dinsdag 29 maart 2022

Doorbraak technologieën van de Galactische Federatie ~ 29 maart 2022 ~ Aurora Ray

Doorbraak technologieën van de Galactische Federatie

Door: Aurora Ray, 27 maart 2022

De Galactische Federatie heeft de mensheid nu vele jaren gevolgd en is klaar om contact te maken met mensen. Hun vertegenwoordigers zijn al hier op Aarde, observeren de planeet en volgen onze ontwikkeling.

De Galactische Federatie wordt gevormd door een grote verscheidenheid van buitenaardse rassen uit het hele universum, met uiteenlopende niveaus van spiritualiteit en technologie in alle opzichten. De meest spiritueel geavanceerde rassen hebben vele duizenden jaren besteed aan het bereiken van veel hogere frequenties dan die van ons en zijn geëvolueerd naar een staat waar ze niet langer enige behoefte hebben aan geweld of misleiding. Een voorbeeld van zo’nmensenras dat dit niveau van spirituele evolutie heeft bereikt zijn de Arcturianen.

Het lange termijn doel van de Galactische Federatie is het helpen van de mensheid door haar ascensieproces te gaan. Alle menselijke wezens zullen uitgenodigd worden om zich aan te sluiten bij de Galactische Federatie zodra ze een bepaald niveau van spirituele ontwikkeling hebben bereikt.

Ze helpen ons zonnestelsel te beschermen tegen vijandige buitenaardse rassen en entiteiten. De Galactische Federatie helpt ook op vele andere manieren. Een van de belangrijkste daarvan is de mensheid te helpen zich te bevrijden van de oude controlesystemen op Aarde (de oude Cabal). Ze helpen de mensheid met het creëren van een nieuwe galactische samenleving die gebaseerd zal zijn op vrede, liefde, welvaart, harmonie en vrijheid voor iedereen.

De Galactische Federatie wil de mensheid helpen snel vooruit te komen in alle gebieden van het leven. Ze willen dat wij toegang hebben tot hun geavanceerde technologie zodat we een betere wereld kunnen creëren vooriedereen. Ze willen dat wij overvloed hebben zodat we alles dat we nodig hebben en wensen in het leven kunnen hebben zonder hard te hoeven werken of er aldoor voor te moeten zwoegen. Ze helpen ons nu met dit proces om ons te bevrijden van de oude controlesystemen op Aarde.

De Galactische Federatie heeft op vele manieren invloed op de mensheid.

Ten eerste zal ze het idee tenietdoen dat we alleen zijn in dit universum. Deze verschuiving van denkpatroon zal veranderen hoe we onszelf, elkaar en onze planeet zien. Wij zijn één volk en we zijn allemaal verantwoordelijk voor de Aarde. Hoe sneller we dat inzien, des te sneller kunnen wij actie ondernemen om onze overleving als soort te verzekeren.

Ten tweede zal het de kwaliteit van leven op Aarde verbeteren door ons te voorzien van bestaansmiddelen zoals voedsel, water en energie. Dat zal in de hele wereld armoede en lijden verminderen. Verwacht wordt ook dat met een grotere toegang tot deze bestaansmiddelen er een stijging in levensduur zal zijn.

Ten derde: veel doorbraak technologieën zullen gedeeld worden om ons leven op Aarde te verbeteren. Daar kan een soort genetische versterking of nano-machinerie bij betrokken zijn dat mensen helpt langer te leven of zelfs onsterfelijk te worden. Dit zou een nieuw tijdperk voor de mensheid kunnen inluiden waar de levensverwachting onbeperkt is en de dood in onbruik raakt vanwege de wetenschappelijke vorderingen.

Een van de grootste invloeden die de Galactische Federatie op de mensheid zal hebben is het vermogen om in de ruimte te reizen. Vroeger waren mensen beperkt door technologie, maar nu zullen ze in staat zijn verre planeten te bezoeken en nieuwe grenzen te verkennen. Een ander aspect hiervan is een toenemend begrip van hoe we passen in het universum om ons heen.

Energie is een van de belangrijkste hulpbronnen op Aarde, dus is het logisch dat het in het hele melkwegstelsel waardevol is. Dit betekent dat er voor mensen een overvloed aan gelegenheden is om profijt te hebben van nieuwe vormen van hernieuwbare energie, die onze planeet voor altijd zou kunnen veranderen (en wellicht zelfs redden).

De allerbelangrijkste verandering zal de overgang zijn van een op fossiele brandstof gebaseerde energie naar een energie die onbeperkt is en geen enkele schade aan het milieu toebrengt. De Galactische Federatie heeft een energietechniek die gemakkelijk alle op fossiele brandstof gebaseerde energie kan vervangen.

Een heel interessant aspect van deze verandering is dat de hele wereldeconomie dramatisch zal veranderen wanneer we niet langer afhankelijk zijn van afnemende voorraden fossiele brandstoffen. Veel landen die in hun vooruitgang gehinderd werden vanwege hun afhankelijkheid van fossiele brandstof zullen in staat zijn tot een snelle economische groei nu ze toegang hebben tot vrije energie-technologie.

Deze nieuwe energietechnologie zal vervuiling, opwarming van de aarde en broeikasgassen elimineren. Het nieuwe systeem zal weinig invloed hebben op het milieu in tegenstelling tot fossiele brandstoffen die al aanzienlijke schade aan de planeet hebben toegebracht.

Bovendien zal het nieuwe energiesysteem gratis zijn voor iedereen en niet gecontroleerd worden door rijke en machtige geïnteresseerden die er geld mee willen verdienen. De nieuwe technologie is veel efficiënter dan de huidige, maakt het voor mensen veel goedkoper om hun huizen te verwarmen of te koelen, hun zaken te drijven en hun auto’s, vrachtwagens, treinen, schepen en vliegtuigen aan te drijven.

Nog een belangrijk voordeel is dat veel mensen niet meer hoeven te werken in fabrieken of kantoren omdat de meeste fabrieken en grote ondernemingen machines zullen hebben die automatisch taken en functies uitvoeren. Mensen die deze ondernemingen leiden zullen in plaats daarvan worden opgeleid om hun hoogtechnologische machines te repareren wanneer ze problemen geven zodat ze elke dag soepel kunnenfunctioneren.

De Galactische Federatie zal deze geavanceerde technologieën geleidelijk bij de menselijke samenleving introduceren zodat ze niet ontwrichtend zullen zijn en ze volledig geïntegreerd kunnen worden in onze economische en sociale systemen.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

A’HO
Aurora Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org