donderdag 31 maart 2022

Morning Messages: Het Team – Hart Portaal ~ 31 maart 2022 ~ Peggy Black

Het Team – Hart Portaal

Gechanneld door: Peggy Black – 30 Maart 2022

Het hart is het denkorgaan van jouw menselijke vorm, het heeft werkelijk de leiding.

Het energetische veld van de hartmatrix is veel sterker en uitgebreider dan dat van de energetische matrix van de hersenen. Jullie mentoren en avatars hebben dit gedurende vele levens onderwezen.

De mens heeft lang geleden geleerd zijn hartcircuit af te sluiten of te beschermen. Dit is de belangrijkste disfunctie op jullie planeet en de belangrijkste bron van ziekte.

Wanneer het hartcircuit beschermd is, ontstaat er een energetische lus. Er is een gedachteschild dat het binnenkomen of uitgaan van energie filtert of bewaakt op een meer afgeschermde manier. De mens heeft de hersenen, de programma’s en de overtuigingen toegestaan om het hartcentrum te bewaken en te beschermen. Deze programma’s/overtuigingen sluiten je af en verdoven je reacties op de boodschappen en begeleiding die van en naar dit hartcentrum gaan.

Deze overtuigingen over het beschermen van het hartcentrum worden energetisch doorgegeven van ouders op kind. Een kind leert van zowel de onuitgesproken als de gesproken boodschappen over gekwetst worden, of vrij en gemakkelijk liefhebben, wat veilig of onveilig voelt, wie te vertrouwen of niet te vertrouwen.

Er zijn de wonden die van generatie op generatie worden doorgegeven. Er zijn de wonden binnen de familiedynamiek van dit leven. Er zijn de wonden die ieder mens persoonlijk heeft ervaren terwijl hij zich in deze belichaming bevond.

Het hartcentrum is jullie poort. Het is jullie poort. Het is belangrijk voor de mensheid om te beginnen met het helen van de wonden die hun hart met zich meedraagt. Het is essentieel om de planeet te helen, één hartslag per keer, één mens per keer.

Dit is de verantwoordelijkheid van ieder mens op persoonlijk niveau, genetisch niveau en mondiaal niveau, om de gewonde patronen binnen de hartmatrix te helen. De mensheid stapt in een geheel nieuw paradigma waarin het denkende hart geëerd, heel en verbonden zal zijn met de andere hartmatrixen.

Het hartportaal is ontworpen om te dienen als de poort naar de sterren, waardoor de energie van de goddelijke bron naar buiten kan stromen in jullie werkelijkheid.

De belangrijke hulpmiddelen bij het helen en harmoniseren van jullie hartportaal zijn de trillingen van vreugde, dankbaarheid en waardering. Het is de kracht van deze vibraties die het hartcentrum/hartportaal in staat stelt te helen van alle gedragen wonden.

Het is het dienstbaarheids-werk dat ieder mens gevraagd wordt te verrichten voor de heelheid en heling van het hartcentrum van de mensheid, want wanneer mensen leven vanuit een open en geheeld hart, weten en voelen zij zich verbonden met elkaar.

©2006 Peggy Black Alle rechten voorbehouden. U mag deze boodschap delen en verspreiden zolang er niets aan veranderd wordt, u de auteur vermeldt en deze copyright-vermelding en het webadres vermeldt: https://morningmessages.com/

Deel vrijuit, geef door, blijf in je vreugde, dankbaarheid en waardering.

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org