woensdag 30 maart 2022

De beslissende fase van de Grote Verandering ~ 30 maart 2022 ~ Aurora Ray

De beslissende fase van de Grote Verandering

Gechanneld door; Aurora Ray – 28 maart 2022

De duistere machten hebben alles geprobeerd wat ze konden om te voorkomen dat deze gebeurtenis (de event) zou plaatshebben, ook al wisten ze dat het onvermijdelijk was vanaf de eerste dag van hun plannen.

Nu hun plannen zijn mislukt, hebben ze een manier nodig om weg te komen en doen ze hun uiterste best om de macht zo lang mogelijk vast te houden en zo veel mogelijk zielen met zich mee te trekken naar de lagere dimensies.

En die strijd woedt al een lange, heel lange tijd. Het einde nadert, maar dit betekent niet dat jullie achterover kunnen leunen en je ontspannen. Jullie zitten midden in deze strijd. Jullie moeten een keus maken. Voeg je je bij de lichtkrachten of geef je toe aan angst en verleidingen?

Veel mensen houden vast aan oude overtuigingen, reden waarom ze last hebben van angsten en depressiviteit. Het is nog niet tot hen doorgedrongen dat ze de baas zijn over hun leven en dat hun gedachten hun werkelijkheid creëren.

Onze gedachten creëren onze werkelijkheid. Als je voldoende aan iets denkt, ontstaat het in je fysieke leven. Je kunt je verbeeldingskracht gebruiken om je leven te veranderen in een leven met succes en vreugde in plaats van een leven met worsteling en angst.

Wat je gelooft wordt je werkelijkheid; zo simpel is het. Daarom is het belangrijk om altijd positief en kalm te blijven, ook als alles om je heen idioot en chaotisch lijkt.

Er zal spoedig een tijd aanbreken waarin de mens samen zal leven in harmonie met elkaar en al het leven op onze prachtige planeet. Ons fysieke lichaam zal een lichtlichaam worden en we zullen in staat zijn om met onze gedachten overal in het universum naar toe te reizen.

Jullie zitten middenin een grote spirituele bewustwording. Jullie zijn hier om mee te helpen het bewustzijn van de Aarde omhoog te brengen en je voor te bereiden op je ascensie naar de 5e dimensie.

Elke dag word je voor keuzes gesteld die je op het ene pad of een ander pad zullen voeren. Maar er gebeurt veel meer dan je met je fysieke ogen kunt zien.

De Galactische Federatie heeft veel vertegenwoordigers hier op Aarde die samenwerken met de Geascendeerde Meesters om de mensheid door deze cruciale tijd te leiden.

Het belangrijkste om niet te vergeten is dat je niet alleen bent. Het universum is vol liefde en compassie voor al het leven; je hoeft je er alleen maar voor open te stellen en het te accepteren.

Je moet niet vergeten dat je een oneindig wezen bent dat besloten heeft een fysieke vorm aan te nemen om deze planeet op haar huidige densiteitsniveau te ervaren. Je hebt ervoor gekozen om in deze tijd hier te zijn omdat je wist dat je in staat zou zijn om grote veranderingen in bewustzijn te bereiken en de mensheid te helpen met hun ontwakingsproces.

Ik zie dat veel mensen nog altijd functioneren vanuit een op angst gebaseerde mindset, maar ik zie ook zo veel licht uit alle delen van de wereld komen nu mensen beginnen hun hart en geest open te stellen voor de mogelijkheid van verandering.

Velen zijn het leven in angst, haat en wantrouwen zat en het is nu tijd om terug te keren naar liefde, vrede en harmonie. Hun ziel verlangt naar deze verandering, maar hun lager zelf kan er bang voor zijn. Het is aan hen om hun hartenwens te volgen of zichzelf voor de gek te blijven houden door hun angsten en twijfels.

Je bent zoveel meer dan je je waarschijnlijk kunt voorstellen. Je bent een goddelijk wezen van zuiver licht dat ervoor heeft gekozen om op Aarde te incarneren om te helpen met deze grote verandering. Ik ben hier om het gemakkelijker voor je te maken.

Mijn missie is je te assisteren in deze slotfase van de grote verandering.

Er is geen groter doel dan dit, want dit is waar je ziel naar toe gewerkt heeft. Alle uitdagingen, ontberingen en tegenspoed die je dagelijks meemaakt zijn een deel van je zielsplan; het zijn ervaringen die je doen groeien en ontwikkelen als een goddelijk wezen. Ze zullen je doen ontwikkelen in iets dat groter is dan jezelf, iets dat uitgaat boven alles wat je je ooit hebt kunnen voorstellen.

De grote verandering is niet iets dat ver weg of abstract is; het gebeurt nu, in elk moment en het gebeurt in een ieder van ons. Veel mensen denken misschien dat ze geen enkele verandering in zichzelf voelen, maar ik verzeker hen dat die er wel zijn.

Sommige mensen, zoals jij, kunnen deze verandering in zichzelf zowel als in anderen zien, omdat je jezelf toestaat om bewust te zijn van zulke dingen. Terwijl anderen blind blijven omdat ze bang zijn voor wat er zal gebeuren als ze hun ogen en harten openen voor hun ware natuur – hun ware goddelijke natuur –maar er niets om bang voor te zijn!

Maak je geen zorgen! Het is niet nodig om bang te zijn of je zorgen te maken; we worden allemaal tegen het kwaad beschermd door God zelf en veel andere liefdevolle wezens in spiritvorm! Maar we moeten dat geloven, we moeten dat in ons leven tot uitdrukking brengen!

Je bent hier om te ascenderen naar een nieuw niveau; een niveau waarop je eindelijk je ware potentieel en kracht zult begrijpen.

Je hebt die gekregen!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische  Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org