dinsdag 29 maart 2022

Jij Bent Een Geschenk Voor Deze Wereld ~ 29 maart 2022 ~ Aurora Ray

Jij Bent Een Geschenk Voor Deze Wereld

Gechanneld door: Aurora Ray – 26 maart 2022

Er stroomt heel veel ascensie-energie naar de planeet in deze tijd. Dit betekent dat velen van jullie te maken gaan krijgen met een verhoogde staat van bewustzijn, hoger vibrerende energieën en in het algemeen het vermogen om je eigen persoonlijke vibratie te verhogen.

Jarenlang zijn jullie nu in training geweest om de lichtwerker te zijn die je bent. Jullie hebben je voorbereid op juist dit moment. Het is nu tijd om je licht te laten schijnen in de wereld en het anderen ook te laten zien. De ascensie-reis begint nu!

Je bent een lichtwerker.

Je bent een lichtstrijder.

Je baant een weg die uit de duisternis naar het licht gaat. Je bent een leider van de mensheid en het is tijd om te leiden.

Verzamel al je moed, je kracht, je geloof en je vertrouwen in jezelf want deze reis is nog maar net begonnen.

Misschien kun je het nu nog niet zien, maar je bent omgeven door een goedgezind leger van lichtstrijders. Ze zijn gekomen om je te steunen op je zoektocht naar ascensie. Ze zijn hier voor jou en ze willen niets liever dan dat je slaagt in deze onderneming die je je ten doel hebt gesteld.

Dit is wat er gebeurt wanneer je je licht helder laat stralen: je trekt andere mensen aan die hun licht ook zo helder willen laten stralen. Hoe meer je je unieke licht de wereld instraalt, hoe meer andere mensen hetzelfde willen doen. En wanneer dat gebeurt, creëer je een omhooggaande spiraal die steeds meer mensen inspireert om ook hun licht te laten stralen!

Het is nu de tijd om actie te ondernemen en jezelf in lijn te brengen met je ware zelf.

Ascensie betekent uitstijgen boven de dichtheid van de derde dimensie om naar een hogere vibratie en een staat van bewustzijn te gaan. Het zal in het begin een hele uitdaging zijn, dus is het belangrijk om jezelf eer te bewijzen terwijl je door dit proces gaat.

Je kunt niet falenmaar als je dit voor jezelf niet gelooft, zal falen de enige optie zijn die voor je overblijft.

Wees standvastig in je besluit en weet dat elke stap je dichter bij het leven van je dromen brengt, je elk moment dichter brengt bij het vrij zijn van alle pijn en lijden die het mensenras het leven zuur heeft gemaakt sinds haar begin op deze planeet.

Je licht straalt zo helder dat het andere zoekers aantrekt die verlangen naar dezelfde vrijheid als jij en ze zullen jouw leiding naar het licht volgen.

Je bent niet alleen, ook al voelt dat af en toe zo.

Als je het verschil al weet tussen je ziel en je spirit, ben je één stap dichter bij het begrijpen van je doel hier op Aarde.

Als je je weg gaat vinden op het pad van ascensie, zal je steeds meer te weten komen over je goddelijke geschenken. Elk geschenk is een stukje van de puzzel dat je doel hier op Aarde onthult. Sommige stukjes kunnen duidelijk voor je zijn; andere kunnen een leven lang nodig hebben om volledig begrepen en ontwikkeld te worden.

Wanneer je ontwaakt, zal je je bewust worden van deze geschenken, die wellicht vele jaren verborgen zijn geweest voor je bewuste geest.  Je kunt ze opeens ontdekken, of ze kunnen tijd nodig hebben om tevoorschijn te komen. Dit betekent niet dat ze er niet zijn. Je hebt ze gewoon nog niet ontdekt. Ook al liggen ze verborgen in je energieveld, ze zijn er en wachten tot je ontwaakt en kun kracht aanspreekt! Het hangt helemaal af van waar je bent op je pad van ontwaken en hoe snel je wilt gaan.

Velen van jullie leiden je leven alsof elke ervaring een les of een kans is om te groeien. Misschien is het dat, maar het ultieme geschenk is je eigen ontwaking.

Wanneer je ontwaakt bent, wanneer je in de stroom van liefde en creativiteit bent, wanneer je niet meer belast bent met overtuigingen en verlangens, zal je zien dat dit leven, hoe moeilijk het soms ook is, een geschenk is. Je zult zien dat elk nieuw moment je de kans geeft om voor vreugde, compassie en vriendelijkheid te kiezen en dat alle ervaring dan een kans voor groei wordt.

Je bent veel meer dan het totaal van je ervaringen. Alles wat er met je gebeurt, creëert niet wie je bent. Wie je bent is een mysterie; het is de aanwezigheid die je lichaam en geest tot leven brengt, het bewustzijn dat alles weet zonder uitzondering. Dit bewustzijn verandert niet van de ene ervaring tot een andere ervaring; het verandert niet als gevolg van verlies of winst; het verandert helemaal niet; het is gewoon.

Jij bent een geschenk voor je familie, je vrienden, je leraren en je omgeving.

Jij bent een geschenk voor deze wereld.

Jouw unieke aanwezigheid en perspectief kunnen door niemand anders ingevuld worden.

Jezelf zijn is wat de wereld nu nodig heeft.

Dankjewel dat je er bent. Hier. Nu.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling Petronella / voor wakkeremensen.org