dinsdag 29 maart 2022

Collectieve regenboogbrug ingestort ~ Sophia


Collectieve regenboogbrug ingestort

Stralende uitingen van liefde,
Sinds maart 2020 splitst de massale collectieve realiteit zich op in twee verschillende bewuste ervaringen op Terra Nova. Een ervaring is die van afscheiding in de derde dimensie van dit Universum waar de frequenties van het Licht in deze dimensie sluiers creëren die het bewustzijn diep in slaap houden.

De tweede ervaring is die van eenheidsbewustzijn dat de hogere dimensies overspant van de vijfde tot de twaalfde en verder tot in het eeuwige nu waar bewustzijn voor zichzelf wakker is als verschillende niveaus tot volledige belichaming als de ENE Pure Beknoptheid. De ervaring van eenheidsbewustzijn en ontwaken door de verschillende lagen noemen we ascentie.

Velen hebben de twee collectieve realiteiten of tijdlijnen bekekenals een splitsing van twee werelden of een oude wereld en een nieuwe wereld op onze planeet. Hoewel ze twee verschillende niveaus van bewustzijn zijn (mens en ziel) en twee verschillende collectieve werkelijkheden, maken ze beide deel uit van het gehele collectieve bewustzijn van Terra Nova.

In de afgelopen twee jaar, toen het massacollectief wakker werd geschud door mondiale gebeurtenissen, zijn er geïncarneerde wezens die als levende bruggen opereerden die als Lichtmagneten fungeerden die letterlijk hielpen het massacollectief van opstijgende zielen naar de bandbreedtes van eenheidsbewustzijn te trekken. Dit is bereikt door volledig geascendeerde wezens die de afgelopen twee jaar periodiek naar de lagere dimensies zijn verschoven of afdalen, om het magnetisme van deze dimensies te doorbreken door een hogere frequentie en magnetische kracht in hen te zijn.

In wezen moeten deze wezens afdalen naar de derde dimensie met een volledig geactiveerd Diamanten Zonnelichaam dat vibreert met het hoogste Licht en de hoogste frequentie van EEN. Dit stelt hen in staat om te fungeren als een gigantische magneet die het hoger frequente Licht/magnetisch begint los te laten in de derde dimensie, waardoor de tijdlijnen binnen die dimensie beginnen te scheuren, aangezien het sterkere magnetische Licht dat ze vrijgeven letterlijk de lagere werkelijkheden uit elkaar trekt en de bewustzijn binnen de derde dimensie over naar de hogere frequenties.

Het is een enorm uitputtende ervaring op deze levende bruggen omdat de geest gezond moet blijven wanneer hij snel afdaalt van de frequentie van EEN naar de verpletterende frequenties van de derde dimensie, terwijl tegelijkertijd het hart zich afsluit en er geen nieuwe energie/Licht voor hen beschikbaar is. Ze moeten gewoon als een batterij weglopen van het Licht van hun Diamanten Zonnelichaam totdat het leeg is. Ze blijven in de lagere dimensies en fungeren als een tijdelijke magnetosfeer die het bewustzijn van deze dimensies van scheiding naar de hogere dimensies van eenheidsbewustzijn trekt.

De levende bruggen blijven in de lagere dimensies totdat ze uit het Licht zijn en moeten dan snel terug opstijgen door de hogere dimensies, wat een belasting voor de geest en het hart is, aangezien het bewustzijn binnen enkele minuten door de niveaus verschuift en ontwaakt.
Er is een hoog ontwikkeld bewustzijn voor nodig om het proces van geestverbuiging, hartsluiting en opening aan te kunnen dat snelle afdaling en ascentie vereist. Elk geïncarneerd wezen dat als een levende brug in de lagere dimensies heeft gefunctioneerd, had een emotioneel koord naar die dimensies dat zou worden getrokken wanneer het tijd was om terug te dalen naar de derde dimensie. Dit gebeurde de afgelopen twee jaar tijdens grote toegangspoorten en nu worden die koorden eindelijk doorgesneden.

Dit maakte deel uit van het ontwerp voor bepaalde wezens, zodat ieders bewustzijn nog steeds een energetische poort naar de lagere dimensies van scheiding zou hebben. Dit proces is aan de gang sinds maart 2020, omdat het hele massacollectief van zielen die voor ascentie kozen moest worden ondersteund door de levende regenboogbrug naar de hogere frequenties van eenheidsbewustzijn. Dit maakte deel uit van het ontwerp voor bepaalde wezens, zodat ieders bewustzijn nog steeds een energetische poort naar de lagere dimensies van scheiding zou hebben. Dit proces is aan de gang sinds maart 2020, omdat het hele massacollectief van zielen die voor ascentie kozen moest worden ondersteund door de levende regenboogbrug naar de hogere frequenties van eenheidsbewustzijn.

Dit maakte deel uit van het ontwerp voor bepaalde wezens, zodat ieders bewustzijn nog steeds een energetische poort naar de lagere dimensies van scheiding zou hebben. Dit proces is aan de gang sinds maart 2020, omdat het hele massacollectief van zielen die voor ascentie kozen moest worden ondersteund door de levende regenboogbrug naar de hogere frequenties van eenheidsbewustzijn.

De levende bruggen die deelnamen aan de neergang van bewustzijn of vormveranderaars zoals ze ook worden genoemd, werden over de hele planeet in de derde dimensie gedropt als gigantische magneten met een eindige hoeveelheid Licht die in de collectieve realiteit zouden uitstralen en zouden helpen bij het oversteken zielen die voor ascentie kozen. Het was als een snelweg naar de hogere frequenties. Als hun Licht eenmaal uitgeput was, zouden ze verschuiven of terug opstijgen naar de hogere frequenties van eenheidsbewustzijn.

Net zoals onze zon, Solaris, voor onze planeet heeft gedaan, werkten deze wezens als EEN met de zon om het magnetisme van de planeet te verschuiven tijdens grote poorten om ontwakende en opstijgende zielen te helpen over te steken naar de hogere dimensies en om te helpen uit elkaar te vallen collectieve realiteit van scheiding. Dit maakt deel uit van het ontwerp bij het in één keer opstijgen van een heel sterrenstelsel en collectief bewustzijn. Er is enorme steun door bewustzijn, zowel op de grond als daarbuiten, vanwege de enorme hoeveelheid Licht die over de hele planeet moet worden getransmuteerd en belichaamd om een ​​collectief bewustzijn te ascenderen.

Toen het collectieve ontwaken eenmaal begon in maart 2020, begonnen de levende bruggen met het afdalingsproces als onderdeel van het versnellen van het collectieve ontwaken en het oversteken van de collectieve regenboogbrug naar eenheidsbewustzijn. In januari 2020 migreerde het hele collectieve bewustzijn van Terra Nova naar de Diamond Sun Architecture en Collective Diamond Sun Body.

Dit betekende dat we ons "oude" collectieve op koolstof gebaseerde Lichtlichaam achter ons lieten en begonnen met het ervaren van collectieve werkelijkheden van ons oorspronkelijke organische kristallijnen rastersysteem of Diamanten Zonnelichaam. Dit zorgde ervoor dat de energetische poorten of sterrenpoorten naar de lagere dimensies toegankelijk waren voor de levende bruggen op Terra Nova. Door deze poorten is het bewustzijn in staat geweest om tussen de hogere en lagere collectieve werkelijkheden te reizen om de regenboogbrug naar eenheidsbewustzijn te bouwen.

In de afgelopen twee jaar is de collectieve regenboogbrug naar de hogere dimensies gebouwd vanuit de levende bruggen die meerdere keren zijn afgedaald en geascendeerd en door degenen die in de hogere frequenties van eenheidsbewustzijn zijn gebleven en de blauwdruk op zijn plaats houden. In wezen, door het harde werk, de onbaatzuchtige toewijding van vele geïncarneerde wezens en het massale collectieve ontwaken, werd de hele collectieve regenboogbrug voltooid en geactiveerd op de Lions Gate 8/8/21 door een wereldwijde verankering van Licht die over de hele planeet plaatsvond.

Op de herfst-Equinox-poort, 22-09-21, begon het massacollectief van zielen die voor ascentie hebben gekozen te migreren naar de hogere frequenties via de collectieve regenboogbrug in wat we de Collectieve Verschuiving naar de Nieuwe Aarde hebben genoemd. Een belangrijk onderdeel om hier op te merken is dat alleen de zielen die voor ascentie hebben gekozen in staat waren om de regenboogbrug over te steken als onderdeel van de collectieve verschuiving. Gedurende de afgelopen twee jaar heeft elke ziel binnen het massacollectief een keuze moeten maken of ze al dan niet zouden ascenderen door middel van acties, scenario's en keuzes die elk binnen hun eigen realiteit heeft gemaakt.

De meesten zijn zich nog steeds niet bewust van de betekenis van deze keuzes, aangezien ieders bewustzijn zielsbewustzijn begint te belichamen in deze nieuwe werkelijkheden en het begrip landt in elk. Deze individuele keuzes en onze collectieve keuzes hebben de collectieve verschuiving op Terra Nova mogelijk gemaakt via de collectieve regenboogbrug. Zonder de regenboogbrug op zijn plaats, de evolutie en ascentie van het bewustzijn op deze planeet zou veel meer tijd vergen dan de mens onder de huidige omstandigheden zou hebben achtergelaten. Daarom maakten een massale collectieve ascentie en een levende regenboogbrug deel uit van het ontwerp om ons te brengen waar we moesten zijn als soort voordat onze uitsterving zou hebben plaatsgevonden.

Sinds de Equinox van september in 2021 is het massale collectief dat voor ascentie kiest de regenboogbrug overgestoken naar de hogere dimensies van eenheidsbewustzijn. Gezamenlijk was ons Lichtquotiënt groot genoeg om ons door de poorten van de hemel te laten gaan, sterrenpoorten naar de frequenties van de vijfde dimensie op 11/11/21, wat het mogelijk heeft gemaakt dat de collectieve verschuiving tot voltooiing komt en de Master Build van Terra Nova beginnen. Toen we de Equinox van maart van 2022 binnengingen, vond de laatste afdaling van de levende bruggen plaats toen velen teruggingen naar de derde dimensie voor de laatste aantrekkingskracht van het massale collectieve Licht in het eenheidsbewustzijn.

Zoals velen hebben ervaren, zijn de collectieve driedimensionale werkelijkheden sinds maart 2020 steeds sneller uit de hand gelopen en ontrafeld. Deze werkelijkheden zullen blijven neerdalen in een entropische natuur totdat ze imploderen en volledig uitspelen. Ik kan getuigen van de verpletterende entropische aard van deze realiteiten, aangezien ik de hele Equinox-poort van twee weken in de derde dimensie heb doorgebracht als onderdeel van de laatste afdaling die de levende bruggen zullen maken als onderdeel van de collectieve ascentie.
Het waren de laatste dagen van de collectieve regenboogbrug en we deelden zoveel mogelijk Licht in de lagere dimensies om de laatste golf van zielen die voor ascentie hebben gekozen over te brengen. Het was de zwaarste afdaling die ik heb moeten maken, en pas vandaag, een week na mijn terugkeer, heb ik genoeg Licht om dit te schrijven.

Degenen die hebben geholpen als levende bruggen zullen niet langer naar de derde dimensie hoeven af ​​te dalen omdat de poorten naar deze collectieve werkelijkheden zijn verzegeld.
De zielen die in de driedimensionale collectieve werkelijkheden blijven, zullen hun leven en tijdlijnen uitspelen en uiteindelijk de planeet en incarnatiecyclus van Terra Nova verlaten. Onze diepste compassie en dankbaarheid voor alle wezens die de rol spelen in deze dimensie, omdat ze ook de hogere dimensionale collectieve realiteiten ondersteunen bij het vormen.
De tijd om voor ascentie te kiezen of niet is echter voorbij als collectief.

De levende bruggen hoeven niet meer terug naar de lagere dimensies en de collectieve regenboogbrug naar Terra Nova is ingestort.

De collectieve regenboogbrug voor de collectieve verschuiving naar eenheidsbewustzijn heeft zijn missie vervuld en nu als massacollectief kijken we naar het bouwen van een nieuwe wereld gebaseerd op eenheidsbewustzijn. De collectieve regenboogbrug stortte op zondag 20 maart 2022 in tijdens de laatste uren van de Equinox-gateway. We zijn nu stevig geplant aan de andere kant van die poort op een nieuwe massale collectieve tijdlijn binnen de frequenties van eenheidsbewustzijn. We worden energetisch ondersteund als een massacollectief door de energiecentra/stralingscentra/ascentiecentra van het collectieve Diamanten Zonnelichaam met Zuiver Bronlicht dat stroomt en naar beneden filtert in de massale collectieve realiteit die we momenteel ervaren.

We zijn verbonden met de Oneindige Bron en zullen werkelijkheden gaan ervaren die worden aangedreven door oneindige energie (dwz zon, wind, enz. ) in plaats van eindige bronnen (dwz fossiele brandstoffen, kolen, enz.) zoals in de derde dimensie. De poorten naar de collectieve lagere dimensionale werkelijkheden zijn nu gesloten. Dit betekent dat er geen energie meer van het Diamanten Zonnelichaam naar deze werkelijkheden zal stromen vanuit de Oneindige Bron zoals toen de collectieve regenboogbrug werd geactiveerd. De lagere collectieve realiteiten zullen de huidige infrastructuur blijven ondersteunen die wordt vervangen door de nieuwe met alleen de huidige energie en middelen die beschikbaar zijn in de derde dimensie.

Deze werkelijkheden brokkelen af ​​door gebruik te maken van de eindige energie die beschikbaar is in deze dimensie via een zichzelf consumerende entropische cyclus totdat ze imploderen en ophouden te bestaan ​​op Terra Nova. De collectieve regenboogbrug naar deze werkelijkheden is ingestort en alle nieuwe Bronenergie die Terra Nova binnenstroomt, zal de hogere werkelijkheden ondersteunen om de Meesteropbouw en uitbreiding en ascentie van het collectieve bewustzijn van Terra Nova te creëren. Met ingang van 20-3-22 werden de poorten verzegeld, de brug stortte in en de volledige kracht van het Collectieve Diamanten Zonnelichaam, stralingscentra, ascentiecentra, sterrenpoorten, enz. zijn online en ondersteunen de hogere massa collectieve werkelijkheden van eenheidsbewustzijn en Meester Bouw van Terra Nova binnen de bandbreedtes van zielsbewustzijn.

De collectieve verschuiving naar eenheidsbewustzijn heeft plaatsgevonden en is volledig verankerd in de fysieke realiteit. de brug stortte in en de volledige kracht van het Collectieve Diamanten Zonnelichaam, stralingscentra, ascentiecentra, sterrenpoorten, enz. zijn online en ondersteunen de hogere massa collectieve werkelijkheden van eenheidsbewustzijn en Master Build van Terra Nova binnen de bandbreedtes van zielsbewustzijn.

De collectieve verschuiving naar eenheidsbewustzijn heeft plaatsgevonden en is volledig verankerd in de fysieke realiteit. de brug stortte in en de volledige kracht van het Collectieve Diamanten Zonnelichaam, stralingscentra, ascentiecentra, sterrenpoorten, enz. zijn online en ondersteunen de hogere massa collectieve werkelijkheden van eenheidsbewustzijn en Master Build van Terra Nova binnen de bandbreedtes van zielsbewustzijn. De collectieve verschuiving naar eenheidsbewustzijn heeft plaatsgevonden en is volledig verankerd in de fysieke realiteit.

Het is verstandig om te onthouden dat ALLES EEN BEWUSTZIJN IS dat zichzelf ondersteunt door een planeetbrede fysieke ascentie. Daarom weten we in ons hart dat de driedimensionale collectieve realiteit essentieel is voor onze overleving, net zoals de hogere realiteiten essentieel zijn voor onze overleving. Als we niet als collectief zouden verschuiven, waren we uitgestorven. Als we niet de driedimensionale realiteiten hebben, dwz fossiele brandstoffen, oude elektriciteitsnetten, enz. om op te vertrouwen totdat we vervangingen kunnen bouwen via de Master Build-realiteiten, dan zouden we ook uitsterven.

Daarom hebben we mededogen en dankbaarheid voor wat zich afspeelt in deze werkelijkheden terwijl we uitkijken naar het hogere Licht om de volgende grote vooruitgang van ons collectieve bewustzijn op Terra Nova te co-creëren. We zijn officieel in zielsbewustzijn, zonnetijd, en dit zal een geheel nieuw paradigma en een nieuwe manier van leven met zich meebrengen voor iedereen op deze planeet. Wat een monumentale prestatie hebben we als collectief bewustzijn tot stand gebracht.

Laten we gefocust blijven op het creëren van het nieuwe met gratie, liefde en eenheid met alle zielen op Terra Nova. Het nieuwe is hier, de Master Build is begonnen en energetisch is de blauwdruk van het collectief geactiveerd door een nieuw niveau van zielsbewustzijn.
De komende paar maanden zullen snelle veranderingen brengen, aangezien het nieuwe niveau van Licht dat verwacht wordt voor activering op de Zonnewende van juni de Lichtcodes zal bevatten om meer fysieke veranderingen in onze planetaire infrastructuur te manifesteren binnen het jaar. Onze wereld verandert snel, en wij zijn de ENE die het creëert. Welkom bij Eenheidsbewustzijn! Geniet van het creëren en bouwen als EEN collectieve ziel!
Ik hou zo ontzettend veel van jullie allemaal!

Sophia
De goddelijke organisatie van Terra Nova.