dinsdag 29 maart 2022

Kosmos & Ascensie Journaal Dinsdag 29 maart 2022 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & Ascensie Journaal Dinsdag 29 maart 2022


KOSMISCH WEERALARM***RIEMEN VAST***NOAH'S ARK GAAT FLINK SCHOMMELEN*** {zie blog van Martha Krul; Groot kosmisch alarm! De verhoging van het licht

IMMENSE UITSTOTING VAN ZONNEPLASMA UIT MEERDERE EN ENORME ZONNEVLEKKEN *** HET ZAL COLLECTIEF FLINK GAAN STORMEN EN KNETTEREN IN DE ATMOSFERISCHE LAGEN

Momenteel is de kp index nog rustig met 400 km/sec., stilte voor de storm!

***GEEFT GROTE OPSCHONING VAN ONS FYSIEK-EMOTIONEEL-MENTAAL LICHAAM ***UITSTROOM STRESS UIT DE CELLEN MET HYPERACTIEVE AANVALLEN TOT VOLLEDIGE UITPUTTING***IMMENSE KOU WORDT UIT ONS LICHAAM OMHOOG GETROKKEN TOT AAN CHAKRA 5 TER ZUIVERING VAN ONZE BLAUWDRUK***

MULTPLE CME's ZIJN OP WEG NAAR DE AARDE: Zonnevlek AR2975 heeft het druk gehad. Sinds gisteren is hij meer dan 17 keer ontploft (11 C-klasse fakkels + 6 M-klasse).
De uitbarstingen hebben minstens twee, mogelijk drie, CME's naar de aarde geslingerd.
Dit veroorzaakt een knetterende atmosfeer.

Exact op 40 Hz wordt je hart geopend en dit activeert de thymus [jeugdklier]! Oud zeer stroomt eruit, het oude zeer= vervuilde en gestagneerde lymfe hoopt zich vervolgens op rondom je nek/schouders en keelchakra in de vorm van donkere duistere gedachtenwolken.

Uiteraard is het weer sterk voelbaar onder velen en immens vermoeiend. Het geeft een zwaar drukgevoel op het skelet en daardoor last vd spieren en aanhechtingsbanden, alsof we eerst stevig ineen gedrukt worden en daarna uit elkaar getrokken/gerafeld worden om in 100000000000000 stukjes uiteen te vallen. Hevige duizeligheid oiv toenemen van de draaisnelheid van de lichtvortex.

Bovendien ervaren we de invloeden van van de zonnewinden die de aardmagnetische velden beïnvloeden waardoor goed aarden en je balans houden moeizaam gaat.

Het is een feit dat de energie zich continue blijft verhogen en vraagt van ons om overgave en aanpassing wat zoveel betekent als vertragen ipv haasten, versnellen, drukdrukdruk.

Door vertragen wordt je vanzelf bewuster en dat is waar het hier allemaal om draait; BEWUSTZIJN= LETTERLIJK WAKKER GESCHUD WORDEN!

DE GROTE OMMEKEER
Onze hersenhelften keren om, de linkerhelft komt onderaan =lineair= uitlijnen en de rechter komt bovenaan te zitten. We leefden in 3D vanuit onze lineaire logische linkerhelft=bovenlichaam en bij een poolomkering komt deze helft onderaan=onderlichaam=aarden =uitlijnen langs de wervelkolom=botten en spieren. Onze rechterhersenhelft komt hierdoor bovenaan=bovenlichaam- ruimte= lege negatieve ruimte van de borstholte=gevoelens=huid=gedachtenvormen =circulatie=circulair te zitten.

Zelf zie ik de beiden hersenhelften dan als mijn immense verlangen naar het verre oosten en verstilde atollen, waar ik veelvuldig en graag vertoefde, om daarna weer te landen op een overvol Schiphol vol hectiek en drukte, oftewel oosterse leefwijze vs westerse leefwijze.

Emotionele opruiming van vele levens en generaties is nu in volle gang gezet o.i.v van dit hoogfrequente licht die zich rond ons fysiek lichaam met de dag meer en meer opbouwt [fotonenergie\ en alles lostrekt en lostrilt als een soort drilboor wat niet resoneert met liefde en licht in eerste plaats voor onszelf, want pas als we onszelf gezuiverd hebben en vervuld met onvoorwaardelijke zelfliefde dan pas stroomt het uit de bron gelegen in je heiligbeen, de lege ruimte die opgevuld mag worden met deze zuiverende en helende kristallijnen energie.

Pas dan ben je in staat om anderen te dienen met dit helende energie!

Alles werkt op basis van trilling. De mens bestaat voor 70% uit water en de rest is massa op basis van lichaamscellen. Door het hoge vochtgehalte in ons lichaam en de lichaamscellen is de overdracht van resonantie mogelijk.

Het immers bekend dat water de informatie kan opslaan en door kan geven. De lichaamscellen bezitten een plus - en min kant en wanneer er een ophoping plaats vindt van teveel plus - of min cellen, dan ontstaat er pijn door een blokkade, die door het samenkleven van de cellen is ontstaan als een soort slijmlaagje die de natuurlijke doorstroming blokkeert en tot ziekte kan leiden.
De instromende fotonen energie doet nu alles wat uit balans is weer in balans komen, vandaar de grote schoonmaak/detox die we massaal nu doormaken!

SYMPTOMEN
Geeft stressaanvallen o.i.v uitstoot stresshormonen uit de cellen,, druk/spanning op de maag, opgeblazen, emotioneel, gevoel van stapelgek aan het worden zijn en je verstand te verliezen, hartritmestoornissen, benauwdheid, hyperventileren, dichtgeknepen keel, overbelast zenuw -en orgaanstelsel, prikkelbaar, huid irritatie, wazig zien, last vd nek, schouders, hals, kaken, druk op het voor -en achter hoofd, druk op de schedel en de hele wervelkolom route, drukkend gevoel in het midden vd rug, last van het bekken, heupen, benen, voeten, gewrichten, drukkend gevoel op het borstbeen, kriebelende sensaties kruin, druk op de nervus vagus, veel snot en slijm, vibrationele griep, pijnlijke dikke lymfeklieren, immense moeheid, vol en daas hoofd, geheugenstoornissen, dizzy, heftige draaiduizelingen steenkoude handen, vingers, steenkoud zijn, spierkrampen, rillen, trillen, shaken en beven, vibreren, etc.
TIP; Voor gelijk een goede aarding en warme voeten/24/7 gebruik de Feetcare van Nicole Jansen via www.naturalupgrade.nl
En voor de kalmering van de nervus vagus en regulering van de stress gebruik ik de magnesium oil auraspray die gelijk door je huid geabsorbeerd wordt en balans brengt.

***Stampotje uit de losse pols, ik heb het gevoel dat ik op het water loop en fiets en wennen moet aan het lopen/fietsen op kabbelend water om balans te houden
Heb enorm veel plezier met deze hoge frequenties

.Marjolein Ingrid Soulpursang