woensdag 8 augustus 2018

Wat gebeurt er met die veranderende DNA in mijn lichaam ???? Bron: Alle spirituele vragen. nl

Wat gebeurt er met die veranderende DNA in mijn lichaam ????
Bron: Alle spirituele vragen. nl


7 augustus 2018
Dit is zo'n belangrijk gegeven en de basis van veel waar wij het al over hebben gehad, dat de volgende vraag gesteld dient te worden.

Hoe kan je dan hier op aarde je eigen DNA veranderen? Het antwoord is simpel. Om je DNA en de structuur te kunnen veranderen is het nodig om je emoties en je denkwijze te veranderen. Deze twee aspecten veranderen de chemische processen van je hersenen en de biochemische samenstelling in je lichaam. Je wordt ontvankelijk voor de hoge transformerende energieën die ons omringen, de stroming komt op gang in je lichaam en je begint aan je eigen transformatieproces. Het betekent ook hoofdpijnen en soms verkoudheden.


Wanneer deze veranderingen optreden kun je ook duizeligheid ervaren, gevoel van rondtollen en verlies van emotionele balans. Tijdens dit proces van moleculaire transformatie produceert je lichaam een constante stroom van afgedankte proteïnen en structuren. Een letterlijk proces van afbreken en weder opbouwen van je lichaam. Je bent een genetische ingenieur voor de mens van de nieuwe wereld. Als je ermee kunt instemmen en veranderen wilt, dien je de herstructurering en de wederopbouw van je eigen DNA aan te pakken. Je leeft in je lichamelijk huis en zal het veranderen terwijl je erin woont. Sommigen zijn ons reeds voor gegaan.

Verandering in de huidskleur Tijdens moleculaire transformatie zal er een herpigmentatie van het lichaam optreden. Diverse ongebruikelijke merktekens kunnen zich op het lichaam tonen zoals rondingen in rood en wit. Zowel op de lichamen van jongere als oudere mensen. Dit is een tijdelijke herpigmentatie dat het lichaam in staat stelt om haar ware doelen te bereiken. De huid is een orgaan dat functioneert als een brug tussen zware materie met een grote dichtheid en minder dichte materie, de aura van het lichaam. In de komende periode zullen zelfs de blankste mensen in hele lichte mate een proces van 'bruin worden' ondergaan. Dit heeft te maken met het extra met zuurstof verrijkt worden van de membranen van de bloedcellen. Zo worden ze gestimuleerd om in grotere aantallen en met grotere snelheid door de haarvaten te gaan, dichter naar de oppervlakte van onze huid.

Verandering in lichaamsvorm Wij zijn bezig een cyclus in onze spirituele groei af te ronden die ons in staat heeft gesteld vele dingen heel diep te onderzoeken. Ons lichaam begint intussen ook van vorm te veranderen als resultaat van het afronden van deze cyclus. Terwijl wij terugkomen in onze oorspronkelijke tijdruimte eenheid (realiteit van onze oorspronkelijke dimensionale staat) zullen we als wezens terugkeren naar wat we vroeger zijn geweest. Sommige mensen lijkt het alsof hun hoofd zich probeert te vergroten. Velen zullen hoofdpijnen hebben gedurende deze tijden wat geassocieerd kan worden met de druk die deze veranderingen uitoefenen. Het voelt net alsof iemand probeert je hoofd te forceren naar een grotere vorm. Veranderingen in lichaamsvorm zullen heel langzaam over langere tijd gebeuren. De huidige veranderingen vinden plaats binnenin het lichaam in de infrastructuur van de bloedcellen, het centrale zenuwstelsel, het beenmerg en in de hersenen in de wijze waarop deze informatie ontvangen en zenden van en naar het Al.

Dit zijn de veranderingen die nu plaatsvinden en bij velen veroorzaakt dit verwarring omdat zij voelen dat er iets gaande is terwijl zij het niet in de spiegel kunnen zien. Zij kijken in de spiegel en zien dat ze nog steeds heel erg gelijken op de persoon die ze 5 tot 10 jaren geleden al waren. Ze zien niet dat er nu minder rimpels zijn of dat ze nu veel gezonder zijn dan toen. Dit veroorzaakt verwarring omdat ze weten dat ze heel hard werken aan hun bewustzijn en aan hun innerlijke weg. En toch verandert er maar weinig, zoals te zien is aan de buitenkant van het lichaam. Toch zal dit wel degelijk gebeuren echter pas nadat voldoende tijd er overheen is gegaan.

Nu zijn we in de fase van veranderingen in onze binnenkant, waar het fundament moet worden gelegd om daarna naar buiten te kunnen veranderen. In de toekomst zal je een grotere uitstraling bemerken aan het lichaam, als expressie van haar lichtwezen. Er zullen vele mensen zijn die zich smaller en langer zullen voelen. Dit hoeft geen echte verandering van het lichaam te zijn, maar een gevoel van verheffing boven het fysieke. En gevoel van 'hoger lopen' of van lichter zijn met dit lichaam. Het kan direct ervaren worden als verandering van gewicht, in meer of mindere mate, als resultaat van het innerlijke transformatieproces.

Het lichaam weet zichzelf weer in balans te brengen want dit proces dat nu gaande is, is van vrij natuurlijke aard. Dit transformatieproces is immers gecodeerd in de lichaamscellen. Wat wij mensen nu leren is om dit natuurlijke proces te ondersteunen op een goede wijze zonder dat een balans afgedwongen hoeft te worden door reacties van ons lichaam, bijvoorbeeld door ziekte. Wat wij nu leren is wat wij moeten eten, hoe verbonden te zijn met de aarde en naar welke richtingen onze lichamen ons leiden. Hoe meer je hier bewust van bent hoe beter je dit proces dat al gaande is kan ondersteunen om verder te gaan op de natuurlijke weg die past bij jouw eigen codering op celniveau.