woensdag 30 maart 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAGAVOND 30-3 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAGAVOND 30-3: Het moet niet gekker worden, maar we hebben een heus X-klasse zonnevlam (X-1.38) rond 19:30 uur. Dat is dus een hele grote X-ray zonnevlam. (Symptomen van X-ray zonnevlammen.

Lees als mild: Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies en elders, enz. Het verhoogde X-ray licht kan je ook op tillen en vleugels geven.
Dan zit je goed in je flow en wordt het licht gebruikt om te stromen en te manifesteren.
Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren.
Door helderheid of een hoofd dat blijft malen niet goed slapen. Hogere zonnevlammen veroorzaken meestal ook Black-outs.)

De Schumannresonantie is ook actief tussen 12:00 en 18:00 uur met de piek rond 17:00 uur met een pittige intensiteit (A1=amplitude 60). De SR geeft vooral pittige symptomen als er ook andere grote verstoringen zijn. De SR maakt de symptomen dan extra heftig. Er wordt een grote zonnestorm verwacht en die is al voelbaar en vanavond ook een grote X-klasse zonnevlam.

En de verwachtte heftige zonnestorm is nog niet aangekomen rond 21:00 uur wanneer ik dit bericht schrijf. Kijk voor informatie over deze zonnestorm op de website: https://inzichten.com/elektromagnetische-update-woensdag.../

Als er zoveel extreme activiteit is vanaf de Zon, dan is er echt een heel groot transformatie proces bezig zich te voltrekken. Veel sterkte met loslaten en meestromen allemaal.

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com