zondag 6 maart 2022

Aartsengel Metatron: Het Verspringen van Gedachten / Gechanneld door: Joan Walker ~ 6 maart 2022

Aartsengel Metatron: Het Verspringen van Gedachten

Gechanneld door: Joan Walker – 3 Maart 2022

Jim Self: Het valt me op dat als ik mijn aandacht ergens bij houd, ik plotseling in een andere, totaal ongerelateerde gedachte terecht kom. En ik kan het raakpunt niet vinden waardoor ik naar die tweede gedachte sprong. Ik kan de gedachte niet helemaal terug traceren. Dus, ik ben benieuwd of u mij daar wat informatie over kunt geven.

AE Metatron: Ja, en het is een heel goede observatie. Jullie ervaren beweging tussen de derde, vierde en vijfde-dimensionale ruimtes. Dit veroorzaakt enige verstoring in jullie gedachtepatronen en jullie gedachten worden gemakkelijk kortgesloten. Jullie hebben nog steeds te maken met een derde-dimensionaal lichaam, met een rationele, zeer statische, stabiele reeks energieën. Energieën die zowel positief als negatief betrokken zijn. De vijfde-dimensionale realiteit wordt belichaamd in de meer positieve gedachten en emoties. De negatieve emoties en gevoelens zijn sterk verbonden met het fysieke bestaan.

Het kan een uitdaging zijn wanneer je aan dit proces begint, en het vergt intense aandacht en bewustzijn om je gedachten in overeenstemming te houden met wat je verlangt en om te voorkomen dat ze meegesleurd worden in de vloeibaarheid die aanwezig is in die vijfde dimensie. Als je niet belichaamd was in een derde-dimensionaal lichaam zou je deze overgang niet zo grillig vinden. Omdat deze beperkingen nog steeds aanwezig zijn, zul je merken dat je veel energetische verstoringen hebt in het denkproces en in de emotionele reactie. Ik geef jullie dit als een waarschuwing zodat jullie er aandacht aan kunnen besteden. Naarmate jullie hier vorderen, zullen jullie een emotie hebben die absoluut niets te maken heeft met de gedachte die je zojuist hebt gedacht.

Jim Self: Dat heb ik gemerkt.

AE Metatron: En je raakt dan verder afgeleid omdat je denkt “waar komt dat vandaan, en waarom voel ik dit?” Je bent op dit moment in dat precaire evenwicht. Het is alsof je met één voet in de ene realiteit staat, belichaamd in een driedimensionaal lichaam, en met de andere voet stevig geplant in de vijfde dimensie. Dit vereist, ten eerste, dat jullie het proces toelaten. Ten tweede, om een intense opmerkzaamheid te ontwikkelen. Dit is geen controle. Als je probeert je gedachten te controleren, dan sta je niet de creativiteit en vloeibaarheid toe die mogelijk is in de vijfde dimensie. Als je elke gedachte probeert te controleren, zal dit uitputtend zijn en onmogelijk.

Het zal enige tijd duren voor jullie deze staat van zijn meer volledig beginnen te bevatten. Een van de sleutelprocessen is om opmerkzaam te worden. Niet proberen het te veranderen, maar het gewoon observeren. En je heel bewust te zijn van je derde oog energiecentrum. Dit is een belangrijk energiecentrum in je lichaam dat je in staat zal stellen deze energieën beter met elkaar in verband te brengen.

Dit is de overgangspoort, die jullie in staat zal stellen om de gedachte die je hebt te correleren met de afgestemde emotionele respons, waardoor je vervolgens meervoudige reacties en meervoudige kansen kunt creëren. Dit is een dimensie van meervoudigheid. Het is niet iets als dualiteit. Het is niet zoals de derde dimensie. Het is heel vloeiend en is er een van meervoudige gedachten, meervoudige emotionele reacties die op hetzelfde moment in werking zijn. Dit kan in het begin erg verontrustend zijn, totdat je er meer aan gewend bent hoe die energie stroomt in die vloeibaarheid. En dan kun je je gedachten en reacties sturen, niet controleren, maar sturen, en je voordeel doen met deze meervoudige mogelijkheden die zich aandienen.

Dit is een uittreksel van een gesprek tussen Metatron en Jim Self terwijl ze zich voorbereiden om samen een Mastering Alchemy klas te geven.

We danken Joan Walker voor het naar voren brengen van Metatron om via haar te spreken. Met haar medewerking is de Mastering Alchemy Level 3 cursus tot stand gekomen.

Universal Copyright 2020 is hier geautoriseerd. Distribueer vrijelijk zolang zowel de auteur Jim Self als  http://www.masteringalchemy.com is opgenomen als de bron en deze informatie wordt verspreid op een niet-commerciële, kosteloze basis.

Jim Self

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org