woensdag 30 maart 2022

Energie-update: een volledige reset ~ Ramona Lappin

Kun je de enorme verschuiving voelen die de afgelopen dagen en gisteravond heeft plaatsgevonden?! We zijn druk geweest en met veel succes Quantum springen en de kunstmatige Matrix laten instortenen al zijn tijdlijnen en creaties!
Het Nieuwe Raster, Nieuwe Realiteiten, ons Nieuwe Zelf en Nieuwe Technologieën zijn klaar om elk moment volledig online te komen en zijn al bezig met ontsteken!!
Ons oude, valse Zelf en onze menselijke Blauwdruk wordt afgebrand terwijl de Nieuwe Goddelijke lichtgevende MENS ontbrandt!
Zoals onze Kryst-All Avatar nu volledig online komt binnen de voorlopers, ons Kristallijnen Netwerk en DNA, zo doen de Organische Realiteiten dat terwijl we de heilige sleutels en codes vasthouden om onszelf volledig opnieuw te laten geboren worden samen met Gaja nu!
EEN VOLLEDIGE RESET VAN HET ENE BEWUSTZIJN!

Buiten tijd en ruimte.
Omdat we klaar zijn om volledig te ontwaken uit de kwantumdroom!
Al gedaan!
Het enige wat we echt hoeven te doen is NU samensmelten met die staat van Bewustzijn. Met De Grote IK BEN die in alle staten tegelijk bestaat. Altijd nu. Reeds opgestegen.
Zonnevlammen, geomagnetische instabiliteit KP4, zonnewinden en onze magnetosfeer is onstabiel en er verschijnen scheuren.
Krachtige golven van Zuivering zijn door onze lichamen en de Grids gegaan. Diamond Platinum White en Rainbow Plasma-golven dringen door de leylijnen en onze innerlijke meridianen en nadi's, wissen en verwijderen alle resterende blokkades, implantaten, inserts, vervormingen, geslachtsveranderingen, toxines, AI-materialen en signalen, miasma's en lagere coderingen.
Deze energetische blokkades werden aan mij getoond als verbonden met en met de oude vervormde gedachtevormen en overtuigingen/programma's waarop de oude Blauwdrukken en Realiteiten waren gebaseerd. Allemaal vastgehouden in ons lichaam. Allemaal snel en volledig loslatend, genezend en geüpgraded naar de Nieuwe Goddelijke Blauwdrukken en Sjablonen nu, voor de HELE Schepping!
Volledige vrijgave van de Collectieve Kruisiging Implantaten evenals van de Grids!!
Ze zijn er verantwoordelijk voor dat we ons afgesneden voelen van de Bron en hebben deel uitgemaakt van de mind control programmering en het lijden waaraan de mensheid is onderworpen. Dit is ook het opruimen en corrigeren van de omkeerplasma's en de Violette Straal, evenals de Armageddon-programmering die ervoor heeft gezorgd dat de mensheid veel ellende en lijden heeft ervaren!
DIT WAS DE LAATSTE SPIJKER IN DE DE KIST VOOR DE NAA!
Nu zijn we helemaal klaar en klaar voor De Laatste Lancering uit deze valse Matrix terwijl we NU GLOEDNIEUWE ORGANISCHE ASCENSION-WERKELIJKHEDEN VAN BINNEN ONS ontsteken!
KLAAR VOOR QUANTUM SPRONG & SAMENVOEGEN MET ONZE TOEKOMST OPGESLAGEN, KRYST-ALL AVATAR ZELF & NIEUWE AARDE, HIER NU!
Ik deel meer in mijn nieuwste COSMIC ENERGY UPDATE-video (deel 1&2), evenals TWEE speciale activeringen ondersteund door Lightlanguage, om ons te helpen 'New Earth Now' te activeren, evenals een 'Divine Healing'-activering ondersteund door Lightlanguage, om te helpen ons proces van zuivering, genezing en upgrade op dit moment. Links in reacties!
Eeuwige liefde en zegeningen,
Ramona!