dinsdag 29 maart 2022

Groot kosmisch alarm! De verhoging van het licht ~ Dr. Schavi M Ali


Groot kosmisch alarm! De verhoging van het licht

Vanmorgen om 07:29 uur (Eastern Daylight Saving Time, dat is 11:29 Universal Time), maandag 28 maart, explodeerde een "M4 Solar Flare" van onze zon samen met een Coronale Mass Ejection(CME).

Omdat het ongeveer drie dagen duurt voordat kosmische energetische energie onze planeet bereikt, wordt geschat dat de volledige impact van deze gebeurtenis de aarde/Gaia pas op woensdag 30 maart zal bereiken.
Vaak bereiken deze gebeurtenissen onze planeet echter vóór hun verwachte aankomst.
Ook geldt dat hoe langer het duurt voordat zulke energieën arriveren, hoe sterker ze zijn, ook al kan hun "opstijgen" door velen onmiddellijk worden gevoeld vanwege hoe groot de zon is in vergelijking met onze planeet.

De “KP Index”, die activeringen van de innerlijke en uiterlijke velden van onze planeet registreert, wordt beoordeeld op een niveau van "onrust".
Dit zal waarschijnlijk een classificatie van "storm" worden zodra de volledige impact van de flare en CME arriveert.
Er zijn verschillende zonnevlekken ontdekt die groter zijn dan de aarde/Gaia en die knetteren met de mogelijkheid van verdere "M-Klasse"-uitbarstingen wanneer energie onze planeet binnenkomt van zowel de naar de zon gerichte kant als de achterkant (achterkant).

Zonnewinden bewegen heen en weer tussen de bovenste 400s en meer dan 500 km/s (kilometers per seconde), wat meer dan miljoenen mijlen per uur is.
Ik herhaal wat ik in eerdere artikelen heb genoemd: Normale windsnelheden liggen tussen de 300 en 400 km/s.

Al deze kosmische krachten beïnvloeden de schepping van de planeet: mensen, dieren, planten.
Het DNA van alles is krachtig aan het veranderen, transformeren en opnieuw geboren worden. De reguliere wetenschap meldt nu dat de planeet zijn polen verschuift.
De wetenschap lijkt nu op één lijn te komen met oude spirituele leringen over dit "nu" ruimte/tijd continuüm dat intens is.

Chaotische omstandigheden op het “3d”-niveau worden aangepakt door kosmische gebeurtenissen.

Het tijdperk van "Kali Yuga" ("Age of Chaos") is zo ongeveer het meest intens als een vrouw in de derde fase van de bevalling, wanneer de pijn zo diep is dat veel vrouwen gillen en huilen.
Na deze meest intense periode komt de baby uit het geboortekanaal en de Moeder ontspant zich, glimlacht naar haar lieve kleine schat en rust.
"Mama Earth/Gaia" is in intensieve arbeid en dat geldt ook voor de schepping die "Haar" deelt als haar planetaire thuis.
De zon van onze melkweg brengt enorm LICHT binnen - bijna helemaal wit. Zijn gloed is zeer uitgebreid helder.
Dit is een indicatie van het dynamische LICHT dat uitstraalt van de Grote Centrale Zon en zoemt door de hele kosmos die enorm is en niet kan worden berekend in zijn enorme omvang.
Oude schriftteksten vertellen ons dat er miljarden universa zijn.
Het aantal sterrenstelsels en planeten kan dus niet worden genummerd.
Alleen SOURCE kent de ware omvang van "ITS"-creaties.
We mogen echter regelmatig planeten 'ontdekken' die voor de mensheid misschien 'nieuw' lijken.
In werkelijkheid zijn ze lang, lang geleden door SOURCE gevormd in een tijdsbestek dat we niet echt kunnen weten, maar we mogen ze zien wanneer SOURCE dat nodig acht.
Een deel van het LICHT van verschillende kosmische gebeurtenissen stroomde miljoenen en miljarden jaren geleden uit de Grote Centrale Zon terwijl de mensheid tijdreeksen berekent, maar het kan nu pas worden gezien.
Dit lijkt geloofwaardigheid te geven aan het bijbelvers: "Niets is nieuw onder de zon."
Met de toename van zonnevlammen, zonnewindstromen en een met plasma gevulde magnetosfeer, zullen "Lichtactiveringssymptomen" (ook bekend als "Ascensiesymptomen") waarschijnlijk toenemen.
Deze omvatten: luide oorsuizen, hoofdpijn, pijn in spieren en gewrichten, duizeligheid, jeuk en huiduitslag, hittegolven met wat zweten, hartkloppingen, maagklachten, keelpijn, wazige ogen, verstopte sinussen, gebrek aan eetlust, prikkelbaarheid, angst, overdag weinig zin hebben om te doen, en dat al te lang optredende symptoom van uitputting.
Zoals eerder besproken, zal niet iedereen al deze symptomen tegelijkertijd hebben.
Veel mensen zullen de meeste van hen ervaren; sommige mensen kunnen ze allemaal ervaren; sommige mensen zullen er maar een paar ervaren.
IEDEREEN zal ze echter ervaren - of het nu een paar symptomen zijn of veel.
Niet iedereen zal ze natuurlijk in verband brengen met kosmische gebeurtenissen omdat niet iedereen zich bewust is van deze kennis. Dus ze zullen een "3d" "logisch" excuus geven voor de symptomen.
Ze kunnen zelfs zeggen dat dit soort informatie fantasie en sciencefiction is.
Op zulke momenten moeten we bedenken dat HOGERE KENNIS niet voor iedereen weggelegd is.
Ik heb bijvoorbeeld eerder de Soefi-meester, Hazrat Inayat Khan, geciteerd en ik zal dat opnieuw doen.
Hij leerde ooit: "Niet iedereen zal het ritme en de capaciteit hebben voor spiritueel en intellectueel begrip."
Hij was zeer onvermurwbaar over de kracht van de kosmos en zijn invloed op de schepping.
Hij kwam voor het eerst naar het Westen vanuit Bharata (India) in 1910 om HOGERE KENNIS te onderwijzen vanuit het Soefi-perspectief.
Waarom zijn deze symptomen zo uitdagend?
Ik zal een eerdere schriftelijke verhandeling herhalen.
Wanneer mensen verheffen, is het het bewustzijn (de MIND) dat zich verbindt met het Superbewustzijn (de ZIEL, HET HOGERE ZELF, DE BRON).
Het fysieke vat komt later 'on-line' omdat het cellulaire geheugen moet worden opgeruimd en schoongemaakt, net als een kantoor waarvan de bestanden oud, versleten en stoffig zijn.
De dossierladen ((fysiek vat met al zijn “chakra's”) moeten vernieuwd worden, en nieuwe dossiermappen (cellulaire dossiers) moeten worden voorbereid.
Het hele kantoor moet mogelijk worden schoongemaakt, muren geschilderd, nieuwe vloerbedekking gelegd, nieuwe armaturen in de badkamers geplaatst, enz.
Dit proces zal tijd kosten.
Net als deze kantoormetafoor, beweegt LICHT aanvankelijk zacht door alle aspecten van het fysieke voertuig en door de emotionele make-up wanneer een persoon voor het eerst begint te verheffen - zoals de eerste fase van de bevalling wanneer de weeën beginnen maar niet erg pijnlijk zijn. Uiteindelijk neemt het LICHT snelheid en intensiteit op.
Denk terug aan de geboortemetafoor.
De weeën worden sneller (komen vaker) en worden steeds intenser. Op dezelfde manier is de "arbeid" van het ontvangen van LICHT versneld en ook intenser.
Het moet vele eeuwen van disharmonische gedachten, gevoelens, woorden en daden zuiveren en zuiveren - zowel van onze voorouders als van onze eigen maaksels.
Dit is de "arbeid" van de koolstof tot kristallisatie "wedergeboorte".
LICHT moet door veel "slakken" heen dringen om ons "licht" echt uit te lijnen met het GROTERE LICHT.
Terwijl de Nieuwe Maan (1 april), de Jupiter/Neptunus-conjunctie (12 april), de Volle Maan (16 april) en de Zonsverduistering (30 april) zich voorbereiden om "op het podium" te komen, zal de kosmische energie in aantal toenemen , kracht en potentie.
Verder zal de volgende Mercurius Retrograde tegen het einde van april beginnen met zijn "generale repetitie" (zijn "voorschaduw") voor zijn "première" (van 10 mei tot 3 juni), en het zal zijn "boog" en " toegiften' ('post-schaduw'-periode) gedurende enkele dagen daarna.
April, mei en het grootste deel van juni, dat lente (noordelijk halfrond) en herfst (zuidelijk halfrond) is, is een seizoen van HOOGTEN VAN LICHT.
Studeer, bid.
Mediteren.
Verhoog uw LICHTQUOTIENTNT.
Word een GELEERDE VAN KOSMISCHE KENNIS.
**Door Dr. Schavi M Ali