dinsdag 29 maart 2022

Het Goede Nieuws Over Karma ~ 29 maart 2022 ~ Owen Waters

Het Goede Nieuws Over Karma

Door: Owen Waters – 27 Maart 2022

Karma is heel anders dan wat de meeste mensen denken dat het is. Er is geen mysterieuze boekhouder in de hemel die je karmische balans in de gaten houdt. De Wet van Karma wordt gecreëerd door een combinatie van twee van de drie onderliggende primaire universele wetten van de Schepping.

Ieder van ons heeft een karmapatroon, dat is als een wandtapijt gevuld met een verscheidenheid van onderling verbonden energieën – in werkelijkheid een verzameling van gecreëerde gedachtepatronen – vervat in je aura. Deze patronen in je aura trekken magnetisch gelijkgestemde mensen aan en ook omstandigheden die resoneren met de patronen.

Elk individueel patroon werd gecreëerd door jouw actie, of die nu fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel was. Gewoonlijk begint een patroon met een intentie en groeit het van daaruit, met toevoeging van gevoel.

Een patroon kan ook op zielsniveau worden gecreëerd om omstandigheden aan te trekken die verband houden met je levensplan. Een deel van de menselijke ervaring is dat je jouw levensplan vergeet zodra je incarneert in een nieuw lichaam met nieuwe hersenen, maar op jouw zielsniveau van bewustzijn herinner je je jouw plan precies en onderhoud en wijzig je het voortdurend indien nodig.

Slecht karma wordt ervaren wanneer iemand slecht heeft gehandeld tegenover anderen en, op zielsniveau, de behoefte voelt om te leren door de ontvanger te zijn van dergelijk gedrag. Daardoor krijgen zij een gevoel van evenwicht, maar wat nog belangrijker is, zij krijgen medelijden met degenen die op zo’n manier lijden en zullen in de toekomst minder snel zo’n onevenwichtigheid vertonen.

Dus, karma is niet zozeer een handeling van het universum dat jouw daden als een spiegel weerspiegelt. Het is eerder een reeks aantrekkers die in jouw aura bestaan. Deze aantrekkers bestaan zolang je er behoefte aan hebt. Nadat hun doel is verkend, verlies je gewoonlijk je belangstelling voor dat soort ervaring en vervaagt het patroon.

De Wet van Karma is slechts één van de negen natuurkundige wetten die voortkomen uit combinaties van de drie onderliggende primaire wetten. Alle universele wetten staan gedetailleerd in mijn laatste e-boek, Spirituele Metafysica: Antwoorden op de Grote Mysteriën van het Leven, net als de twaalf dimensies, de twaalf gezichten van de grote chakra’s, en de twaalf niveaus van bestaan en evolutie van de ziel.

Owen Waters

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org