maandag 28 maart 2022

KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL Maandag 28 maart 2022 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS ASCENSIE JOURNAAL
Maandag 28 maart 2022

RIEMEN VAST***HERE WE GO AGAIN****SUPERLIGHT INCOMING***EXTREME ZONNE ACTIVITEIT MET GROEIENDE ZONNEVLEKKEN DIE BREDER ZIJN DAN DE AARDE***

***MEGA ZONNEPLASMAGOLVEN VAN HOOG VIBRATIONEEL LICHT STROMEN GAIA BINNEN MET KRACHTIGE DNA UPGRADES EN CELLULAIRE TRANSFORMATIES EN TRANSMUTATIES***

***ZONNEWINDSTROMEN KP 2- 4 MET WINDSNELHEDEN VARIEREND VAN 500-600 km/sec BLAZEN ONZE AURALAGEN SCHOON-GEEFT VERHOOGDE ASCENSIEKLACHTEN-MISSELIJK-DIZZY-OVERPRIKKELING VAN HET ZENUW-EN ORGAANSTELSEL-VERMOEIDHEID***


HOGER HARTACTIVATIE VERBINDT ONS MET HET KRISTALLIJNEN ETHERISCH LICHTLICHAAM ***GEEFT STEKENDE PIJNSCHEUTEN BORSTWEEFSELS WAAR HEEL VEEL VERVUILDE LYMFE LIGT OPGESLAGEN EN DOOR DE DRUKGOLVEN VRIJKOMT-DRUK OP HET BORSTBEEN-GRIEPERIG-VERHOOGDE VERMOEIDHEID-HART RITMESTOORNISSEN-HOGE ADEMHALING-BENAUWDHEID-DRUK OP NEK-SCHOUDERS-SCHEDEL-PANIEK-STRESS-DIZZY-MISSELIJK-GEVOEL IN VELE WERELDEN TEGELIJKERTIJD TE ZIJN EN DE CONTROLE TE VERLIEZEN***

Onze aura=blauwdruk= 5e chakra/5e dimensie wordt nu schoon geblazen oiv deze zeer intense krachtgolven, het blaast onze lymfe=levenswater schoon en hierbij komt de vervuilde en gestagneerde ego pantser los [maaggebied tot aan je hart] en in ons bewustzijn als een ware modderstroom. Hier ga je doorheen alvorens de stroom helder wordt , helder als kristalwater en kristalfrequenties! Je afstemmen op 3D maakt je nu doodongelukkig, steenkoud, onrustig en misselijk.

Wederom een SUPER MEGA INSTROOM aan hoogfrequente lichtgolf frequenties stromen onze aura binnen [ immuunsysteem= lymfe oftewel levenswater], drukken vervolgens op onze huidpunten, doorboren onze perifere zenuwkanalen[meridianen] en duwen de verstopte zenuwkanaaltjes richting de 2 hoofdkanalen= je linker en rechter hoofdkanaal aan weerzijden langs je wervelkolom en verbonden met je linker en rechter hersenhelften oftewel je verstand en emo/gevoel gebaseerd op 3D energie van angst, schuld, schaamte etc=overleven dus. Ook wel de reptielhersenen genoemd.

In het midden [centraal kanaal of je centrum van deze 2 helften zit het verstopte energiekanaal die loopt vanaf je perineum [start vanaf topje geslachtsorganen en eindigt in je 3e oog, je intuitie kanaal! Hij raakte in onze kinderjaren verstopt toen we gingen overleven volgens de waarden, normen van onze opvoeders en zogen hun angsten=schaduwenergie op omdat we als kind nog zo open stonden. Onze intuïtie werd een instinct om te overleven in 3D van macht en onmacht.

Nu mogen we al deze vastgezette en gestagneerde energie loslaten, afvoeren en zuiveren . Je gaat hierbij letterlijk door de shitstroom heen= je darmen doorbloeden nl je hele lichaam, zenuwstelsel en hersenen. Het is verbonden aan je kinderbrein! En je darmen hebben een directe verbinding met je huid en niet goed verteerde, verwerkte emoties uit je kindertijd worden door de darmen onderhuids opgeslagen. Je ego pantser bestaat uit een filmlaagje van slijm in de darmen en vlak onder de buikhuid gelegen.

Door het binnenkomende hoogfrequente licht via onze aura en vervolgens via onze huid worden onverwerkte patronen en personages aangeraakt en daardoor geactiveerd [doorbloedt]en duwen deze situaties nu naar de 2 hoofdkanalen om ons bewust te worden waar het mee te maken heeft en welke gedachten en overtuigingen we over onszelf hebben gekregen in onze kindertijd. Een negatief en vervormd zelfbeeld en negatieve gedachten over onszelf. In de buitenwereld trek je deze gelijksoortige personages en situaties nu naar je toe als een magneet! Let maar eens goed op wat je aantrekt aan situaties en personen!

Hoe kreeg jij aandacht van je ouders, wanneer stopten ze even met hun dagelijkse rompslomp en gaven jou aandacht=energie?

Alles wat niet in licht en liefde is zal zichtbaar worden. Deze krachtige frequenties golven op en neer in en om ons heen, van boven naar beneden, van links naar rechts en vice versa.

Onze Thymusklier wordt weer doorbloedt nadat het vanaf onze 12e jaar verschrompelde en de vecht-vlucht of bevries hormonen de dienst gingen uitmaken. De Thynus is onze jeugdklier die ons goed beschermde en we volledig verbonden waren met het licht via een actief doorstromende lymfesysteem oftewel levenswater, lymfe doorspoelt alle weefsels en cellen en ruimt toxinen op door ze onschadelijk te maken in de lymfeknopen. De stroming van lymfe is verbonden aan onze ademhaling!

Echter door de pijnen die we opliepen in onze kindertijd hebben we onze ademhaling ingehouden om zo de pijn te hanteren en af te weren, de pijn verhuisde/verplaatste zich naar het onderbewuste waar veel ruimte was om de kwetsuren op te slaan als een soort bergplaats. Nu mogen we oiv dit intense licht de kwetsuren op ruimen, ze komen aan de oppervlakte van ons bewustzijn en houden je een spiegel voor!

Totdat je jezelf herkent hoe je was en hoe je reageerde/gedroeg vanuit deze kwetsuren puur om te overleven in de 3e Dimensie vanuit onze linkerhersenhelft.

Onze intuitie was gebaseerd op angst ipv liefde. Angst vernauwt letterlijk je bloedvaten en zo hopen de afvalstoffen zich in je lichaam op totdat die afvalstoffen een onderhuidse= onbewuste= muur vormden. Als een enorme weerstand ervaar je deze muur, een weerstand in jezelf om je te beschermen.

Deze weerstand wordt nu doordrenkt met lichtimpulsen en lichtgolven om deze weestand in je af te breken en op te lossen. Wanneer lukt dat dan? Als je niet langer vecht of vluchten gaat in aanval, verdediging of aanklagen, beschuldigen, bekritiseren, veroordelen etc. Dan ruim je niet op maar wordt je weerstand=muur alleen maar sterker.

Je kunt pas opruimen als je je durft over te geven aan al wat is zodat de kwetsuren letterlijk genezen=helen kunnen. Pijn is een signaal dat je niet in balans bent met jezelf, dat je aandacht niet bij jezelf is maar ergens buiten jezelf, dan geef je je energie weg en heel je niet.

In de 3e Dimensie waren we nog zo bezig met alles buiten ons verantwoordelijk te houden voor ons welzijn, geluk, succes. Onze ego zoekt altijd afleiding in de buitenwereld om maar niet geconfronteerd te worden met zijn leegte en pijn van onvervulde kinder behoeften.

In dit ascensie/descensieproces worden we wakker geschud/getrild en afleiding geeft nu onmiddellijk reactie in de vorm van lichamelijke klachten en wijst ons erop naar binnen te keren!
We worden dieper en nog veel dieper moeder aarde ingedrukt, zoals je een zaadje diep in de grond poot [starseeds]. Om diep in de aarde weer verbonden te worden met het moederkristal en haar frequenties.

Dit geeft uitlijnen [op juiste spanning brengen van je gevoelssnaren] van ons heiligbeen [mn vh linkerbeen= aarde] en nek [chakra 2 en 5]; de zenuwkanalen worden daar diep gereinigd en de "'energiekoorden"" stoten veel aangeplakte oude energie los uit de cellen en komen terecht in het weefselvocht.

Gevolg; rillen, trillen, shaken, beven en ijskoud worden, extreme moeheid, snotterig, pijn in hoofd , nek, schouders, onderrug en stuitje oiv de krachtige lichtgolven=cranio sacraal ritme. We worden letterlijk door de donkere duistere aarde heen geduwd. Het lymfe is ons geestelijk water en oude geesten [entiteiten=lymfeknopen en poriën] die vanuit de 3e dimensie leefden [oude zelven] worden losgeweekt om als een magneet naar de oppervlakte van je huid getrokken te worden waar ze vervolgens de vormen, figuren en denkpatronen tijdelijk aannemen zodat je ze herkent, erkent en .integreert = heel zijn.

Je emotioneel oftewel astraal lichaam raakt nu vervuild van dit oude gestagneerde lymfe=lymfedetox en kan het gevoel geven van hevige angst en paniek alsof er een zwaar doodskleed over je fysieke lichaam heen valt. Nu voel je de zware last die je met je meedroeg en had te overleven als kind=3D=ego=verstand= mentale zijkwabben.

Drukgevoelens op de borst; dit wordt veroorzaakt door de grote borstbuis die lymfe vervoert [ductus thoraricus] en vlak onder je borstbeen ligt. Als deze gaat stromen=oud zeer dat vrij komt, dan geeft dit een uitdrukkend en duwend gevoel vlak onder je borstbeen., maar ook pijnlijke okselklieren mn de linkeroksel en opgeblazen en stekende borsten die daar tijdelijk de vrijgekomen vervuilde lymfe opslaan!

In versneld tempo breken deze mentale muren nu af, het doek valt en de sluiers worden opgetild. Vele gedachtenvormen aan slachtofferschap komen naar de oppervlakte van je huid. Ze voelen zwaar en vermoeiend aan als een zware last[=stofwisseling vol afvalstoffen] Activatie van oud zeer en vooral van de bijbehorende emoties die je als kind niet kon uiten en daardoor werden ze verdrongen uit je bewustzijn[4e dimensie, chakra 4] naar het onderbewuste= onderlichaam=heiligbeen.

Dit gebied wordt nu heel gevoelig en gereinigd o.i.v de fotonen energie die we via onze voetzolen omhoog trekken [chakra 3]. De wortels van onze jeugd/kinddrama mogen gezuiverd worden!

Veel pijn en drukgevoelens van het stuitje met brandende en jeukende pijnen rond perineum o.i.v activatie kundalini energie, pijnlijk heiligbeen, benen, stramme en stijve heupen = gebied van de opgeslagen trauma"s uit vele generaties en levens.

De energiekoorden [zenuwportalen] worden gereinigd en op juiste spanning gebracht en zo losgemaakt/getrild/geschud/ van de 3D generaties van macht, onmacht, misbruik, schuld en schaamte.
DNA geheugens komen vrij uit de cellen en dit geeft veel herinneringen en ervaringen die veelal niet eens van onszelf zijn geweest maar die we overgenomen/opgezogen hebben van onze [voor]ouders.

We doorleven deze ervaringen alsof ze van ons zelf geweest zijn om ze daarna los te laten en ons langzaam te verbinden met ons 12 strengig DNA waarbij mededogen en compassie geboren worden voor alle levens en generaties.

We nemen onze heilige plek weer in en halen flink de bezem erdoorheen; grote bloed en lymfedetox die ons zuivert van oude niet ontwaakte geesten=entiteiten.

Dimensionele tijdsverschuiving. Dit kan aanvoelen alsof je je gevoel voor zwaartekracht verliest en op momenten niet weet waar je nu bent in deze dimensie. Velen geven aan dat zij zich op momenten erg vreemd en raar voelen en dit niet kunnen plaatsen. Of het tegelijkertijd waarnemen van toekomst en verleden.

SYMPTOMEN Hoofdpijn, vermoeidheid, diepvrieskou, rillen, trillen, voorhoofd- nek en schouderpijn, hevige felle pijn tussen schouderbladen, drukhoge benauwende ademhaling, onrust, stress, pijnklachten aan de pezen en ligamenten, pijn benen en voeten, opvliegers, stram en stijf,, hartritmestoornissen, emotionele disbalans, grieperig, zeer gevoelige ogen, immens verdrietig ziel die gaat aarden en die niet leven kan in 3D van het ego, drukklachten mn op de borstkas en wervelkolom mn onderrug, druk op de maag, overbelast zenuwstelsel en vertraagde spijsvertering. Zeer gevoelige en het snel vollopen vd lymfeklieren mn liezen, hals, oksels, borst, buik= lymfe detox etc

TIP Magnesium oil spray kalmeert de verkrampte nervus vagus
Kalmering van de nervus vagus die nu zo enorm onder druk staat en verkrampt raakt door de grote hoeveelheden aan afvalstoffen en vervelende klachten geeft als hartkloppingen, stress, angsten, paniekaanvallen.
Magnesium oil spray helpt geweldig als 1 e hulp bij ascensie klachten.
Spray in je hals ter kalmering van de nervus vagus.
Werkt ook supergoed voor je handpalmen om daarna geweldig jezelf te kunnen magnetiseren. Super enthousiast!
Kijk maar eens op www.naturalupgrade.nl voor de uitleg en werking.

Ik kreeg deze spray van Nicole toegezonden en gebruik hem en gelijk resultaat tijdens deze heftige dagen en ook gelijk goed geaard erbij.

***Een enorme stampot Ik vlieg geestelijk heel hoog=zalig vertoeven en heb heel veel pret vooral, lichamelijk nog moe, snotterig, stram en stijf en de zwaartekracht enorm gaan voelen alsof ik als GODZILLA wedergeboren wordt Voeten bij het opstaan in de Feetcare helpt me prima te aarden en mijn voeten worden superzacht

Marjolein Ingrid Soulpursang