woensdag 30 maart 2022

De Basisprincipes Van Ons Leven Begrijpen ~ 30 maart 2022 ~ Kenneth Schmitt

De Basisprincipes Van Ons Leven Begrijpen

Door: kenneth Schmitt – 27 Maart 2022

Uit experimenten in de kwantumfysica weten we dat er een universeel bewustzijn is waaraan alle sub-atomaire golven/deeltjes participeren. Fotonen, bijvoorbeeld, kunnen op vele plaatsen tegelijk zijn, en zij weten waar zij zich allemaal bevinden en wat hun status is, zelfs als zij lichtjaren van elkaar verwijderd zijn. Zij zijn multidimensionaal en zijn niet gebonden aan ruimte en tijd, maar zij kunnen wel bestaan binnen ruimte en tijd.

Zij maken deel uit van onze fysieke en psychische structuur en geven ons hun eigenschappen van multidimensionaliteit en deelname aan het universele bewustzijn, waardoor zij onbegrensd binnen ruimte en tijd kunnen leven. Hoewel wij een empirisch aspect van bewustzijn bewonen, zijn wij daarin niet gebonden, ook al lijkt het van binnenuit alsof wij dat wel zijn. Aangezien onze bindingen allemaal door onszelf zijn opgelegd in de vorm van beperkende overtuigingen over onszelf, hebben wij het vermogen onszelf te bevrijden in ons bewustzijn. Via onze verbeelding en emoties kunnen we onze huidige omstandigheden overstijgen en ons leven veranderen in wat we maar wensen.

Het universele bewustzijn wordt geleid door een intelligentie die we de Schepper kunnen noemen. Alles en iedereen die bestaat is een gefractaliseerde uitdrukking van het bewustzijn van de Schepper. Aangezien wij zelfrealisatie hebben, nemen wij deel aan het scheppend vermogen door de verrichtingen van onze psyche. Bewustzijn drukt zich uit in energetische patronen van elektromagnetische golven. Onze gedachten werken elektrisch, en onze emoties werken magnetisch. Beide komen samen om energetische patronen van polariteit en frequentie te vormen. Binnen het empirische spectrum manifesteren zij zich als ervaringen voor ons.

Door onze mentale en emotionele afstemming op energetische patronen, creëren wij onze levenservaringen. Onze overheersende gedachten en gevoelens stralen hun energie uit in het kwantumveld van alle potentialiteiten en trekken compatibele energetische patronen aan die wij herkennen en in manifestatie brengen in onze ervaring. Het is onze herkenning die hen in staat stelt werkelijkheid voor ons te worden. Wij kunnen onze ervaringen controleren door onze aandacht erop te richten en onze emoties op te roepen.


Als we leren hoe we onze gedachten en emoties kunnen kiezen en beheersen, kunnen we onze staat van zijn beheersen, wat resulteert in meesterschap over onze levenservaringen. In dit proces worden we op de meest liefdevolle en vreugdevolle manieren geleid door onze intuïtie, zodra we besluiten om er gevoelig en bewust voor te worden. We kunnen tot inzicht komen in hoe het leven werkt en hoe we onszelf kunnen beheersen.

Kenneth Schmitt

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org