zaterdag 27 maart 2021

Ashian: het opvoeden van uw hoger dimensionale kinderen - Jennifer Crokaert


Ashian: het opvoeden van uw hoger dimensionale kinderen -
Jennifer Crokaert

Jennifer: Ik weet dat ik niet de enige moeder ben die zich zorgen maakt over hoe het met haar kinderen gaat. Welk advies kunt u ons geven?

Ashian: Goedemorgen lieve zusters en broers, en voor iedereen die deze woorden voelt. We zijn verheugd dat we deze vaak over het hoofd geziene vraag kunnen beantwoorden.
Laten we beginnen met een opbouwend antwoord: het gaat goed met uw kinderen, ze kwamen hier voor een veel groter doel. Dat gezegd te hebben…
Elke verzorger van jonge mensen zal hebben gemerkt dat ze worstelen met deze periode, maar hun strijd is het tegenovergestelde van die van jou. Je probeert de schaduw op te ruimen en aan het licht te acclimatiseren, zij zijn van het licht en proberen de schaduw het hoofd te bieden.
Een enorm deel van de kinderen die momenteel op jullie planeet zijn geïncarneerd, zijn hier in dienst, niet om hun karma op te ruimen. Ze zijn van het licht gekomen en ze zijn toegerust om de wereld te leiden in de geascendeerde energieën. Ze zijn voorbereid en afgestemd op de toekomstige energieën - niet de huidige energieën.
Voor de jonge mensen worden de structuren van jullie planeet ervaren als bindend ... alsof ze in stalen verband worden gewikkeld die hen verstikken, als levende mummies uit het oude Egypte.
Stel je een gigantische mechanische machine voor, aangedreven met tandwielen, wielen en hendels - die symbolisch is voor de structuren van je huidige wereld; de jonge mensen waren toegerust om door middel van lichttechnologie te werken, om kristalheldere lichamen te hebben, om telepathisch te communiceren. Uw huidige structuren - onderwijs, media, amusement, sociale media, overheid, gezondheidszorg, sociale zorg, gerechtelijke systemen, politiek, financiën, al uw systemen - zijn barbaars voor hen, omdat ze zo ongeschikt zijn voor hun doel, zo niet in overeenstemming zijn met een hoger bewustzijn.

Als gevolg hiervan zullen velen van jullie hebben gemerkt dat je jonge mensen zich verward, verstijfd, boos zonder reden voelen (terwijl de oorzaak eigenlijk alles is), niet in staat de wereld te begrijpen, vervreemd, afgesloten, afgesloten, verloren in virtuele werelden online, hypergevoelig, afstandelijk, hopeloos en zonder visie.

Dit alles is het resultaat van overweldiging door de energieën van de huidige wereld, gecombineerd met chemische overweldiging.

Bij het onthechten proberen ze cocons om zichzelf heen te bouwen om veilig te blijven en de pijn van het mens-zijn te 'verdoven'.

J: En je zegt dat ze in orde zijn?

A: Ja. Hoewel het belangrijk is om te begrijpen dat alles één is, kan het nuttig zijn om de 3D / 4D-ervaring en de 5D-ervaring te scheiden. Ze zijn 5D uitgelijnd, ze zijn 5D klaar.
Toch moeten ze deze 3D / 4D-periode in de tijd 'doorstaan' en dat is waar de ontkoppeling voor hen gebeurt, ook al hebben ze hiermee in hun zielscontract ingestemd en zijn ze, net als jij, de sterksten van de sterken. In deze energieën zijn is een grotere uitdaging dan de meeste voorspeld, maar dit zijn dappere en sterke zielen; ze kunnen en ze doen dit.

Dit alles gezegd hebbende, zijn er enkele stappen die u kunt nemen om uw jonge mensen bij te staan:
Bevestig hun gevoelens. Het is belangrijk om hun gedrag niet als een 'probleem' te zien, maar om hun gedrag te begrijpen als resultaat van de huidige afbrokkelende cultuur, een symptoom van de huidige energieën. Hierdoor ben je meteen geen deel meer van het probleem (omdat je ze als een probleem ziet); dit brengt je in afstemming met hen omdat je ze niet nog een set zware energie stuurt waartegen ze zichzelf moeten beschermen. Het is belangrijk om hun verwarring en overweldiging te valideren - zelfs als u het niet begrijpt. Ze zullen de oprechtheid hiervan voelen als een afstemming van energieën. Alleen uw empathie kan een diepgaand effect hebben.

Luister echt als ze praten. Luister vanuit je hart, niet vanuit je multitaskinghoofd. Luister om te begrijpen, niet om op te lossen. Dit zal hen meer moed geven om zowel hun verwarring als hun diepere kennis te verkennen. Ze praten misschien niet met je, het kan een vriend, een geliefde of een professional zijn. Ruimte om gehoord te worden is belangrijk.

Moedig en ondersteun creativiteit en vriendschap.
Moedig waar mogelijk drinkwater aan.
Stimuleer schermvrije tijd - tijd in de natuur is buitengewoon rustgevend, net als planten (zelfs een bloembak of potplanten), huisdieren en vrij ademen. Hun immuunsysteem is robuuster, maar ze zijn ook kwetsbaarder en gedijen goed als hun dieet voedzaam is.
Elk wezen is uniek, en je jonge mensen zullen bloeien als de energieën op je planeet lichter worden en de systemen evolueren naar afstemming met hen.
Vertrouw hen. Ze zijn de oplossing, ze zijn niet het probleem.

J: Dank je wel.
A: Het is altijd ons een genoegen om u te dienen, de stralende zielen die hun stralende licht door Gaia laten schijnen.

(c) 2021 Jennifer Crokaert