijsheid en kracht, die er altijd is als je gewoon naar binnen gaat en het begrijpt. De kracht is mee geweest, maar je gaf hem weg omdat we de waarde niet wisten.
Als genoeg van ons wakker worden met onze goddelijkheid, onze kracht terugwinnen en samenkomen in eenheid, worden we een kracht waarmee we worden afgewezen.

Dit is onze tijd.
Wij zijn degenen waar we op hebben gewacht.
De toekomst van de mensheid hint op ons.
Sta op
Neem je autoriteit terug
Claim je vrijheid
Zeg nee tegen dingen die niet goed voelen.
Wees trouw aan jezelf.
Maak een verschil door een statement te maken.
Neem je masker op.
Kom in contact met mensen die met jou resoneren.
Ik sta vlak naast je.
We zitten in deze together.
Waar we heen gaan, draaien we om de piramide zodat we allemaal gaan.
Dit is de Grote Ontwaking.
En je verandert de geschiedenis gewoon door jezelf te zijn.
Je ware vrije zelf.
Ik stuur de liefde


Danïelle