zondag 12 augustus 2018

Energie update Zaterdag 11 augustus 2018 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Energie update
Zaterdag 11 augustus 2018


Mega snelheden aan lichtfrequenties helpen ons te ontwaken en te groeien in bewustzijn! Dit geeft groeipijnen!

Huidige symptomen van ontwaken

BRAAKNEIGINGEN, LOSSE STOELGANG, DIARREE, OBSTIPATIE MISSELIJK EN TOCH ETEN

Deze symptomen wijzen erop dat de zonnevlechtchakra geopend en gezuiverd wordt. Mensen met opgestapelde en onderdrukte angsten, woede en wrok ervaren deze klachten.


EXTREME VERMOEIDHEID
Dit kun je bij het ontwaken voelen. Je hebt de hele nacht doorgeslapen, maar je komt ’s morgens maar niet het bed uit. Op de middag moet je gewoon gaan liggen en slapen. Het is een energiewijziging doorheen het hele spirituele lichaam die dit met zich brengt. Mettertijd verdwijnt dit symptoom. Bij elk individu verloopt het anders. Voor sommigen kan dit weken doorgaan, voor anderen maanden, of zelfs jaren.

OVERTOLLIGE ENERGIE
Je kroop uitgeput om tien uur in bed. Je wordt wakker en het is pas 1 uur ’s nachts en toch voel je je alsof het 8 in de morgen was. Dit is de Fotongordel energie die zich rond je opbouwt en het onvermogen van je lichaam om ze op te slaan omwille van geblokkeerde energie. Sta niet op en ga niet de keuken opruimen! De energie is er om een bepaalde reden. Ze brengt genezing in alle subtiele lichamen: spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek.

HUILEN ZONDER REDEN, EEN GEVOEL VAN EMOTIONELE KWETSBAARHEID
Wanneer je jezelf verdrietig voelt, of je huilt zonder duidelijke reden ben je bezig met geblokkeerde energie los te laten die er al langer dan dit leven zit, die van andere levens voortkomt. Je moet die energie laten gaan. De Fotongordel helpt je daarbij. Er is weinig wat je hiertegen kunt doen. Alles is erop gericht om de energie de vrije loop te laten. Pogingen om dit tegen te houden zal de zaak alleen maar moeilijker maken. Laat gewoon los, huil als je daar behoefte toe voelt.

OPVLIEGERS EN OVERVLOEDIG ZWETEN ‘S NACHTS EN OVERDAG EN KOUDE RILLINGEN, BEVEN, SCHUDDEN, HOOGSPANNINGSGEVOELENS, GEVOEL GEK TE WORDEN
Deze symptomen komen algemeen voor bij zowel mannen als vrouwen. Ze hebben te maken met energie die te snel door het lichaam stroomt, hormonale veranderingen – waar mannen ook mee te maken krijgen – en het lichaam dat zich aan een hogere frequentie tracht aan te passen. Sommige mannen krijgen zelfs borsten of een grotere borstomtrek gedurende een bepaalde tijd. Als je een man bent en hiermee inzit, wees dan gerust, je zult geen BH moeten dragen! Je zult echter een tijdje een opgeblazen gevoel hebben in de borststreek.

SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN
Wanneer de hogere frequentie je lichaam binnendringt, zal de kracht ervan zo groot zijn dat velen het effect in hun fysiek lichaam zullen voelen in de vorm van spier- en gewrichtspijnen. Je kunt de Hogere Bron vragen om de pijn die ermee gepaard gaat te verwijderen. Zodra het lichaam aan de hogere trilling gewend is geraakt, zal ze verdwijnen en de binnenkomende energie zal niet langer een probleem vormen.

FIBRILLATIE IN DE HARTSTREEK, PIJN, ADEMHALINGSMOEILIJKHEDEN
Dit kan een angstaanjagend gevoel zijn omdat je de indruk hebt dat je een hartaanval krijgt. Wanneer je op eender welke manier met Spirit moet samenwerken, zul je waarschijnlijk met dit gevoel te maken krijgen. Het kan ook lijken alsof je geen adem meer krijgt. Wanneer de Hartchakra zich kortstondig opent om hogere energie binnen te laten, kan hij dit niet verwerken en moet zich dus aanpassen. De zo net beschreven symptomen en een gevoel alsof energie door je plexus solaris en de hartchakra vloeit (hart- en maagstreek) komen tamelijk veel voor. Deze symptomen kunnen een tijdje meegaan. Er zit niets anders op dan volledig te relaxen wanneer ze zich voordoen. Wees niet bang, het is een normale stap in de verhoging van de trillingsfrequentie van je lichaam.

VERHOOGD LICHAAMSGEWICHT
Velen die met de hierboven beschreven symptomen te maken krijgen, verdikken ook. Dat was bij mij in ieder geval zo. Het is een soort van bescherming van het lichaam, dat voelt alsof het binnengedrongen wordt. Het Zelf komt in actie en probeert zichzelf te beschermen. Bovendien verbruik je ook meer water. Een achttal glazen water per dag kunnen helpen je gewicht onder controle te houden. Wanneer je als Lichtwerker voor Spirit zult moeten werken, heb je in ieder geval vocht in je lichaam nodig. Ze hebben water in je lichaam nodig om energie aan te maken, net zoals wij water voor energie gebruiken. Het lichaam zal water opslaan als de toevoer ervan niet toereikend is. Als je geen gewichtsprobleem wilt, drink dan veel water.

GEHEUGENVERLIES OF ZWEVERIG GEVOEL
Dit kan een akelig gevoel zijn. Je herinnert je niet wat je een uur geleden gegeten hebt, bijvoorbeeld. JE LIJDT NIET AAN GEHEUGENVERLIES. Je gaat over van linkerhersenfuncties naar een groter gebruik van de rechterhersenhelft. Er worden gebieden in de hersenen geactiveerd die helpen bij het verwerken van de hogere energie. Dikwijls komen woorden er stotterend of verdraaid uit. Deze situatie gaat voorbij, maar er zit geen tijdslimiet op.

PIJN IN DE OREN EN GEHOORPROBLEMEN
Plots vind je dat geluid te hard is. Ook dat heeft te maken met een hogere frequentie. Alles klinkt zo luid. Zelfs een hond drie straten verder klinkt alsof hij naast je staat. Sommige mensen (ik althans) voelen alsof er iemand in hun oren zit en moeten voortdurend krabben. Dikwijls kun je ook pijn voelen. Ook dit komt door de hogere energie.

EXTREME GEVOELIGHEID
Wanneer je voor de hogere energie gaat openstaan, word je bijzonder gevoelig voor mensen, geluiden, verschillende dingen. Dit kan gaan inwerken op het centrale zenuwstelsel en kan moeilijk te verwerken zijn. In dat geval moet je vitaminen uit de B-groep en multivitamines nemen. Als je allergisch bent voor deze stoffen, neem dan een homeopatisch middel of een Bachbloesemremedie voor extreme gevoeligheid.

DEPRESSIE
Een depressief gevoel komt heel veel voor bij verhoogde frequenties. Het geeft een gevoel van wanhoop, doodsheid, voortdurende negatieve gedachtenstromen en het gevoel van hopeloosheid en het willen opgeven, uitgeput zijn. De hogere energie die binnenstroomt forceert elke ziekte, elk virus, om het even wat er in je lichaam verborgen zit, naar de oppervlakte. Dit geeft een heleboel afvalstoffen die je ervaart als een donkere zware en loden jas over je heen. Ons lichaam ruimt vele levens en vorige generaties op wat lag opgeslagen in ons celgeheugen. Wees niet bang. Dit gaat voorbij en je zult je zoveel lichter voelen wanneer alles achter de rug is.

Wanneer je trilling verhoogt, ga je door verschillende bewustzijnsniveaus. Bij de eerste verandering ga je het Maanbewustzijn binnen. Hier begin je helderziende en genezende mogelijkheden te ontwikkelen en word je gevoeliger, dit herken je door te merken dat je opeens hele warmen handen/armen krijgt . Zonnebewustzijn is de volgende stap. In deze fase bereik je een grotere harmonie en begin je problemen van alle subtiele lichamen aan te pakken.


Marjolein Ingrid Soulpursang