woensdag 1 augustus 2018

Energie update Dinsdag 31 juli 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Energie update
Dinsdag 31 juli 2018


Een mega stijging wederom!
De aarde is in verandering en wij veranderen mee. De hitte laat ons massaal gifstoffen uitzweten. De ene opvlieger na de andere! Alles wordt massaal en razendsnel uit de cellen geperst en gezeefd, oude werelden in 3D breken letterlijk af zowel innerlijk als uiterlijk. 



Oude vormen verdwijnen, soms herken je jezelf niet eens meer in de spiegel merk ik zelf. Het zweet gutst mij over mijn lichaam de hele dag door. Hitte-aanvallen =vuur-energie en behoort tot de milt en de aarde energie. Het transformeert en zet vastgezette afvalstoffen om in energie en licht=stroom!

Chakra 2 beheerst alle lichaamsvloeistoffen en deze wordt nu grondig gereinigd en gezuiverd. Alle weefsellagen worden doorbloedt en gereinigd. Lymfe is hierbij een grote opruimer en behoort tot het afweersysteem! Pijnlijke lymfeklieren [oksels, liezen, borsten, hals, benen en buik] en stroperige lymfe kun je nu ervaren in deze grote schoonmaakperiode en dat geeft een gevoel alsof je vastzit en niet verder komt!

Een hele doeltreffende tip mocht ik aangereikt krijgen van Roona Lichtenberg en mocht ik delen van haar. Samen met de mooie en doeltreffende tip van Anja Van Bree die ik gisteren plaatste en hieronder nog eens zal plaatsen! Mij hebben ze beiden in 1 dag tijd meer opgeleverd dan ooit! Ik pas beide tips toe en ik voel hoe ik aan het doorstromen ben!!! Super tips die ik niemand wil onthouden!!

Tip van Rona Lichtenberg Voel sowieso dat de lymfe vloeistof stroperig is. Ik borstel nu mijn hele lichaam met een borstel van natuurhaar. Stimulerend en ondersteunend voor het lymfesysteem. Beginnen bij de voeten. Richting het hart borstelen. En daarna douchen. Helpt enorm bij pijnlijke lymfeknopen!

Tip van Anja Van Bree; Voor degenen die last hebben van pijn linkerzijde (nek, schouder, arm) : afstrijken met je rechter hand vanaf je nek, via sleutelbeen naar arm en hand. Daarmee help je je lymfe de stagnerende afvalstroom naar de uitgang te leiden!

Heerlijk deze beide tips!!! Dol ben ik op deze simpele doe-het zelf tips!

Hartelijk dan voor jullie waardevolle bijdragen lieve Anja Van Bree en Rona Lichtenberg en fijn dat ik ze mocht plaatsen!

Marjolein Ingrid Soulpursang; Met de tip van Anja voelde ik gelijk de energie uit mijn linkerhand stromen en warm worden! Met de tip van Rona voelde ik de lymfeknopen doorstromen en ik had geen echte haren borstel bij de hand, maar een badborstel of zelfs een nagelborsteltje werkt ook prima.

Het geeft mij het gevoel dat ik nu razendsnel aan het uitlijnen ben! Veel water blijven drinken!
Deze mooie tips maken mij zo blij! Heerlijk om te mogen delen!


Marjolein Ingrid Soulpursang