vrijdag 31 augustus 2018

Energie update Woensdag 29 augustus 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang



Energie update
Woensdag 29 augustus 2018

Steeds meer mensen beginnen met de alsmaar stijgende energieën zich anders te voelen dan de voorgaande jaren. Nu is er een verband tussen het wel- of niet kunnen voelen van de steeds maar stijgende energieën.


Alles hangt af of je een alfa- of beta mens bent. Ben je een alfa-mindmens, dan kan het zijn dat je nog niet veel van de stijgende energieën voelt. Ben je een bèta-gevoelsmens, dan kan het zijn dat je het de afgelopen jaren erg moeilijk hebt gehad. Met de steeds maar stijgende energieën hoor ik nu ook steeds meer alfa-mindmensen praten over gevoelens die ze nog niet eerder hebben gevoeld. Tevens dat ze nu worden gedwongen nieuwe gevoelens te processen met het gevoel in plaats van met de mind. Dit kan behoorlijk confronterend zijn.

Hoe ga je met gevoelens om die je normaal alleen met je mind probeerde te benaderen? Helaas gaat dit nu steeds moeilijker worden nu we overgaan naar een wereld met verfijnde en hogere energieën.

Kan de natuur het gevoelslichaam heractiveren? Aangezien we een product zijn van de natuur is het ook logisch om de bètastaat van zijn weer te activeren. Tip voor de alfa-mens : wil je weten wat je van iets vindt, voel dan. Ben je als gevoelsmens een zachtgekookt ei, om de drommel niet, je bent de net de voorloper van wat er nu bij de alfa-mens dient te worden geactiveerd.

Bron; trillingsfrequenties4all.nl

Ter aanvulling door Marjolein Ingrid Soulpursang; huidige klachten tgv de stijgende energie; druk op het voorhoofd en mn neusbrug! wazige ogen, moeheid, grieperig,slaapstoornissen, misselijk, darmklachten, hartfladderen en/of overslaan, expansie gevoel vd borstkas, lymfeklierzwellingen, jeuk, disbalans, niet goed aarden kunnen, hogedrukpan gevoelens, nerveus, rillen, trillen, beven, kaakpijn, gewrichtspijnen, lage onderrug en middenrug pijnen oftewel groeipijnen. Onze oude 3D vorm lost letterlijk op=doorstromen vd vastgezette lymfe=levenswater. Ook opmerkzaam worden van het veranderende licht buiten!


Marjolein Ingrid Soulpursang