woensdag 31 maart 2021

BABAJI: NU WIL IK ACTIE ZIEN! ~ 31 maart 2021 ~ Jahn J. Kassl

BABAJI: NU WIL IK ACTIE ZIEN!

Gechanneld door: Jahn J. Kassl – 30 maart 2021

Nu wil ik actie zien, daden die hemel en aarde laten zien wie je bent en waar je werkelijk naar toe wilt, daden die bij een mens horen en die een goddelijk bewustzijn waardig zijn.

PHURO, LAAT JE INSPIREREN!

Blijf in vrede, blijf in Godvertrouwen, dat is alles!

De grote revolutie is aan de gang. Er doen zich grote omwentelingen voor en de verandering, die alles en iedereen verandert, kan niet langer worden genegeerd. Velen zijn verstijfd van angst en sommigen kijken met angst naar de toekomst. Ik zeg jullie:

PHURO, laat je inspireren en omarm de nieuwe tijd met enthousiasme!

Niemand kan je kwaad doen als je trouw bent aan jezelf en in je hart verbonden blijft met God.

God kent je, God houdt van je, God zorgt voor je! Dus maak je geen zorgen, tenzij je meer van zorgen houdt dan van jezelf.

IK ben in het midden van jullie! IK ben gekomen om vrede en eenheid onder de mensen te stichten. MIJN aanwezigheid is spreekwoordelijk: wie Mij roept met heel zijn hart, IK sta hem bij; wie naar Mij verlangt uit het diepst van zijn ziel, IK haast mij hem te ontmoeten.

Je bent bezorgd over hoe de wereld zich zal ontwikkelen. Wat staat ons nog te wachten en zullen de vrijheidsbeperkingen blijven toenemen? Zijn de ingrepen tegen een virus dat een gezond mens gemakkelijk zelf de baas kan blijven, het opstapje voor duistere entiteiten om je te controleren of zelfs te doden? Wat is de rol van vaccinatie hierin?

GELOVEN IN HET GOEDE

Geliefd mens, geloof in het goede! Geloof in de goede krachten van de hemel! Ze zullen altijd bij je zijn!

Vergeet de hoop, het zal je nergens brengen. Geloof en vertrouw!

Laat je diep in God terug vallen, ga diep in op je weten en maak nauwkeurig onderscheid:

Wat je nu ziet is de laatste akte in het oude toneelstuk. Deze voorstelling zal spoedig worden afgebroken en alles zal worden opgeruimd – zoals de nevel zich oplost in de ochtendzon.

Laat de angst propaganda varen en versterk jezelf dagelijks door gebed, meditatie en directe overgave aan God.

DE CORONA INENTING

Vermijd het gebruik van stoffen die je lichaam schaden, jouw geest vertroebelen en je afsnijden van je eigen gevoelens.

Jouw lichaam is een heilig vat. Let goed op hoe je het behandelt. Het is makkelijk om na te gaan wat goed en wat slecht voor je is.

Het is nog gemakkelijker om te bepalen wat de Corona-vaccins uiteindelijk werkelijk doen, op basis van het onvermoeibare voorlichtingswerk van mensen die echt van mensen houden. Maar niemand kan het werk doen om dit voor je uit te zoeken. Hoe kan ik je advies geven als je weigert het voor de hand liggende te zien?

Kom alsjeblieft in beweging! Sta op en verhef je! Doorzie het bedrog van de bedriegers en de leugens van de leugenaars! Daar gaat het nu om: de moed erin houden en bij jezelf blijven door voortdurende verbinding met God!

Vrede en eenheid zijn het doel van de hele mensheid! Daar gaat het nu om en het gaat er nu om zich daarvoor in te zetten. Inactief zijn, is je leven verspillen. Wees actief, waar je ook bent en met de mogelijkheden die je hebt!

Jouw geluk is niet iets dat in de verte op je wacht, maar is het geschenk dat nu, hier en vandaag voor je klaarligt.

Als externe omstandigheden je verhinderen het te ervaren, verander dan je perspectief en niet de omstandigheden.

Deze aarde verandert weer in wat zij eens was: een plaats van Gods liefde – en de mensen veranderen mee.

Vandaag bevinden wij ons in de fase, waarin deze handelwijze van entiteiten van het koude licht moet worden verhinderd. Alle pogingen in die richting zijn wanhoopsdaden van de wanhopigen.

CORONA IS NIET PERMANENT!

Let op: Dit is een tijdsverschijnsel en is niet blijvend! De verschijnselen en beperkingen die thans heersen, zullen voorbijgaan.

Blijf onaangedaan door wat er om je heen gebeurt.

Zeg NEE, op het goede moment en zeg JA als het erom gaat dichter tot God te komen.

Waar het nu allemaal om draait voor de duistere entiteiten is om zoveel mogelijk mensen te weerhouden van ontwaken en hen af te snijden van hun innerlijke verbinding met het Goddelijke. Dat alleen al is de reden waarom er overhaast vaccins worden ingezet.

Dit is de kans voor jou om wakker te worden en NEE te zeggen. Het vanzelfsprekende is nog nooit zo duidelijk geweest, het onmenselijke is nog nooit zo overvloedig aan de mens geopenbaard.

JJK: Juist vandaag, toen ik dit bericht ontving, schreef een lezer ons: “De dommen rennen, de slimmen wachten, de wijzen gaan naar de tuin.” En hij voegde eraan toe: “We zullen dit jaar en waarschijnlijk ook daarna nog heel wat tijd in de tuin doorbrengen.”

DE LAATSTE ACTE

BABAJI: Wees nooit bang voor de gevolgen van het systeem, maar vertrouw op je menselijke geest en de keuzes geïnspireerd door je goddelijke geest.

PHURO, laat je inspireren! Laat je goddelijke bewustzijn je door deze tijd leiden – wijsheid heeft bewustzijn nodig.

Haastig handelen uit angst is het tegenovergestelde daarvan! Geniet van de tuin van wijsheid die zich uitbreidt in je ziel. Tijd is geen maatstaf voor mensen die verbonden zijn aan hun tijdloze wezen.

Wat je nu ziet is de laatste akte van het theaterstuk.
Zodra het doek valt, heeft ieder zijn keuze gemaakt – dan wordt hij herkend en herkent hij zichzelf.

Ga het conflict aan waar het onvermijdelijk is, leef daarna je leven – in vrede en in vreugde. Ik ben altijd bij je.

Dankbaarheid en vrede, liefde en eigenliefde worden in de harten van de mensen gelegd. Geluk en vreugde zijn een geschenk van God. Alles is voorbereid voor jou om je keuze te maken op basis van de gebeurtenissen in deze tijd.

Nu wil ik daden zien, daden die hemel en aarde laten zien wie je bent en waar je werkelijk naar toe wilt. Daden die een mens toebehoren en die een goddelijk bewustzijn waardig zijn.

Wat, geliefd mens, wil je echt?

Ik hou oneindig veel van je

BABAJI

Vertaling: Winfried