maandag 28 maart 2022

Onbevreesd In Het Onbekende Stappen ~ 28 maart 2022 ~ Vidya Frazier

Onbevreesd In Het Onbekende Stappen

Bron: Vidya Frazier – 23 Maart 2022

Voel je de laatste tijd een vreemde verschuiving in jouw gevoel van werkelijkheid? Voelt jouw uiterlijke wereld nog vreemder aan dan anders? Misschien voel je jezelf griezelig heen en weer schuiven tussen twee verschillende werelden?

Als je een van deze gewaarwordingen hebt, ben je niet gek. Er zijn werkelijk twee werelden binnen onze werkelijkheid nu, en je schuift er heen en weer tussen. De 3D-wereld is aan het afbrokkelen en vervagen, en de 5D-wereld begint te verschijnen.

Hoewel dit in de uiterlijke wereld op dit moment nog maar vaag te zien is, wordt deze overgang van de ene werkelijkheid naar de andere steeds duidelijker binnen de innerlijke werelden van de mensen. Wat vroeger slechts een smalle bandbreedte was van hoge 5D energie die voor ons beschikbaar was, heeft zich nu uitgebreid tot een veel grotere opening naar een nieuwe werkelijkheid. En die verschilt enorm van de werkelijkheid die wij allen gewend zijn.

Het ontdekken van de nieuwe werkelijkheid

Als je echt in jezelf kijkt en de energieën voelt die door jouw lichaam stromen, kun je misschien zien hoe deze nieuwe werkelijkheid zich in je opent. Je kunt ontdekken hoe jouw vertrouwde 3D-zelf steeds sneller aan het verdwijnen is – en iets anders, veel grootser, veel onkenbaarder, aan boord komt.

Aan de ene kant kun je soms het gevoel hebben dat je in een veel vrijer bewustzijn aan het verschuiven bent, en daar ongelooflijke vreugde over ervaren. Je voelt je verruimd en krachtig, alsof alle mogelijkheden in een nieuwe en opwindende toekomst voor je beschikbaar zijn. Verlevendigende ervaringen duiken op, soms op magische wijze uit het niets. Overal waar je je wendt verschijnen nieuwe mensen met wie je onmiddellijk een band krijgt.

Aan de andere kant kunt je soms ook nog meer verwarring ervaren dan gewoonlijk. Misschien voel je een gevoel van leegte, een verveling, of een prikkelbaar ongeduld over alles. Je voelt dat jouw leven op de een of andere manier vervaagt. Je draagt een gevoel van dode energie met je mee: er is geen opwinding, passie of enthousiasme meer over alles waar je bij betrokken bent.

Of, erger nog, je beseft misschien dat oude, onafgewerkte zaken die je nooit helemaal onder ogen hebt gezien of opgelost, nu helemaal voor je liggen en om een oplossing vragen.

Misschien is de term “kwantumsprong naar 5D” je eindelijk duidelijk. De verschuiving naar 5D is geen eenvoudige volgende stap in jouw spiritueel ontwakingsproces. Het is een monumentale sprong die soms onmogelijk lijkt om te maken.

Onbekend terrein

Inderdaad, bij het nemen van deze kwantumsprong, kunt je je op volkomen onbekend terrein bevinden. Je beseft dat je een pionier bent in de wildernis van het Onbekende. Als je je kunt verplaatsen in jou liefde voor het avontuur, kan de ervaring spannend, zelfs opwindend aanvoelen. Maar op andere momenten kan dit onmogelijk zijn. De verschuiving die plaatsvindt kan ronduit eng aanvoelen, omdat zij zo onbekend en onvoorspelbaar is.

Het vergt vaak een enorme hoeveelheid moed en geloof om gewoon te blijven opdagen en elke dag vooruit te stappen in een gloednieuwe, onbekende werkelijkheid.

Je moet er vast van overtuigd zijn dat de Bron je zal leiden, bij elke stap die je zet, en je veilig en zeker zal blijven houden, wat er ook gebeurt op het pad dat je nu bewandelt. Het lijkt misschien alsof jouw geloof nog nooit zo op de proef gesteld is.

Uw 3D bagage laten vallen

Het kan nuttig zijn te weten dat jouw verdere reis naar deze nieuwe wereld veel soepeler zal verlopen als je kijkt welke 3D-bagage je nog met je meedraagt. Het is belangrijk te begrijpen dat je alles moet laten vallen wat je niet mee kunt nemen naar deze nieuwe hogere-frequentie werkelijkheid van 5D.

Hou je bijvoorbeeld nog vast aan ongezonde gewoonten of verslavingen? Bent je slaaf van bepaalde dingen – misschien jouw apparaten of het internet? Zit je misschien in een belangrijke relatie die je in een lage vibratie houdt?

Misschien hou je vast aan overtuigingen over gebrek – een gevoel dat je altijd meer geld nodig hebt dan je hebt – of dat er niet genoeg liefde in jouw leven is – of dat jouw lichaam een ziek lichaam is.

Hoewel deze overtuigingen op het ogenblik misschien gebaseerd zijn op wat waar is in jouw leven, zijn het geen overtuigingen die met je mee kunnen gaan naar 5D. Zij moeten duidelijk gezien worden en bewust losgelaten worden.

Het is belangrijk om er niet met anderen over te blijven praten, tenzij het absoluut noodzakelijk is. Doe je best om er geen beslissingen op te baseren, of er in depressie of wanhoop over te vervallen. Probeer op alle mogelijke manieren jouw leven te leiden alsof deze overtuigingen je niet meer leiden.

Sterker nog, als er dingen, relaties of situaties in jouw leven zijn die je gewoon geen vreugde meer schenken, dan kunnen die je ook zwaar op de maag liggen en je tegenhouden. Alles wat op de een of andere manier niet goed voelt, kan iets zijn dat achter je gelaten moet worden.

Heel belangrijk is dat, als je ze nu niet laat vallen, het waarschijnlijk is dat ze uiteindelijk gewoon van je weggenomen zullen worden, omdat jouw hoger bewustzijn ze niet langer kan verdragen. Het kan dus gemakkelijker zijn als je nu het heft in handen neemt en de beslissingen neemt die je moet nemen om van hen af te stappen.

Wijd open veld van nieuwe mogelijkheden

En toch hoeft deze verschuiving die je maakt niet helemaal moeilijk en beangstigend te zijn. Als je goed kijkt, kun je ook gewaarworden dat er een wijd open vergezicht voor je ligt op jouw pad. Het is een uitgestrekte ruimte die op dit moment nog leeg is – maar hij is gevuld met licht, helder, en zeer uitnodigend.

Het is jouw nieuwe 5D werkelijkheid, die op je wacht om er leven in te brengen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden van wat er in deze ruimte gecreëerd kan worden. Kijk of je je op deze verlichte ruimte kunt afstemmen en haar op de een of andere manier voor je op het pad kunt voelen. Hoe voelt het en hoe ziet het eruit?

Als je het voor het eerst gewaarwordt, zul je misschien onmiddellijk de neiging hebben om het te willen vullen met beelden in jouw verbeelding van alle dingen, mensen en situaties waar je naar verlangd hebt. Maar pas op dat je dit niet doet. Verbeeld je er op dit moment niets bij, of je zult er alleen maar al jouw oude behoeften en verlangens in stoppen die je had op grond van een gevoel van gemis dat je ervaren hebt toen je in jouw 3D-wereld leefde.

Kijk in plaats daarvan of je je gewoon kunt concentreren op het gevoel van dit nieuwe vergezicht dat voor je ligt en de vreugde die je ervaart – en zie wat er gewoon in begint te verschijnen. Hoe zou het voelen als je werkelijk alles had wat je wilde hebben? Hoe zou een gevoel van vervulling voelen, en een gevoel van veilig, geliefd en gewaardeerd te zijn?

Ervaar de vreugde om je dit voor te stellen. Voel in hoe het voelt om de allerbeste versie van uzelf te kunnen zijn – waar je de meest krachtige, gelukkige en vervulde bent die je ooit zou kunnen zijn, terwijl je doet waar je het meest van houdt.

Stel je voor hoe het zou zijn als je helemaal van jouw leven en jouw relaties zou houden. Hoe zou het leven zijn als je een voortdurende en volledige verbinding met de Bron en met het hele leven zou ervaren?

Sta de Bron toe jouw nieuwe werkelijkheid te vullen

Het is dit proces van het volledig ervaren van vreugde en het gevoel dat je alles hebt wat je ooit zou willen, dat zal beginnen een leven te scheppen dat gevuld is met wat nodig is om dit tot stand te brengen. je hoeft niet te beslissen hoe dit allemaal gaat gebeuren – voel gewoon het gevoel dat het allemaal al aanwezig is. Als je dit nu zo veel mogelijk kunt voelen, zal dat jouw reis naar 5D versnellen.

Kijk dan wat er gebeurt terwijl je eenvoudigweg de Bron toestaat jouw nieuwe Realiteit in te vullen. Blijf in het moment; maak plannen als dat nodig is, maar blijf flexibel en vloeibaar. Er kunnen je wonderlijke verrassingen te wachten staan.

Wees je ervan bewust dat de tijdlijnen verschuiven, soms dagelijks. Wat oorspronkelijk vandaag zou plaatsvinden, kan al veranderd zijn. Kijk om te zien welke nieuwe gebeurtenissen of situaties zich voordoen om je in een nieuwe richting te wijzen. Vertrouw erop dat de Bron je precies zal brengen wat je nodig hebt in precies de juiste timing.

Als je goed kijkt, zul je merken hoe jouw pad steeds smaller wordt, en dat de keuzes die je moet maken steeds minder worden. Je zult zien hoe het nu heel moeilijk is om fouten te maken.

Alles wat er vandaag als een fout uitziet, kan later blijken er toch geen te zijn geweest: het was juist speciaal ontworpen als iets om van te leren, om je wakker te schudden, of om je in een betere richting te sturen.

Gewoon doorgaan

De brug tussen de twee werelden van 3D en 5D wordt nu steeds korter. Het enige wat je hoeft te doen is blijven onthouden dat je er nu volledig op staat. Er is geen weg terug – en dat zou je toch niet willen.

Blijf geconcentreerd op het helder verlichte vergezicht voor je en blijf ernaartoe lopen, stap voor stap. Terwijl je dit doet, voel je hoe zijn aantrekkingskracht op jou steeds sterker wordt. Op een gegeven moment, zelfs als je door de donkerste dagen op de planeet Aarde gaat, zul je toch feilloos naar jouw nieuwe werkelijkheid geleid worden.

Vidya Frazier

Vertaling: Reinier