woensdag 30 maart 2022

Geef je je aandacht aan de Cabal of aan een Bloem? ~ 30 maart 2022 ~ Daniel Scranton

Geef je je aandacht aan de Cabal of aan een Bloem?

Gechanneld door: Daniel Scranton – 29 Maart 2022

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om ons met jullie allen te verbinden.

Wij zijn zeer diep in ons begrip van bewustzijn, en jullie beginnen nog maar net aan de oppervlakte te komen van wat bewustzijn is. Daarom hebben we jullie in dat opzicht veel te geven, en zoals altijd kunnen we jullie alleen maar in de juiste richting leiden zodat jullie je eigen ervaringen kunnen opdoen, maar we kunnen jullie niet zomaar het niveau van bewustzijn schenken dat wij hebben kunnen bereiken. Het vergt tijd en oefening om een punt te bereiken waarop je weet waarop je je op elk moment concentreert, en waarop je je concentreert met een doel.

Als je eenmaal begint je bewustzijn doelbewust te gebruiken, begint het zijn eigen beloning te worden. Met andere woorden, je zou aan een spirituele oefening kunnen beginnen met de gedachte dat het je ergens zal brengen, of zoiets. Je zou kunnen denken dat dit het antwoord is op al mijn problemen, dus ga ik het doen. Maar eigenlijk is het proces, de oefening, de spirituele praktijk zelf het punt. Alles is ontworpen om je bewuster te maken, om je bewuster te laten zijn van je focus, je intentie, je woorden, je gedachten en je daden. Echt, dat is de enige manier om te leven.

Veel mensen die deel uitmaken van de nieuwe tijd/spirituele gemeenschap zullen zich bewust worden van het feit dat ze zo lang onbewust zijn geweest, en dan zullen ze erachter komen dat andere mensen daar misbruik van hebben gemaakt. En die pas ontwaakte zielen zullen boos worden, verontwaardigd zelfs, en dan zullen ze al hun aandacht richten op diegenen die je proberen te controleren en manipuleren door middel van programmering. Maar in werkelijkheid zou het iedereen zoveel meer dienen als ze om zichzelf en hun eigen dwaasheid zouden lachen en dan de noodzaak om de programmering te stoppen los zouden laten.

In plaats daarvan kunnen jullie allemaal bewust en weloverwogen gaan leven op het moment dat je je bewust wordt van het feit dat het mogelijk is om dat te doen, en dat betekent je aandacht richten op wat goed is, wat gewenst is, wat positief is, wat perfect is zoals het is. Is er iets volmaakter dan een bloem, of puurder, voller van vreugde in haar uiting van zichzelf? Geef dan je aandacht aan de bloem, niet aan de cabal, of de deep state, of welke naam er ook gegeven wordt aan hen die het op prijs stellen wanneer het mensen aan bewustzijn ontbreekt.

Geef je aandacht aan datgene waarvan je meer wilt zien, in plaats van het te besteden aan de ontmanteling van datgene waarvan je minder wilt zien daar op de planeet Aarde. Je hebt het vermogen om zoveel meer te worden dan wat je bent geweest, maar je kunt daar niet komen door je aandacht te richten op wat je in het verleden heeft tegengehouden. Wees in het heden met wat je nu weet, en geef je aandacht bewust aan dat wat je een expansief gevoel geeft, en geef je aandacht aan dat wat je vervult met liefde, licht en vreugde.

En als je het nodig hebt om dit te weten, dan zullen wij het je geven. Zo dwing je de oude systemen die er zijn om af te brokkelen, om ontmanteld te worden, om weg te vallen. Maar doe het niet voor dat doel; doe het omdat het de enige manier is om werkelijk te bevestigen dat je leeft, dat je de Bron bent, dat je Onvoorwaardelijke Liefde bent in het vlees.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben ervan genoten ons met jullie te verbinden.”

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org