vrijdag 10 augustus 2018

Vrijdag 3 augustus 2018 Energie update Marjolein Ingrid Soulpursang

 Een oudere update, maar heeft toch mooie info die ook nu nog
waardevol kan zijn :-)
Vrijdag 3 augustus 2018
Energie update


Marjolein Ingrid Soulpursang;
Het immense licht van de zon doorboort iedere cel en licht kan letterlijk pijn doen als het door de cellen heendringt en daardoor vastgezette afvalstoffen uit de celen stroomt in het lymfe wat pijnlijke en gezwollen lymfeklieren nu geeft en een stroperig gevoel.


Deze immense en soms zeer scherpe pijnen die je dan ervaart geven de bijbehorende verkrampingen van de spieren in en rondom dat gebied mn aan de linkerkant van ons lichaam = het verstopte aarde-kanaal!

Nu wij ons weer gaan verbinden met moeder aarde wordt al het oude uit de cellen geduwd en voel je hoe nu de ragfijne zenuwkanaaltjes als een spinnenweb doorstroomt worden met afvalstoffen afkomstig uit de cellen! Het licht komt nu in de cellen en dat perst de afvalstoffen uit de cellen richting de ragfijne etherische zenuwkanalen en dit geeft als reactie nu de hevige spierverkrampingen en immense pijnen.

Wij leefden boven ons lichaam alsof ons hoofd los stond van de rest van het lichaam, zoals de zon boven de aarde staat. We leefden vanuit ons hoofd =3D vanuit ons verstand om te overleven en we gaan nu naar VOELEN en naar ons hart!

Nu zakken we met ons hoofd IN ons lichaam tot ons hoofd op harthoogte is gekomen en ja daar zitten de oude gekwetste delen van ons die boven water komen oiv de immense frequentiestijgingen. Logisch dat we al die pijn doormaken want we worden als nieuw! Immense en nieuwe tijden maken we door en ja dat geeft enorme pijnen als we door het licht worden aangeraakt en alle verloren delen en aspecten van onszelf weer gaan omarmen=warmte=doorbloeding=zon! Al je gedachtenvormen zijn als wolkjes gevormd door deze doorbloeding van je huid= de zgn appeltjes op je benen die je goed kunt zien als je een wat lichtere huid hebt. Dan besef je opeens; ik ben als ieder ander!!! soms ben ik een enorme ijdeltuit, soms ben ik een sloddervos, een criticus, een oordeler, een warhoofd, perfectionist, betweter, een bangerik, een moedige, hebzuchtige, lekkerbek etc....en de wereld is mijn spiegel=reflectie in het zuivere water!

Veel gehoorde klachten; immense verkrampingen en heftige gemene pijnen in het lichaam door het loskomen van oude stukken, koude rillingen ondanks de hitte= dode energie die vrijkomt!, handen en voeten pijnen, dood gevoel in ledematen, misselijkheid door het enorme aanbod van energie, maag, darmklachten onrust, vermoeidheid, grieperig, borstpijn, hartritmestoornissen, zenuwpijnen, lam gevoel linkerarm, heftige schouderpijn mn links=het brillenglas waar je doorheen keek mn naar jezelf. Kaakpijn, schedelpijnen, hoofdpijnen tot aan migraine toe[= het trekken aan de hersenvliezen door uitzetting van de schedelbeenderen] boeddhabuik etc

Drink veel zuiver water, vul aan met bouillon voor de electrolytenhuishouding, neem je rust en ga niet achter de druk commanderende ego hoofd aan die alles bij het oude vertrouwde denken-doen wil laten. Ons hoofd heeft nu zich te buigen en af te zakken naar ons hart=overgave en ook tegelijkertijd dus de dood van de oude jij!!!

Keep the faith

Marjolein Ingrid Soulpursang