zondag 28 maart 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Wat zal de sluizen openen? ~ 28 maart 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
Wat zal de sluizen openen?

Gechanneld door Daniel Scranton – 28 Maart 202

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn op een golf van extase naar dit huidige moment gesurft omdat we zo opgewonden zijn om deze gelegenheden te hebben om een beetje van wie en wat we zijn met jullie te delen. We zouden graag zien dat jullie ook maar het kleinste beetje opwinding voelen over het delen van wie en wat je bent. We hebben het niet over je overtuigingen, je politieke standpunten of zelfs je prestaties. We hebben het over het delen van iets dat van binnenuit komt, iets speciaals, iets dat uniek is voor jou, iets dat mensen een venster geeft op je ziel.

We hebben het over voorbij je ego gaan, in de multidimensionale jij die je werkelijk bent. Telkens wanneer je een golf van liefde vanuit je borstkas naar een ander stuurt, is dat wat je aan het doen bent. Je deelt een deel van jezelf dat oneindig en eeuwig is, een deel van jou dat bedoeld was om naar de oppervlakte te komen en gezien, gevoeld en gehoord te worden. Jullie zijn er om onvoorwaardelijke liefde te belichamen en als jullie om wat voor reden dan ook achterhouden wie je werkelijk bent, ontzeggen jullie jezelf en de rest van de mensheid iets prachtigs.

In ieder van jullie bestaat een uniek aspect van de Bron en dat is van jou, van jou alleen. Dat betekent dat het aan jou is om dat aspect van wie je bent te delen. Het is heel belangrijk om dat te doen vanwege de tijden waarin jullie leven, omdat jullie zo dicht bij de voltooiing van de bewustzijnsverschuiving zijn en omdat jullie allemaal enorme veranderingen in je wereld willen zien. Die veranderingen beginnen bij jullie; ze beginnen ermee dat je de volledigst mogelijke versie van jezelf bent en dat je dat aspect van jezelf deelt met een wereld die meer liefde, meer creativiteit en meer Bronenergie nodig heeft.

Jullie hebben zoveel te delen en terwijl het zich in jullie ophoopt, komt er een punt waarop de sluizen worden geopend. Je zult iets zien of horen en je misschien zelfs iets herinneren dat je opent en het oneindige en eeuwige deel van jou naar buiten laat komen zodat iedereen het kan ervaren. Laat je medemensen je ervaren, want je bent uniek, mooi, en nodig in de wereld op dit moment. Er is in feite nog nooit een grotere behoefte geweest aan jullie om jezelf te zijn en om jezelf op de meest volledig mogelijke manier uit te drukken, wat altijd de liefde zal zijn die je bent.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke