zaterdag 27 maart 2021

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Overbruggen De Kloof Tussen Jezelf En De Bron 27 maart 2021 ~ Daniel Scranton

De 9D Arcturiaanse Raad ∞ Jullie Overbruggen De Kloof Tussen Jezelf En De Bron

Gechanneld door: Daniel Scranton – 26 Maart 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn enorm bemoedigd door de manier waarop we jullie je interacties met de Bron en met jezelf zien veranderen. We zien dat steeds meer van jullie de zelfopgelegde, denkbeeldige kloof tussen jezelf en de Bron overbruggen en we zien het op elk moment van elke dag gebeuren. Jullie voelen je steeds comfortabeler met jezelf als Wezens van de Bron, wezens van onvoorwaardelijke liefde. En wanneer je in die staat komt waarin je meer van de Bron door je heen laat stromen, is het moeilijk voor je om te ontkennen wat er feitelijk gebeurt.

In die stroom komen betekent dat je je gelukzaligheid volgt, dat je in een staat van vreugde bent, dat je jezelf toestaat te ontspannen en los te laten. Wanneer je gewoon kunt zijn en aanwezig kunt zijn met wat je ook wel of niet doet, dan ben je open. Dat is wanneer de Bron door je heen stroomt en dat is wanneer je concept van jezelf evolueert. Wanneer je weet dat er iets anders om je heen is, dan kun je niet langer werken in de veronderstelling dat je afgescheiden bent, dat je alleen bent en dat er niets anders bestaat dan jouw huid en botten.

Er heeft zich een bewustzijnsevolutie op Aarde voorgedaan die het voor jullie allen mogelijk heeft gemaakt om meer van de Bronenergie die jullie werkelijk zijn, door je heen te voelen stromen. En dit is een trend die zich zal voortzetten. Jullie zullen niet meer meemaken dat mensen terugvallen in het geloof dat ze kleine, onbeduidende deeltjes stof zijn in een onmetelijk universum. Als je eenmaal een voorproefje hebt van die stroom van de Bron, wil je er steeds meer van. We willen je aanmoedigen om die kloof te blijven dichten en de manier waarop je dit doet is door je gelukzaligheid te volgen.

Wanneer je in een staat van vreugde, passie, opwinding en enthousiasme voor het leven bent, kun je je gesterkt voelen door de energie van de Bron. Je kunt jezelf afstemmen op die Oneindige Liefde en Licht. Jullie kunnen jezelf kennen als eeuwige wezens door te erkennen dat alles NU is. En als je in dit nu bestaat, dan besta je in alle nu momenten. Nogmaals, tot dit besef komen is zo belangrijk dat je nooit meer terug kunt. Je kunt je bewustzijn nooit meer on-uitbreiden. Jullie gaan allemaal vooruit in het perfecte tempo. En het leven zal jullie steeds meer inspireren naarmate je verder gaat te zijn wie je werkelijk bent, om niets van dit alles achter te houden. En om de Energie van de Bron, perfect en weloverwogen, samen te laten smelten met het menselijk bewustzijn. Om zo de nieuwe versie van jullie te creëren, degene waarvoor jullie naar dit leven kwamen om te ervaren.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke