dinsdag 29 maart 2022

Boodschap Van JOHN LENNON Vanuit De Hogere Rijken: Jullie Ervaren Meer Dan Jullie Je Realiseren ~ 29 maart 2022 ~ Caroline Oceana Ryan

Boodschap Van JOHN LENNON Vanuit De Hogere Rijken: Jullie Ervaren Meer Dan Jullie Je Realiseren

Gechanneld door: Caroline Oceana Ryan – 27 Maart 2022

Gegroet, vrienden! We zijn erg blij dat we vandaag met jullie kunnen spreken. En zo, in vervolg op de Boodschap van vorige week, wenst onze schrijver opnieuw te spreken met die aanwezigheid die jullie recentelijk op Aarde kenden als John Lennon …

COR: Gegroet, mijn vriend!

Velen die het bericht van 18 maart lazen, zeiden dat ze blij waren weer van je te horen!

Lennon: Nou, ik heb nooit een tekort aan ideeën, dus je kunt me altijd bereid vinden om te chatten! Gegroet allemaal!

COR: Ik wil verder gaan met wat we vorige week bespraken. Je sprak over hoe “velen die Sterrenziel zijn het moeilijk hebben om zich met Tijd te verhouden” op dezelfde manier als Aardse zielen dat doen.

Ik heb gemerkt dat wanneer mensen channelen van ET’s of Lichtwezens, en wanneer onze vriend die een Witte Ridder is van het Ashtar Commando doorgeeft wat zijn contacten zeggen, zij het woord “spoedig” zullen gebruiken – en de laatste paar maanden vrij consequent “zeer spoedig”.

Dit is moeilijk voor de meeste mensen! Voor ons betekent “spoedig” “over een maand of twee,” maar tot nu toe is het niet zo snel gegaan voor de meeste dingen waar we naar uitkijken. Volledige invoering van de NESARA wet en volledige openbaarmaking van de ET aanwezigheid is nog niet gebeurd.

Je wees erop dat wat “spoedig” voor veel wezens betekent, is dat zij het potentieel van iets opbouwen kunnen voelen – dat zij in feite commentaar geven op het feit dat een bepaalde werkelijkheid “zich opbouwt tot een kritieke massa, voordat het naar buiten toe zichtbaar wordt.”

Toch bevinden wij ons allemaal in zekere zin ook in die werkelijkheid, omdat wij ook allemaal ’s nachts op de schepen zitten, vol verwachting van de Vreugde die ons te wachten staat.

Maar op die momenten zijn we in het etherische! We ervaren de Tijd nog niet op die manier terwijl we in een wakkere staat zijn, dus voelen we ons op sommige dagen een beetje in de steek gelaten.

LENNON: Ik zou zeggen, oordeel niet volgens de oude 3D gedachtelijnen. Jullie ervaren allemaal veel meer dan je beseft.

Ten eerste, jullie hersenen functioneren nu anders dan vroeger.

Jullie wakkere gedachten nemen een hogere orde aan, en jullie verweven het hoge hart en zijn intuïtieve begrip vaker met jullie denkprocessen, inclusief de niet-lineaire kijk op Tijd.

Een deel daarvan is dit krachtige, voelende Licht dat binnenstroomt, dat elementen bevat die de Aarde in lange tijd niet heeft ervaren – of een zuiverder vorm daarvan dan zij in lange tijd heeft gekend.

En een deel daarvan is het feit dat alle energie in de kosmos naar een hogere orde is verschoven.

Alles is aan het Ascenderen, en niet alleen de Aarde. Dus het innerlijke Licht van de mensheid neemt toe, en zo ook jullie interdimensionale bewustzijn, jullie siddhi’s [geavanceerde spirituele vermogens] en helderziende vermogens [helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, etc], en jullie herinneringen.

COR: Herinneringen van wat?

LENNON: Andere levens die je hebt geleefd. Andere planeten waar je bent geweest, en andere sterrenstelsels.

Overeenkomsten op hoger niveau, zoals zielsovereenkomsten en ervaringen. Hogere dimensionale muziek waar je van houdt. Kleuren die je niet op het aardse vlak hebt. Het is een lange lijst!

COR: Vorige week zei je dat het tijd is dat we “als mensen van de 21ste eeuw gaan leven,” en ons geboorterecht accepteren.

Welk geboorterecht is dat?

LENNON: Jullie zijn bekend met het feit dat niet alleen jullie DNA en algehele bewustzijn zijn gedegradeerd toen de huidige overweldigers binnenkwamen.

Daarmee werd ook het zelfbeeld van de mensheid vertrapt. Jullie waren Schepper goden en godinnen, maar in de loop van een paar eeuwen zijn ze erin geslaagd om de mensheid zo ver terug te dringen dat jullie het gevoel kregen dat het leven jullie “overkomt” en dat jullie weinig tot geen controle hebben over jullie werkelijkheid.

COR: En nu realiseren we ons dat we al onze ervaringen creëren, ja.

Toch zijn we nog steeds onderhevig aan de astrologische uitlijningen waar we geen controle over hebben. Geen zeggenschap over hoe lang het universum nodig heeft om te evolueren.

LENNON: Het is waar, zelfs gegeven dat. Jullie zijn nog steeds scheppers, want hoe je deze zaken in je hart-geest houdt bepaalt veel van de kwaliteit van je dagelijks leven.

Jullie zijn het universum – dat is het deel dat je verloor, en nu ben je het aan het herwinnen.

COR: Ik vraag me af hoe lang het zal duren voordat we dat terugkrijgen!

Want de meeste mensen krijgen in hun kindertijd heel duidelijke specificaties over wie ze zijn, wat er voor hen mogelijk is, en hoe het leven eruit ziet. De meesten van ons brengen honderden levens op deze Aarde door en horen al heel vroeg wat NIET mogelijk is voor ons, zodat na verloop van tijd zelfs het meest vooruitziende kind wordt verpletterd in ontkenning en een heel klein zelfbeeld.

LENNON: Deze energieën keren veel daarvan om.

Veel van Ontwaken betekent her-herinneren. Jullie herenigen je met verloren aspecten van je bewustzijn, en zelfs met delen van je ziel die in andere sferen worden vastgehouden. Jullie zijn allemaal de breuk van ziel en hart-geest aan het helen, die door de eeuwen heen heeft geleden.

COR: Dus nu wil ik vragen, wat heeft dat te maken met de komende Full Disclosure?

LENNON: Alles

Want als jullie je plaats opeisen als kinderen van het universum, en niet alleen als kinderen van de Aarde, beginnen jullie te zien dat niet alleen de wereld jullie oester is, maar het Al Dat Is.

COR: Ik zou niet weten wat te doen met eindeloze mogelijkheden!

Ik denk alleen in termen van: Hoe maken we eindelijk een eind aan de oorlogen op deze planeet? Hoe krijgen we iedereen te eten, onderdak en hulp bij medische problemen?

Hoe creëren we eerlijke regeringsstructuren, en verdrijven we de fraudeurs en bedriegers?

Mijn interesses zijn op dit moment meer down-to-earth!

LENNON: En dat is het beste, want natuurlijk zijn jij en jullie Lichtdragers vol Liefde en bezorgdheid voor het aardse leven.

Maar alles is verweven met al het andere.

Zodra mensen beginnen te begrijpen dat zij niet alleen zijn in het Universum, en dat zij hulp kunnen aanvaarden van de Sterrennaties – dat zij familie onder hen hebben – wel, dat verandert alles.

Dan lost het kleine zelfbeeld op, de leugens en valse programmering vervagen, en het ware gezicht van iedereen en alles komt tevoorschijn zodat iedereen het kan zien.

COR: Dan herinneren we ons echt wie we zijn, en wie we bedoeld zijn te zijn.

LENNON: Absoluut! Dit gaat verder dan wat mensen zich voorstellen als individuele, persoonlijke manifestaties. Dit verandert het hele speelveld.

Want nu zitten jullie in de kwantum.

Nu reiken jullie zover als jullie hogere goed het toelaat.

COR: En dan zijn we werkelijk weer een deel van de galactische uitgestrektheid – geïntegreerd met de andere beschavingen. Hopelijk!

LENNON: Ze verwelkomen u. Dat doen we allemaal.

Natuurlijk zijn sommigen meer neutraal dan anderen, en sommigen meer op hun hoede voor de Aardse beschaving dan anderen. Maar velen staan met open armen.

COR: Ik hoop dat ze geduldig met ons zijn. We moeten nog veel begrijpen, en veel onthouden.

Vroeger reisden we door de sterren, maar nu al lang niet meer.

LENNON: Het komt allemaal terug naar jullie!

In zekere zin, ben je nooit echt weggegaan.

COR: Dank je, mijn vriend. Dat geeft me hoop dat we er bijna zijn.

LENNON: En zo is het. Kun je dit alles als echt in je hart-geest vatten? Dan ben je er al.

Namaste, vrienden! We buigen voor de Goddelijkheid in jullie allen.

Kanaal: Caroline Oceana Ryan

Bron

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org