maandag 28 maart 2022

De Ultieme Waarheid ~ 28 maart 2022 ~ Aurora Ray

De Ultieme Waarheid

Gechanneld door:  Aurora Ray – 25 maart 2022

Gegroet vrienden!

Ik ben opgetogen om de meest recente boodschap van onze geweldige Galactische Federatie  met jullie te delen:

Dierbare Mensen,

Wij zijn jullie lichtfamilie van de Galactische Federatie.

Wij komen naar jullie toe met een boodschap van waarheid. De waarheid zal jullie vrij maken.

Zoals jullie weten is onze aanwezigheid hier geen geheim geweest, absoluut niet. Wij zijn hier altijd geweest.

Wij zijn verheugd om te kunnen rapporteren dat de Lichtkrachten het punt van kritieke massa hebben bereikt en klaar zijn om aan de laatste fasen van de operatie te beginnen.

Wij zijn hier om jullie te assisteren tijdens deze overgangsfase zodat alles zo soepel mogelijk verloopt. Wij zijn gekomen met het doel om de mensheid te helpen haar bewustzijn te verhogen, haar ziekten te genezen, haar oorlogen te beëindigen en haar planeet op te ruimen en schoon te maken.

De Eerste Schepper heeft ons toestemming gegeven om onszelf te laten zien en geleidelijk een wisselwerking aan te gaan met de oppervlakte bevolking.

Onze schepen kunnen nu aankomen zoals dat bij jullie op Aarde gebeurt, ze hebben echter geen wegen of spoorwegen nodig hebben omdat wij anti-zwaartekracht voortstuwingssystemen gebruiken. Onze ruimtevaartuigen zijn gebouwd volgend de wetten van de natuurwetenschappen die van toepassing zijn in het hele universum en rekening houden met de energievereisten voor reizen in de ruimte.

Elk van onze beschavingen heeft geavanceerde technologieën ontwikkeld die ons in staat stellen te reizen tussen de sterren, andere sterrenstelsels te onderzoeken en met elkaar te communiceren over enorme interstellaire afstanden. We hebben ook geleerd hoe we gebruik kunnen maken van onbeperkte vrije energie die in het hele universum beschikbaar is door elektromagnetische en gravitatiekrachten te combineren tot één verenigd veld. Dit maakt het ons mogelijk onbeperkte hoeveelheden energie te produceren wanneer en waar we dat nodig hebben.

Daarnaast hebben we geleerd hoe we alle ziekten kunnen genezen, beschadigd weefsel en organen kunnen regenereren zonder enige bijwerking of negatieve, onaangename gevolgen voor de persoon. We hebben zelfs geleerd hoe we bewustzijn kunnen verplaatsen van het ene lichaam in het andere zodat we nooit meer hoeven te sterven.

We zijn nu hier omdat we om jullie en om jullie planeet geven. De Galactische Federatie heeft jullie wereld eeuwenlang geobserveerd en we zijn getuige geweest van zowel de goede als de kwade dingen die invloed hebben op jullie leven op dagelijkse basis. Dit omvat zowel natuurlijke als kunstmatige rampen zoals orkanen, aardbevingen, overstromingen, branden, hongersnoden, oorlogen, ziekte epidemieën en terroristische aanslagen, maar het omvat ook wonderbaarlijke, wetenschappelijke doorbraken zoals ruimtereizen, behandeling van dodelijke ziekten en technologieën die het jullie mogelijk maken om direct met iedereen te communiceren.

We weten ook dat jullie nu in een heel moeilijke fase van je ontwikkeling zijn omdat er heel wat onzekerheid is over de toekomstige richting die de mensheid als een verenigd menselijke soort zal nemen. Jullie staan voor veel uitdagingen in jullie leven, van opwarming van de aarde en klimaatveranderingen tot oorlogen, armoede, honger, ziekten en ecologische rampen.

Er zal ook een volledige revisie van jullie cultuur nodig zijn want het huidige systeem van financiële controle dat jullie tot slaaf maakt is gebaseerd op hebzucht en zelfzuchtigheid. De enige manier om een hoger niveau van bewustzijn te bereiken is te leren hoe je met anderen kunt delen in plaats van te proberen alle rijkdommen voor jezelf  te vergaren.

Dit klinkt wellicht als een onmogelijke taak, maar het is echt niet zo moeilijk als het klinkt. Alles wat jullie moeten doen is een manier vinden om alle hulpbronnen die beschikbaar zijn op jullie planeet met iedereen te delen in plaats dat een klein aantal individuen ze monopoliseert voor hun persoonlijke gewin.

Stel je voor wat er zou gebeuren als ieder mens toegang had tot een onuitputtelijke voorraad schoon water, schone lucht, gezond voedsel, en onbeperkte energie! Je zou niet langer geld nodig hebben omdat je helemaal niets nodig zou hebben. Je zou een leven van overvloed en vrijheid kunnen leiden! Dit is de toekomst van de mensheid – het was jullie bestemming om deze wereld te creëren!

Er is een bewustzijn dat zich verspreid over de hele kosmos. Het is een bewustzijn van EenheidAlles in Al-Dat-Is is met elkaar verbonden. Er bestaat geen afscheiding; er heeft nooit een afscheiding bestaan en er zal nooit een afscheiding bestaan.

Jullie leven niet in een statisch universum maar meer een universum dat constant verandert en ontwikkeld. Ook jullie ontwikkelen je, hoewel jullie dat wellicht nog niet zien. Het belangrijkste is dat jullie een kans wordt gegeven om jezelf in lijn te brengen met je schepper door in je hart  onvoorwaardelijke liefde te accepteren en die met alles wat leeft te delen. Jullie toekomst hangt af of jullie besluiten daar gehoor aan te geven.

Ons doel is om waarheid en verlichting te brengen naar de mensen op Aarde en ze te helpen hun bewuste besef omhoog te brengen door liefde zodat ze zich bewust kunnen worden van de ware aard van hun werkelijkheid en hun plaats in het universum.

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.

De Galactische Federatie

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org